Немає іншого рішення, окрім викорінення сіоністського утворення

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У середу, 22 лютого, окупаційні сили вчинили чергове масове вбивство у місті Наблус, внаслідок якого загинуло 10 людей, в тому числі дитина і двоє літніх людей, більше 102 людей отримали поранення, 7 із яких — в критичному стані, повідомляє палестинське інформагентство «WAFA».

З початку цього року внаслідок агресії окупаційних сил загинуло 61 людей, 4 із яких були вбиті поселенцями. Серед загиблих — 13 дітей, троє літніх і один ув’язнений в окупаційні тюрмі.

Коментар: Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині опублікував прес-реліз, в якому говориться: «Єврейське утворення щоденно коїть свої злочини Благословенній землі, і пролиття крові палестинського народу стало головною програмою для кожного уряду цього потворного утворення, особливо нинішнього, де зібрані найбільш жорстокі і бездумні злочинці.

Усі ці злочини відбуваються з причини відсутності стримуючого чинника, який міг би утримати сіоністів. Маріонеткові режими в мусульманських країнах замість того, щоб зупинити злочини єврейського утворення, прикривають їх і беруть співучасть в цих злочинах, особливо єгипетський і йорданський режими. І, звичайно ж, Палестинська адміністрація зі своєю «священною» координацією в області безпеки є співучасником злочинів, і нещодавні переговори і перемир’я між адміністрацією і окупантами за ініціативою США є кращим тому прикладом. Палестинська адміністрація дозволяє окупаційним силам проводити свої операції і сприяє їм в ліквідації муджахідів, що і трапилось в Наблусі.

Очевидно, що злочини будуть продовжуватись,поки існує єврейське утворення. Політика приниження і поступок, яка проводиться Палестинською адміністрацією і маріонетковими режимами, приводить їх до іще більшому приниженню. Після того, як декілька днів назад ПА відкликала рішення засудити єврейські поселення, це тільки окрилило єврейське утворення і збільшило його нахабність. Політика поступок не звільнить Благословенну землю і не усуне несправедливість, навпаки, вона прикриває євреїв і дозволяє їм продовжувати свої злочини.

Ісламська Умма повинна взяти на себе відповідальність за Палестину і використати свої сили для викорінення єврейського утворення. Невеликих сил Умми досить для того, щоб покінчити з окупаційним утворенням раз і назавжди. Але як Ісламській Уммі мобілізувати свої сили?!

Для того, щоб Умма мобілізувала свої сили, необхідно, щоб народ Палестини, особливо сили опору, перестав ганятись за міражами і витрачати час на безплідну політику і міжнародну спільноту. Необхідно, щоб вони обернули свій погляд на Умму і зосередились на звернення до її армій.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абдульмалік
5 Шабана 1444 р.х.
25 лютого 2023 р.

Головне меню