Асад продовжує політику, але ізоляція його режиму йде до кінця!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Джерела повідомляють, що Саудівська Аравія має намір запросити голову сирійського режиму Башара Асада на арабський саміт, який пройде в Ер-Ріяді у травні цього року. Якщо це трапиться, то офіційно відбудеться кінець регіональної ізоляції сирійського режиму.

Також джерела повідомляють, що принц Фейсал ібн Фархан, міністр іноземних справ Саудівської Аравії, в найближчі дні вирушать до Дамаску, щоб вручити Асаду офіційне запрошення взяти участь у саміті 19 травня («Al-Araby Al-Jadeed»).

Коментар: Зовсім нещодавно Саудівська Аравія оплакувала народ Сирії, вона виражала сум і незадоволення тим злом, яке спіткало народ від рук Асада. Сьогодні ж саудіти мають намір повернути Асада на регіональну арену при тому, що він не змінив свою репресивну політику по відношенню до своєму народу, так що змінилось?!

Асад не змінив свою політику, і сирійський народ продовжує страждати, але Саудівська Аравія змінила своє ставлення до Асада, і причина у цього — одна: це американський наказ. Ібн Сальмана не хвилюють справи сирійського народу, і його так само не хвилюють справи народу Хіджазу, який плаче кров’ю за своїх братів в Сирії.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Сюзан аль-Муджарат/Палестина
14 Рамадана 1444 р.х.
5 квітня 2023 р.

Головне меню