Аль-Акса потребує армії Єгипту!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Міністр вакуфів Єгипту Мухаммад Мухтар Джума попередив про наслідки мовчання на атаки окупаційних сил та їх злочинів проти палестинського народу, особливо в окупованому Аль-Кудсі, на їх люте вторгнення в Аль-Аксу.

Він також осудив єврейську агресію, замахування на святині і порушення прав людини. Він виразив невдоволення нападами, які повторюються, на палестинський народ, на невинних людей. Джума підкреслив, що подібні дії руйнують усі можливості і спроби досягнення миру, розпалюють почуття мусульман в усіх частинах світу, є ганьбою для так званого свобідного світу і прихильників прав людини, а також завдають смертельного удару по усім спробам діалогу між релігіями і культурами. Джума закликає усі міжнародні організації і заклади виконати свою роль в захисті прав людини, до яких вони самі закликають, в тому числі її права на свободу віросповідання в безпеці і спокої (Повідомляє «alwatanvoice» від 5 квітня 2023 року).

Коментар: Попередження, засудження і обурення, а потім заклик до співучасників в злочині щодо виконання своєї ролі в захисті прав! Це усе, на що здатні режими, які стоять на чолі наших країн. І це найвища підтримка, яку вони можуть надати жителям Палестини, у той час як їх вбивають і посягають на святні Ісламу! Євреї підсилюють свою агресію, а в цей час режими мусульманських країн підсилюють свої засудження. Вони побоюються, що серед мусульман спалахне почуття гніву, яке може підірвати їх владу, яка захищає єврейське утворення.

Це не перше вторгнення в Аль-Аксу, і не перший напад на мусульман. Ці злочини триватимуть доти, доки наша країна окупована, поки над нашими головами режими, які правлять від імені Заходу і реалізують його плани і змови проти нас. Безумовно, режими мусульманських країн є справжнім «залізним куполом», який захищає єврейське утворення і гарантує його виживання.

Єгипетський режим підтверджує це словами і справами. Він виселяє власний народ з Синайського півострову, щоб забезпечити безпеку кордонів єврейського утворення, а потім осаджує жителів Гази, щоб вони прийняли умови євреїв або досягли компромісу в угоду Білому дому. Це потворне утворення є ніщо інше, як тінь правлячих режимів. Якщо ми викоренимо ці маріонеткові режими, то жодного єврея не залишиться на землях Палестини.

Звільнення Палестини відбудеться тільки зі встановленням Праведного Халіфату, чий правитель не стане засуджувати, попереджати або закликати міжнародну спільноту. Швидше, його мова буде подібна словам Харуна Ар-Рашида: «Відповідь ви побачите а не почуєте. Клянусь Аллахом, ми не залишимо на землі мусульман жодного ворога! Жоден клаптик землі Ісламу не залишиться під окупацією; кожна ображена мусульманка побачить справедливість; за кожну краплю крові мусульман буде запитано».

Попередження не повинно бути адресовано міжнародній спільноті через страх розпалити почуття Умми. Навпаки, воно повинно бути адресовано щирим солдатам Умми, щоб вони надали підтримку своїй релігії, Уммі і своїм братам на Благословенній землі, як це велів їм Всевишній Аллах. Армії мусульман повинні викоренити маріонеткові режими, які служать Заходу, захищають його інтереси і перешкоджають Уммі в її боротьбі за звільнення.

О, народ Єгипту! Режим, який править вами, його найближче оточення, політики і вчені — усі вони вороги, далекі від вас і вашої релігії, які не проявляють належної турботи. Вони – співучасники євреїв в їх злочинах проти народу Палестини і святині мусульман. Їх засудження – ніщо інше, як страх перед вашим гнівом, який може привести до скиненню їх режиму. Нехай ваш гнів заради Аллаха, Його релігії і його святинь стане вогнем, спалюючим престоли зрадницьких режимів. Нехай ваш гнів спонукає ваших щирих синів в озброєних силах, щоб вони підтримали вашу релігію і встановили державу, яка повноцінно реалізує Іслам в житті, захистить недоторканість Ісламу і його святинь, звільнить усі окуповані території мусульман і сокрушить ворогів.

О, щирі офіцери армії Єгипту! В ваших жилах тече кров, ви дихаєте на цій землі, а в цей час оскверняється святиня Ісламу, – чи не соромно вам?! Яким буде ваше виправдання, коли ви предстанете перед Всевишнім Аллахом? Клянусь Аллахом, режим і ваше положення не принесуть вам ніякої користі, ви предстанете перед Аллахом в повній самотності без усілякого виправдання. О, щирі командири, надайте допомогу Уммі і станьте її щитом, і тоді ви предстанете перед Аллахом маючи виправдання за колишню бездіяльність. Знайте, що угода з режимом жалюгідна: ви продаєте своє Вічне життя за швидкоплинне життя режиму. Клянусь Аллахом, якщо ви залишитесь відданими режиму, який спільно з Заходом вбиває вашу Умму і оскверняє святині, — то ви опинитесь серед тих, хто зазнав збитку. Так покваптесь, поки не пізно, надайте підтримку своїй релігії і Уммі. Викореніть маріонетковий режим і встановіть на його руїнах ісламське правління, яке приведе до руху армії мусульман, і тоді буде надана допомога пригнобленим і звільнена полонянка — Аль-Акса.

وَالَّذِينَ آمَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالَّذِينَ آوَواْ وَّنَصَرُواْ أُولَـئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقّاً لَّهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ

«Ті, які увірували, здійснили переселення і бились на шляху Аллаха, а також ті, які дали притулок і надали їм допомогу, є істинно віруючими. Їм уготовані прощення і щедрий прожиток» (8:74).

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Саід Фадль
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Єгипет
19 Рамадана 1444 р.х.
10 квітня 2023 р.

Головне меню