В демократичному світі жінки-мусульманки живуть у страху

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Дві мусульманки стикнулись з погрозами у місті Кітченер, розташованому до заходу від Торонто, найбільшого міста Канади.

Жінки розповіли, що після ранкової молитви невідомий переслідував їх на машині, а потім направив на них пістолет. Одна із постраждалих в інтерв’ю для «CTV News» заявила: «Ми опустили вікно, і тут же помітили, що він знімає нас на телефон. Нас це насторожило, і раптово він витягнув пістолет і направив його на нас». Жінки не постраждали, але були налякані і шоковані. Вони припустили, що причиною того, що трапилось, стала ненависть. Після того, як жінки поїхали, незнайомець продовжував переслідувати їх деякий час.

Коментар: Відсутність безпеки і страх — це те, з чим стикається мусульманка, і це зростаюча світова проблема для усіх мусульманських жінок.

Причиною відсутності безпеки є атмосфера повної неповаги до тому образу життя, який представляють мусульманки. Мусульманки, боячись Всевишнього Аллаха, оберігають свою честь і відмовляються від образу життя, який принижує їх цінності. В цьому причина нападів і погроз на їх адресу. Навіть якщо мусульманка намагається пристосуватись до західному суспільству і прийняти його цінності, вона усе одно продовжить страждати, оскільки жінка в західному суспільстві розглядається як об’єкт, який можна використовувати і принижувати.

Багато мусульманок, які живуть на Заході, не усвідомлюють, що пропонуєма свобода — не більше аніж ілюзія, яка заманює їх у пастку, щоб вони відмовились від достоїнства бути послідовниками релігії Всевишнього Аллаха, і прийняли аморальні західні цінності.

Ми, як жінки-мусульманки, не відмовимось від свого благородного положення. Ми будемо прихильними Корану і Сунні, щоб бути кращими серед людей. Ми будемо слідувати шляху Посланця Аллаха ﷺ, який є найкращим прикладом для нас.

لَقَدْ كَانَ لَكُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ كَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَالْيَوْمَ الْآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثِيراً

«В Посланці Аллаха був чудовий приклад для вас, для тих, хто сподівається на Аллаха і Останній день і багато поминає Аллаха» (33:21).

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умрана Мухаммад
Член Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
28 Раджаба 1444 р.х.
19 квітня 2023 р.

Головне меню