Крихке єврейське утворення. Палестина неодмінно буде звільнена від моря до річки армією мусульман!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Рано вранці у суботу, 7 жовтня, був написаний новий розділ в історії окупації Благословенної Палестини. Мусульмани піднялись, щоб звільнити окуповані території Палестини в ході крупної операції. На відміну від попередніх операцій, муджахіди вийшли за межі осадженої Гази, включаючи декілька «поселень». Єврейське утворення понесло тяжкі втрати внаслідок атаки на світанку, яка застала окупаційні сили зненацька і стрясла їх як ніколи раніше.

Тисячі ракет були випущені із Гази у бік окупованих територій, включаючи столицю Тель-Авів, яка перетворилась у місто-примару, де поселенці ховались у сховищах і бункерах або направлялись до аеропорту. За офіційними даними, на мить написання цієї статі загинуло 250 поселенців, а більше 1000 були поранені.

Коментар: На тлі цих подій варто зазначити наступне:

  • В цю суботу світ прокинувся і побачив, як десятиріччя брехливої пропаганди рухнули. Образ сильної і непереможної сіоністської армії, яку не могла перемоги жодна мусульманська армія, був повністю зруйнований. Окупаційне терористичне утворення показало, що воно слабке немов дім павука, якщо група мусульман здійснює скоординований опір. Протягом декількох годин палестинці, не маючи важкого озброєння, змогли стрясти землю під ногами окупантів.

  • Як би зрадницькі режими мусульманських країн не намагались нормалізувати відносини з окупантами, Ісламська Умма ніколи цього не прийме. Єврейське терористичне утворення — це ракова пухлина, з якою мусульмани будуть боротись доти, доки віра і любов до Ісламу б’ються в їх серцях.

Правителі мусульман є істинними захисниками єврейського утворення, протягом десятиріч вони просували ідею «програшної битви» і непереможності євреїв, щоб примусити мусульман сісти за стіл переговорів і прийняти окупацію. Вони — єдині, хто стоїть на шляху повного звільнення Благословенної землі. Якщо невелика кількість палестинських героїв змогли за один ранок стрясти окупаційне утворення, то що говорити про армії мусульман, які володіють важким озброєнням?!

  • Уся Палестина окупована, і будь-яка спроба вигнання окупантів і перемоги над ними є благородним і гідним опором, і мусульмани мають на це право. Немусульмани є агресорами і терористами, а вже як 75 років незаконне терористичне єврейське утворення і тисячі поселенців відбирають у мусульман їх землі і дома, вбиваючи людей і зносячи будівлі бульдозером. Обов’язок Умми у цілому — покінчити з єврейською окупацією, зокрема, це повинні зробити мусульманські армії, які оточують єврейське утворення і здатні покласти край цій історії протягом декількох годин.

  • Неодноразові спроби світових політиків і ЗМІ спотворити реальність і представити окупанта як жертву, яка веде оборонну війну проти людей, яких він окупував. Це продовження брехливої історії, створеної міжнародною спільнотою, щоб політично і морально підтримати окупацію, незважаючи на її повну незаконність і нелюдську жорстокість! Окрім того, є фінансова і військова підтримка окупанта, навіть Данія продає «Ізраїлю» комплектуючі до зброї!

  • Мусульмани, в тому числі і ті, які живуть на Заході, повинні закликати до звільненню Палестини. Це не заклик до війни проти усіх євреїв, а швидше, заклик покласти край незаконній сіоністській окупації. Мусульмани мають не менше прав на озброєну боротьбу на усій території окупованої Палестини, аніж бійці датського опору проти німців у 1940-х роках або сьогоднішні українці проти Росії. І, що більш важливо, опір окупації є обов’язком з точки зору Ісламу. Брехливі ЗМІ і лицемірні політики не зможуть добитись успіху в своїй пропаганді, поки ми з гордістю дотримуємось ісламської позиції!

  • Муджахіди запалили іскру, і, з дозволу Аллаха, ця іскра запалить полум’я мусульманських армій, які звільняться від оков правителів-зрадників, покладуть край окупації єврейського утворення і звільнять Благословенну Палестину. Потім, за допомогою Аллаха, буде звільнено усе людство від страждань, які несе колоніальний капіталізм. Це для Аллаха легко.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ібрахім Атраш
27 Рабі уль-авваль 1445 р.х.
12 жовтня 2023 р.

Головне меню