Світові лідери підтримали євреїв в пролитті крові мусульман

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Американський президент, канцлер Німеччини, прем’єр-міністри Великобританії та Італії, а також президент Європейської комісії поодинці відвідали єврейське утворення. Також у вівторок 24 жовтня єврейське утворення відвідав президент Франції Емманюель Макрон; ціль візиту, за даними Єлисейського палацу, — «виразити повну солідарність Франції з «Ізраїлем», запобігти ескалації в регіоні, нагадати про важливість захисту цивільного населення і закликати до відновленню мирного процесу» («Al-Quds Al-Arabi»).

Коментар: Після героїчних дій групи муджахідів в секторі Газа проти окупаційних сил світові лідери скерувались до єврейського утворення. Вони прибули, щоб підтримати єврейське утворення і виразити готовність надати йому різні засоби для пригноблення палестинського народу. Вони прибули, щоб дати євреям зелене світло для вбивства мусульман в Газі.

У той час, як більша частина світу встала на бік жертв єврейських злочинів, як практично усе людство виразило співчуття пригнобленому палестинському народу, влаштовуючи масштабні мітинги і протести в різних світових столицях, незважаючи на заборону влади підтримувати палестинську сторону, в це же час недипломатична позиція лідерів викликає сумніви у політичних аналітиків відносно їх щирості і компетентності! Виникає питання: що примушує цих лідерів ігнорувати громадську думку в своїх країнах і відкрито наполягати на підтримці злочинного єврейського утворення? Відповідь на це питання непроста через відсутність достатньої інформації і прямих заяв, проте за цими позиціями є наслідки. Таким чином, можна зазначити наступне:

Не треба вважати, що хитрість невіруючих дозволить їм охопити ситуацію з усіх боків, насправді це не так. Шайтан нашіптує цим лідерам, щоб вони плели підступи проти мусульман, але ми знаємо, що його підступи слабкі, як про це сказав Всевишній Аллах:

إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفاً

«Воістину, підступи диявола слабкі» (4:76).

Проте підступи Ібліса не варто недооцінювати, адже він зумів обдурити нашого прабатька Адама (р.а.) і вивести його із Раю. Він вводить в оману людей і буде продовжувати плести підступи проти щирих рабів Аллаха до Судного дня, щоб вони ослухались Його і слідували своїм пристрастям. Той факт, що ці лідери об’єднались, незважаючи на розбіжності їх інтересів, вказує, що в усіх них є спільний інтерес, який вигідний усім, або ж у них є побоювання, яке може нашкодити усім. Але вони не можуть відкрито сказати про це через важливість справи, оскільки просте згадування зітре їх зусилля. Саме це примусило їх відвернутись від свого народу і усього світу, включаючи мусульманські народи. Ці світові лідери порушили своїх ж демократичні принципи, згідно яким управління здійснюється від імені народу і за його волею, де уряд повинен догодити своєму народу навіть за допомогою брехні і обману. Вони проігнорували ці принципи і навіть не вдались до дипломатії і лестощів. Дивно, що вони не розкривають причини свого ігнорування волі народів та їх почуттів. Так звані «лідери» ігнорують порушення людських цінностей, на стражі яких вони нібито стоять. Звідси слідує, що повинна існувати якась серйозна обставина, яка примусила їх зайняти таку критикуєму позицію.

Дана позиція вказує, що колоніальні лідери упевнені в тому, що режими в мусульманських країнах виконують свою брудну роль, для якої вони були встановлені. Маріонеткові режими закликані захистити західну систему і не дозволити Уммі об’єднатись і повстати проти неї, ці режими виконують роль ката, який загрожує людям батогом. Фактично, ці режими набули досвіду у виконанні своєї ролі і створенні різноманітних методів утискання, маючи при цьому доступ до фінансових, технологічних, інформаційних і розвідувальних ресурсів.

Концентрація американських і британських сил у берегів мусульманських країн регіону свідчить про те, що західні держави не упевнені в здатності цих режимів контролювати настрій вулиць в столицях мусульманських країн, в Каїрі, Аммані, Стамбулі та інших, тому вони вжили ці кроки для запобігання можливого повстання. Це так само підтверджує, що світові лідери усвідомлюють, що позиції режимів перебувають у відриві від народу і є нічим іншим, як відголоском позицій Заходу, у той час як уся Умма відгукується на страждання окремої її частини.

Мусульманам треба зміцнити упевненість в своїй релігії, собі і своїй Уммі, і зректись від своїх правителів і режимів, які не представляють їх інтереси. Мусульмани повинні розуміти, що вони — гідні гравці, з якими треба рахуватись на міжнародній арені; це лише питання часу, коли цим гравцям буде надана можливість нанести свобідний удар в ціль. Умма повинна згуртуватись навколо справжніх політичних лідерів із свого числа, згуртуватись навколо Хізб ут-Тахрір, який реально представляє інтереси Умми та її релігії. Під його керівництвом Умма звільниться із лещат маріонеткових режимів і повернеться до завоюванню світу і поширенню Ісламу. З дозволу Аллаха, скоро Умма надасть Заходу, його прихвосням і окупаційному утворенню справжній урок, який примусить їх забути шепіт Ібліса.

وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ وَسَتُرَدُّونَ إِلَى عَالِمِ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ

«Скажи: «Трудіться, і побачать ваші діяння Аллах, Його Посланець і віруючі. Ви предстанете перед Відаючим сокровенне і явне, і Він повідає вам про те, що ви робили» (9:105).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Білял Мухаджир, Пакистан
11 Рабі ус-сані 1445 р.х.
26 жовтня 2023 р.

Головне меню