О, армії ісламської Умми, ви — «вето» ворогів Ісламу!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В середу 25 жовтня Росія і Китай блокували американський проект резолюції в Раді Безпеки ООН, який не закликав до припиненню військових дій в секторі Газа і підкреслював право «Ізраїля» на самооборону («Al-Quds Al-Arabi»).

Коментар: Так звана «Рада Безпеки» хрестоносців ООН в Нью-Йорку обговорює і приймає рішення у відношенні Ісламської Умми на свій розсуд і так, як вважає потрібним. Руки колоніальних держав заплямовані кров’ю мусульман. Росія продовжує наносити ракетні удари по жителям Сирії. Китай переслідує, вбиває і арештовує мусульман-уйгурів, примушуючи їх змінити релігію.

Що стосується Америки, то її злочинам немає рахунку. В Іраку вони вбили більше мільйона мусульман так само як і в Афганістані. США дали зелене світло вбивці Башару Асаду, щоб той знищив сирійський народ, використовуючи заборонену по міжнародним законам зброю.

Від правителів мусульман ми не чуємо нічого, окрім порожніх заяв, які не відповідають навіть мінімальному рівню відповідальності перед інтересами своїх народів. У цих правителів немає честі і мужності!

Війну в секторі Газа очолюють проклята Америка та її дітище — єврейське утворення, яке виливає свою ненависть, гнів і ракети на жителів Гази, щоб якомога більше вбивати і руйнувати.

До якого часу Умма буде терпіти зрадництво своїх правителів?!

Мусульманські народи повинні повстати проти маріонеткових правителів і стрясти землю під їх ногами.

Сьогодні перед арабськими і мусульманськими народами є ця можливість. Як сказав Такиюддін ан-Набхані: «У кожного об’єкту є тінь, і якщо зникає об’єкт, зникає і його тінь». Єврейське утворення — це тінь режимів, влада яких була нав’язана мусульманам колоніальним Заходом після руйнування Халіфату. Всевишній Аллаха сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

«О, ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і утвердить ваші стопи» (47:7).

Армії мусульман повинні встати на бік Умми і скинути маріонеткові режими, вони повинні приєднатись до тієї невеликої групи муджахідів, яка штурмувала єврейський паркан, на будівництво якого єврейське утворення витратило мільйони. Муджахіди атакували євреїв, піддали їх приниженню і підірвали престиж єврейської армії, яка вважалась «непереможною»!

Чи не прийшов час для мусульман та їх армій повстати, щоб звільнитись від рабства колонізаторів?!

Хіба Умма не жадає повернення своєї держави — Праведного Халіфату, щоб повернути велич і перемоги, щоб жити згідно з Книгою Аллаха?! Хіба Умма не жадає піднести стяг Посланця Аллаха ﷺ?!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ

«О, те, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне» (9:38).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умму Асім ат-Тавіль/Палестина
13 Рабі ус-сані 1445 р.х.
28 жовтня 2023 р.

Головне меню