Секуляризм — причина порочності в суспільстві

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В Кенії був представлений новий законопроект, скерований на пом’якшення покарання, з яким стикаються працівники секс-індустрії.

Якщо запропонований законопроект буде прийнятий, то особи, визнані винними, будуть піддаватись альтернативним заходам покарання замість тюремного ув’язнення, а саме — усне попередження, умовний строк, примусові громадські роботи, реабілітація і контроль.

Коментар: Проект зміни кримінального кодексу, представлений Національною радою по реформам правосуддя в парламент, скерований виключно на підсилення порочності, яка вже зруйнувала суспільство і створила конфронтацію у відносинах між чоловіком і жінкою. Ціллю законопроекту є зниження покарання і перетворення його у дрібне правопорушення. А також поступове запровадження проституції як бізнесу і джерела прибутку для держави.

В даний час перелюбство є законним за умовою, що воно відбувається за «обопільною згодою» і відповідає віковим вимогам. Цей закон «обопільної згоди» породив порочність в суспільстві і призвів до низки проблем. Покинуті діти, аборти, батьки-одиначки, розлучення, розвиток порноіндустрії, одностатеві родини і т.п.

Світська доктрина розглядає відносини між чоловіком і жінкою без урахування наслідків цих відносин. Вона розглядає статевий потяг усього лише як один із інстинктів, до вдоволення якого прагне людина. І, відповідно, це призвело до того, що жінка розглядається як об’єкт задоволення і вдоволення, а не як матір і честь, яку необхідно захистити. У світі, де перелюбство стало нормою, втрачена ідентичність людської раси.

Що стосується політичної причини поступового змінення правового поля, то справа в тому, що Африканський континент знаходиться на шляху прийняття світської доктрини, і він не може цілком взяти і поглинути цю світську порочність. Згідно Біллю про права, кожна людина має право розпоряджатись своїм тілом так, як вважає за потрібне. Таким чином, сьогодні ми спостерігаємо, як формується громадська думка і поступово на політичному і законодавчому рівні легалізується розпуста і порочність.

Іслам — це ниспослана Аллахом система, яка знаходиться в гармонії з природою людини. Іслам розглянув статевий інстинкт і встановив йому ціль — продовження і збереження роду. Всевишній Аллах встановив шлюб брак між чоловіком і жінкою як єдиний спосіб вдоволення цього інстинкту, а також встановив суворе покарання для тих, хто переступає цю межую як, наприклад, бичування перелюбця і перелюбки і, а також покарання для тих, хто звеличує одну стать і принижує іншу.

فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفاً فِطْرَةَ اللهِ الَّتِي فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْهَا لَا تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللهِ ذَلِكَ الدِّينُ الْقَيِّمُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Зверни свій лик до релігії, як ханіф. Такою є вроджена якість, з якою Аллах створив людей. Творіння Аллаха не підлягає зміні. Такою є права віра, але більшість людей не знає цього» (30:30).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Алі Умар аль-Байті, Кенія
22 Рабі ус-сані 1445 р.х.
6 листопада 2023 р.

Головне меню