Йорданський режим: винищуйте палестинців, але не порушуйте наш спокій!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Міністр іноземних справ Йорданії Айман аль-Сафаді заявив, що перешкоджання постачанню продовольства, медикаментів і палива в сектор Газа є військовим злочином, підкресливши, що Йорданія «зробить усе необхідне», щоб запобігти переміщенню палестинців.

В ході саміту по безпеці в столиці Бахрейну Манаме аль-Сафаді сказав: «Ми ніколи не дозволимо цьому (переселенню палестинців) відбутись. Це військовий злочин і пряма загроза нашій національній безпеці» («Аль-Джазіра»).

Коментар: Незважаючи на масові вбивства, яким піддаються протягом більше сорока днів жителі Гази і Західного Берегу від рук єврейських окупантів, включаючи жорстокі вбивства дітей, жінок і старих, руйнування будівель, лікарень, шкіл і домів ... Річки крові і груди частин тіл розривають серце, і це відбувається на очах в усього світу, у безпосередній близькості від йорданської армії, йорданського режиму і короля Йорданії.

Незважаючи на більше аніж 12 тис. шахідів, 30 тис. поранених і більше півтора мільйонів переміщених осіб в секторі Газа, які більше не знаходять безпеки, їжі, ліків, укриття і житла. Незважаючи на усю агресію, якій піддаються тисячі мусульман Західного Берегу з боку єврейських сил в ході рейдів, вбивств і арештів. Незважаючи на усе це і багато іншого, йорданський режим не знайшов нічого, що могло б потривожити його сон або порушити його спокій. Він не мобілізував свою армію, танки і літаки не рушили з місця для підтримки сусіднього братського народу!

Коли справа дійшла до можливого переселення палестинців в Йорданію, йорданський режим тут же почав пінитись і говорити про національну безпеку і війну. Через цю причину режим перекинув свої танки і армію, а також збільшив свої військові сили на кордоні з Палестиною. Окрім того, він відправив в Наблус військовий польовий шпиталь, який так само може з’явитись в Дженіні і Хевроні. Йорданський режим як нібито копіює злочинця ас-Сісі, який своїми діями дав зрозуміти: «Вбивайте жителів Палестини, робіть з ними усе, що хочете, знищуйте їх, якщо хочете, але робіть це всередині кордонів Палестини!». Для йорданського режиму прийнятне вбивство жителів Гази і Західного Берегу — головне, щоб це відбувалось у межах кордонів Палестини! Відправка військового шпиталю є додатковим посланням для євреїв: «Раньте, вбивайте, знищуйте, а ми займемось лікуванням і похованнями!».

Підлість і зрадництво є невід’ємною частиною йорданського режиму, фундамент якого заклали британці. «Нехай євреї займуть Палестину і винищать її жителів, поглинуть аль-Аксу і усю Благословенну землю. Але зупиніть переміщення палестинців, адже це може привести до скинення королівського трону і уходу англійців із їх фортеці на Близькому Сході», — такою є позиція зрадницького йорданського режиму!

Прийшов час для усіх щирих і відважних солдатів йорданської армії відновити честь і гідність своєї армії! Проженіть британців та їх підручних — короля і режим! Звільніть Палестину і нанесіть удар по євреям, після якого вони вже не піднімуть голови! О, армія Йорданії, якщо ви вірите в Аллаха і щирі по відношенню до Нього, то ви здатні не тільки на таке!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Бахір Саліх
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір, Палестина
6 Джумада аль-уля 1445 р.х.
20 листопада 2023 р.

Головне меню