Арабські і мусульманські правителі — посібники сіоністського утворення

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В суботу 11 листопада 2023 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді був організований спільний арабсько-ісламський саміт, на якому піднялось питання розвитку подій в секторі Газа. Саудівська Аравія повинна провести дві позачергові зустрічі на високому урівні: саміт Організації ісламського співпраці і саміт Ліги арабських держав.

В заяві міністерства іноземних справ Саудівської Аравії говориться, що позачерговий спільний арабсько-ісламський саміт проводиться у відповідь на «безпрецедентні обставини в секторі Газа». В міністерстві додали: «Це відбувається через усвідомлення лідерами усіх країн важливості об’єднання зусиль і вироблення загальної позиції, яка виражає спільну арабсько-ісламську волю на серйозні і безпрецедентні події в Газі і палестинських територіях» («Reuters»).

Коментар: Правителі-рувайбідат, яких колоніальний Захід встановив сторожами кордонів Сайкс-Піко, досі вважають, що зможуть обдурити наші народи, проводячи саміти та інші зустрічі, які послідують в тій чи іншій столиці, під приводом виконання обов’язку перед народом в Газі або під приводом захисту благословенної аль-Акси! Вони знають, що їх обман розкритий, Умма показала свою непричетність до них, і саме до них можна застосувати приказку: «Винограду з тернини не зірвати!». Мусульмани не очікують від своїх правителів нічого, окрім порожньої балаканини; як виразився міністр іноземних справ Саудівської Аравії принц Фейсал ібн Фархан, підтверджуючи стратегічний вибір королівства на користь миру: «Необхідно пам’ятати, що нашою ціллю є досягнення справедливого, всебічного і міцного миру згідно з резолюціями міжнародного права і створення палестинської держави в кордонах 1967 року зі столицею у Східному Єрусалимі». Раніше Організація ісламської співпраці провела позачерговий екстрений саміт 19 жовтня, результатом якого, як зазвичай, стала порожня заява, яка не варта була чорнил, якими вона була написана.

Герої Гази своїм вчинком дали ляпаса цим зрадникам. Душі шахідів скаржаться своєму Всевишньому Господу на зрадництво цих злочинців, які несуть відповідальність за кожну краплю крові, пролиту їх друзями — сіоністським утворенням і його західними союзниками.

На додаток до усього, ці зрадники заявляють про свою прихильність миру як стратегічному вибору і чіпляються за резолюції міжнародного права. Вони знають, що міжнародна спільнота (тобто колоніальний Захід) є тим, хто виростив це сіоністське утворення і доручив встановленим ним же режимам захищати його від муджахідів, які жадають викупити аль-Аксу своєю кров’ю! Продажні правителі відмовились від джихаду — вершини Ісламу; більше того, вони взялись боротись з тими, хто виступає проти кордонів Сайкс-Піко.

Ми закликаємо кожного богобоязливого мусульманина, який прагне до довольству Аллаха, і перш за усе — лідерів опору в Газі і Палестині: рішуче відкидайте будь-які переговори, засновані на так званих «міжнародних резолюціях»! В цьому питанні джерело рішення — тільки одне, і це — Шаріат Аллаха! Шаріат приписує джихад для звільнення усієї Палестини, а не участь в непотрібних переговорах по звільненню полонених і пропуску гуманітарної допомоги. Ці переговори рівносильні пошуку питної води у відкритому океані. Маріонеткові правителі перешкоджають виконанню шаріатського обов’язку, тобто джихаду, звідси слідує, що мусульманам, у першу чергу — тим, у кого є сила і влада, необхідно позбутись від зрадників і дати байат (присягу) Імаму, про якого Посланець Аллаха ﷺ сказав:

وَإِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються, і яким захищаються».

Ефективним рішенням є усунення кореня проблеми, а не заняття деталями, які тільки усугубляють хворобу, прикриваючи її клаптем міжнародного права! Усе це є зрадництвом по відношенню до крові шахідів і служінням колоніальному Заходу.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Усман Баххаш
28 Рабі ус-сані 1445 р.х.
12 листопада 2023 р.

Головне меню