Газа між м’ясником і зрадником!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Президент Туреччини Реджеп Ердоган назвав прем’єр-міністра єврейського утворення Біньяміна Нетаньяху «катом Гази». «Нетаньяху, який скоїв одне із найбільших злодіянь минулого сторіччя в Газі, вже вписав своє ім’я в історію як кат Гази», — сказав Ердоган («Аль-Джазіра»).

Коментар: Ердоган вирішив стати кореспондентом, який передає новини про події в Газі, забувши при цьому, що він — голова країни, чия армія — найбільша серед мусульманських країн і країн НАТО. Ердоган заявляв, що він є блюстителем інтересів мусульман і онуком великих правителів Османського Халіфату. Ердоган постійно підкреслював, що стоїть на боці Умми та її проблем, використовуючи гучні і резонансні промови, внаслідок чого йому вдалось обдурити людей. Проте події в Газі виявили і викрили його справжню сутність, він виявився зрадником своєї Умми, який торгує своєю релігією, і він не в змозі вийти з-під впливу Америки та її інтересів. Таким чином була розкрита його брехня і лицемірство.

Ердоган назвав єврейського прем’єр-міністра Нетаньяху «катом Гази», а Умма має повне право назвати Ердогана «зрадником Гази». Він та його колеги із числа правителів мусульман підвели народ Гази і не виконали свій обов’язок, а деякі із них і зовсім відкрито підтримали окупантів. Ердоган виділяється серед інших зрадників тим, що він здатний як ніхто інший торгувати релігією Аллаха!

Зрадництво правителів та їх підкорення Заходу вимусило Умму звернути увагу на армії мусульман, їх щирих командирів. Адже армія, будучи частиною народу, відчуває добро і зло, яке спіткає Умму.

О, армії мусульман! О, щирі командири!

Хто із вас бажає зайняти позицію ансарів в захисті і підтримці істини, щоб знайти велич в цьому світі і отримати велику нагороду в Наступному житті?!

وَالَّذِينَ آمَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ فِي سَبِيلِ اللهِ وَالَّذِينَ آوَواْ وَّنَصَرُواْ أُولَئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَّهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ

«Те, які увірували, здійснили переселення і бились на шляху Аллаха, а також те, які дали притулок і надали їм допомогу, є істинно віруючими. Їм уготовані прощення і щедрий прожиток» (8:74).

Хто із вас відповість на заклик Всевишнього Аллаха?!

وَإِنِ اسْتَنصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попросять вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).

Хто із вас перейде на бік щирих і терплячих, про яких Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَا يَضُرُّهُمْ مَنْ خَذَلَهُمْ

«Не зашкодять їм ті, хто виступають проти них».

Хто із вас надасть допомогу і врятує Умму від влади маріонеткових правителів і стоячих за ними колонізаторів, щоб цей крок став відправною точкою для проекту по об’єднанню Умми і встановленню Другого Праведного Халіфату? І тільки тоді прийде кінець окупації і поразка євреїв від рук щирих рабів Аллаха, яких він обрав для цієї великої честі.

Чи будете ви гідні цієї честі і надасте допомогу Ісламу, щоб Аллах підтримав вас і зміцнив ваші стопи? Або ж ви залишитесь на боці брехні, вдалині від істини? Всевишній Аллах сказав:

وَلَوْ أَرَادُواْ الْخُرُوجَ لأَعَدُّواْ لَهُ عُدَّةً وَلَكِن كَرِهَ اللهُ انبِعَاثَهُمْ فَثَبَّطَهُمْ وَقِيلَ اقْعُدُواْ مَعَ الْقَاعِدِينَ

«Якщо б вони бажали виступити в похід, то приготувались би до цього. Проте Аллах не побажав, щоб вони відправились в похід, і затримав їх. Їм було сказано: «Відсиджуйтесь разом з тими, хто залишився відсиджуватись» (9:46).

О, армії мусульман! Відверніться від своїх правителів, вони — причина вашого страждання як в цьому, так і в Наступному житті. Вони зрадили вас і вашу релігію, вони вчиняють згідно з бажаннями своїх західних господ, щоб реалізувати їх інтереси і забезпечити їх контроль над землями мусульман.

О, армії мусульман! Стряхніть з себе пил приниження і покори, не продавайте своє Майбутнє життя за швидкоплинні насолоди цього світу. Завдайте смертельного удару по нікчемним правителям, а на руїнах їх режимів відновіть велич Ісламської Умми, щоб отримати довольство Всевишнього Аллаха!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن تَنصُرُوا اللهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

«О, ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і утвердить ваші стопи» (47:7).

О, армії мусульман! Погляньте на Газу, на вбитих дітей, на батьків, які втратили усе, на переміщені родини, на зруйновані квартали і дома! Якщо ви не повстанете сьогодні, то коли?!

Знайте, що Всевишньому Аллаху належить те, що на небесах і на землі, і Він не потребує допомоги Своїх рабів! Якщо який-небудь народ відвернеться від повелінь Аллаха, то Він розгнівається на них і замінить їх іншими — тими, хто буде гідний допомоги Аллаха. Це милість від Всевишнього, яку отримають лише ті, хто набув успіху, так покваптесь. Не упустіть цієї можливості! Всевишній Аллах сказав:

إِلاَّ تَنفِرُواْ يُعَذِّبْكُمْ عَذَاباً أَلِيماً وَيَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَلاَ تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَاللهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

«Якщо ви не виступите в похід, то Він піддасть вас тяжким стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, адже Аллах здатен на усіляку річ» (9:39).

Якщо масові вбивства в Газі, звірства і зарозумілість ворога не штовхають вас до втручання, що взагалі здатне зрушити вас з місця?!

وَاللهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لاَ يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Білял Закарія
20 Джумада аль-уля 1445 р.х.
4 грудня 2023 р.

Головне меню