Єврейські окупанти крадуть органи із тіл шахідів Гази!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 

Доктор Марван аль-Хамс, директор лікарні аль-Наджар в Рафаху на півдні сектора Газа, підтвердив, що єврейські окупанти крадуть органи із тіл загиблих, яких вони вбивають в секторі Газа. Він зазначив, що серед них є жінки і діти. Він додав:

«В цих мішках лежать тіла, деякі із них містять тільки верхню половину, деякі — тільки нижню, а деякі — лише декілька решток з обгорілими кістками. Серед жахаючих сцен, які я бачив, були відрізані голови без скальпа, які лежали поряд з трупами. Я був упевнений, що окупанти крадуть ці органи, а пізніше дізнався, що у них найбільші запаси шкіри у світі».

Він продовжив:

«Ми знайшли нашли 17 обезголовлених тіл, в тому числі — тіла жінок і дітей. Я бачив дитину з обгорнутою головою, ніби на її мозку була проведена операція. Усі тіла були загорнуті або у білий саван, або у ковдру, окупанти вкрали ці тіла з моргів мінздраву Палестини в надії знайти заручників, взятих в полон 7 жовтня» («Аль-Джазіра»).

Коментар:

Вилучення органів із тіл шахідів Гази — це черговий жорстокий злочин боягузливого сіоністського утворення. Вони порушили усі червоні лінії, ані живі, ані мертві не перебувають в безпеці від їх злочинів. Вбивши жінок і дітей, вони не заспокоїлись, вони викрали тіла вбитих із моргу і повернули їх без органів, завантаживши на вантажівки ніби якийсь товар! Немає сили і міці ні у кого, окрім Всевишнього Аллаха! Що це за звірства, невже до такої міри подешевшала кров мусульман?! Невже для сіоністів немає ніякої святості і гідності ані по відношенню до живих, ані до мертвих?!

Якщо б злочини євреїв — особливо таке нелюдське — трапились серед немусульман, то західні країни, їх гуманітарні і правозахисні організації підняли б на сполох. Проте тут проявляється явна західна ворожість, ненависть і лицемірне ставлення до Ісламу і мусульман. Брехню і фальсифікацію під приводом прав людини Захід піднімав протягом десятиріч, але останні події в Газі виявили і розкрили цю брехню, і сьогодні немає виправдання тому, хто обдурений або введений в оману міжнародною спільнотою та її інститутами. Згідно збориську цих злочинців, вбивство однієї людини є злочином, який не підлягає прощенню, але винищення цілого народу — це питання, яке необхідно розглянути

Ми не винуватимо цих людей, оскільки знаємо їх ставлення до нас, їх лицемірство і злочини, навпаки, ми покладаємо відповідальність на Ісламську Умму, а саме — на володарів сили і влади! Попри усі ці злочини, вони чекають … що їм треба, щоб вжити заходів і допомогти палестинцям?! Хіба вони не чули хадіс нашого Посланця ﷺ?!

مَا مِنْ امْرِئٍ يَخْذُلُ امْرَأً مُسْلِماً فِي مَوْضِعٍ تُنْتَهَكُ فِيهِ حُرْمَتُهُ، وَيُنْتَقَصُ فِيهِ مِنْ عِرْضِهِ، إِلَّا خَذَلَهُ اللهُ فِي مَوْطِنٍ يُحِبُّ فِيهِ نُصْرَتَهُ، وَمَا مِنْ امْرِئٍ يَنْصُرُ مُسْلِماً فِي مَوْضِعٍ يُنْتَقَصُ فِيهِ مِنْ عِرْضِهِ، وَيُنْتَهَكُ فِيهِ مِنْ حُرْمَتِهِ، إِلَّا نَصَرَهُ اللهُ فِي مَوْطِنٍ يُحِبُّ نُصْرَتَهُ

«І не залишить мусульманин іншого мусульманина там, де будуть ображатись його честь і принижатись його гідність. А інакше залишить його без допомоги Аллах там, де він буде потребувати Його допомоги. Мусульманину, який надав допомогу іншому мусульманину, коли ображалась його честь і принижувалась його гідність, Аллах допоможе тоді, коли він буде потребувати Його допомоги».

О, Аллах, ми чекаємо від тебе допомоги і полегшення.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Бараа Мунасира
23 Джумада ас-сані 1445 р.х.
5 січня 2023 р.

Головне меню