Лицемір Байден

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Президент США Джо Байден закликав Конгрес вжити «термінові» кроки для подолання розбіжностей відносно військової допомоги Києву, враховуючи, що ракетний удар, завданий Росією у п’ятницю вранці, свідчить про бажання «стерти» Україну з обличчя землі («Sky News»).

Коментар:

Остання російська атака на Україну викликала гнів президента США, що спонукало його закликати Конгрес вжити необхідні кроки, щоб облишити «бажання Росії знищити Україну». У цей же час протягом трьох місяців президент США ігнорує щоденні масові вбивства, річки крові, нападі на цивільне населення, лікарні та інфраструктуру з боку євреїв та їх західних союзників, включаючи самого Байдена.

Де співчуття до невинної крові, пролитої в Газі?! Де реакція Байдена на крики і стогін дітей?! Істину сказав Всевишній Аллах:

كَيْفَ وَإِن يَظْهَرُوا عَلَيْكُمْ لاَ يَرْقُبُواْ فِيكُمْ إِلاًّ وَلاَ ذِمَّةً

«Який там (який договір може бути з многобожниками)? Якщо вони подолають вас, то не будуть дотримуватись перед вами ані родинних, ані договірних зобов’язань» (9:8).

Таким є невірний Захід, і саме так він оцінює людей. Ми для них — Умма, чиї жертви не враховуються, чия кров не має цінності, оскільки немає того, хто вимагає її права і захищає її.

Ісламська Умма опинилась приниженою перед ворогами, вона розділена і слабка, немає Імама, який править над нею по законам Всевишнього Аллаха, у Умми немає держави, яка б об’єднувала її і захищала.

О, мусульмани! Масові вбивства і несправедливість, які відбуваються сьогодні в Газі, учора трапились в Мосулі, Алеппо, Ідлібі, Ємені, Судані та інших мусульманських країнах. Цього б не трапилось, якщо б у Умми була держава і справедливий правитель. Немає гарантій, що решта мусульманських країн перебувають в безпеці від подібних трагедій, поки вони залишаються у владі колонізатора і його приспішників, агентів і правителів -маріонеток.

О, сини Ісламської Умми! Об’єднуйтесь навколо проекту по відновленню ісламського образу життя, не відмовляйтесь від цієї великої честі! Немає порятунку для Умми, немає у неї виходу, окрім як взяти контроль над ситуацією, підкоритись волі свого Господа і відповісти на заклик Посланця ﷺ. Повстаньте, знесіть трони і встановіть на їх руїнах Праведний Халіфат, під стягом якого об’єднаються усі мусульманські землі, — один стяг, один правитель, одна армія і одна держава, де немає кордонів між братськими мусульманськими народами. Це шлях до довольству Всевишнього Аллаха, це шлях втілення радісної звістки Посланця Аллаха ﷺ. Тільки тоді Умма поверне свою велич, устрашить ворогів, приведе до ладу свої справи і знов стане кращою общиною, виведеною серед людей, це для Аллаха легко! Набув успіху той, хто вклав свої зусилля у виконанні обіцянки Всевишнього Аллаха.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Білял Закарія
25 Джумада ас-сані 1445 р.х.
7 січня 2024 р.

Головне меню