Левів не хвилює думка овець

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Йорданський міністр іноземних справ по справам емігрантів заявив: «Ймовірніше за усе, Йорданія не зможе в одиночку протистояти єврейській агресії» (kermalkom.com).

Коментар:

Ганебні режими як і раніше продовжують сіяти відчай серед людей, щоб тримати їх під контролем і не допустить слабкості в своєму служінні невірним західним країнам. Вони забули історію Умми, яка повна величі, гідності і перемог.

О, міністре іноземних справ Йорданії! Хіба Ви не чули про битву при Карамі, де леви йорданської армії поставили довольство Всевишнього Аллаха вище наказів маріонеткового уряду, який вимагав від них припинити атакувати євреїв?!

Хіба Ви не бачили, як невелика група з легким озброєнням змогла принизити Америку і тих, хто був з нею, в Фаллуджі (Ірак) і Афганістані?!

Хіба Ви не бачите, що роблять муджахіди Газ — сили, які не відповідають навіть 1% можливостей йорданської армії — з жалюгідним єврейським утворенням?!

Це усього лише прояви честі і величі із минулої і теперішньої історії Ісламської Умми, але цього не бачить той, хто випив із чаші рабства, підлості і приниження, той, хто схилив коліно і підкорився ворогу!

Знайте, що Умма розкрила вас і більше не обдуриться вашою брехнею. Умма знає, що якщо б не маріонеткові режими, покірні Заходу, то єврейське утворення не затрималось і години на землі Палестини!

О, леви мусульманських армій! Знайте, що навіть з десятою частиною наявного у вас озброєння і з вашою щирою вірою ми зможете звільнити Палестину, більше того, ви зможете позбавити усі землі мусульман від невірного Заходу і його маріонеткових режимів. Зробіть крок, і ви побачите, як уся Ісламська Умма підтримає і допоможе вам. Об’єднайте свої зусилля з вашими братами і надайте допомогу Хізб ут-Тахрір під керівництвом видатного вченого Ати ібн Халіля абу Ар-Рашти, щоб встановити Праведний Халіфат, звільнити наші землі і поширити в них справедливість і спокій!

وَفِي ذَلِكَ فَلْيَتَنَافَسِ الْمُتَنَافِسُونَ

«Нехай же заради цього змагаються ті, хто змагаються!» (83:26),

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ * إِلَّا تَنفِرُوا يُعَذِّبْكُمْ عَذَاباً أَلِيماً وَيَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ وَلَا تَضُرُّوهُ شَيْئاً وَاللهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ

«О, ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити в похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне. Якщо ви не виступите у похід, то Він піддасть вас тяжким стражданням і замінить вас іншим народом. Ви нічим не нашкодите Йому, адже Аллах здатен на усіляку річ» (9:38,39).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдул Ілях Мухаммад, Йорданія
28 Джумада ас-сані 1445 р.х.
10 січня 2024 р.

Головне меню