Відсутність Халіфату — причина окупації наших земель!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

У той час, як президент США Байден говорить: «Якщо б «Ізраїля» не існувало, нам би довелось його створити», — президент єврейського утворення Герцог говорить, що вони борються за порятунок і захист західної цивілізації.

Коментар:

Аль-Кудс (Єрусалим) і Палестина були завойовані мусульманами під час правління халіфа Умара (р.а.). Проте у період, коли у мусульман виникли внутрішні проблеми, їх політична єдність розпалась, а сили ослабли, хрестоносці окупували Благословенну землю.

Після того, як внутрішні проблеми були вирішені, мусульмани об’єднались під стягом одного Халіфату, а їх політична єдність відновилась, і тоді під головуванням Салахуддіна мусульмани повернули аль-Кудс.

Внаслідок ослаблення, а потім скасування Османського Халіфату, втрати політичної єдності і нездатності Умми захистити Халіфат аль-Кудс і уся Палестина були знов окуповані, спочатку британцями, а потім — євреями.

Окупація Палестини єврейським утворенням — це кинджал, встромлений у серце Умми, спочатку британцями, а потім західним імперіалістичним світом, зокрема — Америкою.

Після того, як муджахіди Гази 7 жовтня нанесли удар по єврейському утворенню, президент США Джо Байден повторив свої слова: «Якщо б «Ізраїля» не існувало, нам би довелось його створити», — а президент єврейського утворення заявив, що вони борються за порятунок і захист західної цивілізації. Таким чином, вони підкреслили, що єврейське утворення — це кинджал, встромлений колоніальним Заходом в серце мусульманського світу.

Наділені владою Заходом арабські і мусульманські режими є ножами, встромленими у спину мусульман. Вони не захистять Палестину, оскільки їх місія полягає в захисті єврейського утворення і стримуванні мусульманських народів.

Справжнім ворогом мусульманських народів є Захід, зокрема — США і Європа. А щодо єврейського утворення, арабських і мусульманських режимів, то вони — ніщо інше, як інструменти Заходу у війні проти мусульман.

Мусульмани зможуть звільнити Палестину тільки після встановлення Праведного Халіфату, який надасть рішення внутрішнім проблемам і відновить політичну єдність Умми.

Коли мусульмани з допомогою Аллаха зможуть відновити свій Халіфат, тоді вони позбудуться від єврейського утворення, маріонеткових режимів і зрадницьких правителів, а потім зможуть протистояти своєму реальному ворогу — імперіалістичному Заходу. Пряме зіткнення з Праведним Халіфатом — це те, чого побоюється Захід, вважаючи це смертельною загрозою для себе.

Тому зусилля усіх мусульман повинні бути скеровані на встановлення Другого Праведного Халіфату, який зможе зруйнувати існуючий світовий порядок в контексті гегемонії США. Халіфат — це обіцянка Всевишнього Аллаха і радісна звістка Його Посланця ﷺ.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ремзі Озер, Туреччина
29 Джумада ас-сані 1445 р.х.
11 січня 2024 р.

Головне меню