Італія депортувала тунісця за слова «одного разу мусульмани підкорять Рим»!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Активіст та екс-депутат парламенту Італії Маджді Карбаі 9 січня опублікував дані про страждання і маргиналізацію іммігрантів в Італії.

Карбаі на своїй офіційній сторінці в «Facebook» повідомив, що тунісець був депортований за слова «одного разу мусульмани підкорять Рим». Він додав, що нещодавно був вбитий 27-річнйи виходець із Тунісу, який приїхав із міста Піза. Он також підкреслив, що туніські іммігранти в Італії стикаються з дискримінацією.

Коментар:

Ані для кого не секрет, з чим стикаються туніські іммігранти та інші особи, які втікають на «човнах смерті» до Італії. Усе частіше у ЗМІ поширюються новини, що влада Італії навмисно топить ці човни у відкритому морі. У цей же час Італія продовжує пишатись тим, що є зразковою країною, де на першому місці — повага прав людини, толерантності і свободи!

Те, що трапилось з цим молодим тунісцем, включаючи арешт, розслідування, а потім рішення про його депортацію — попри його законне перебування в країні — через написане повідомлення в блозі, показує, що ствердження західних країн про повагу конституційно гарантованої свободи вираження думки є абсолютною брехнею. Їх подвійні стандарти дозволяють заявляти про права єврейського утворення «придушувати і пригноблювати» народ Гази, порівнювати палестинців з «собаками» під приводом свободи вираження думки, і в цей це час західна влада депортує юнака за те, що він заявив, що «одного разу мусульмани підкорять Рим», ґрунтуючись на благій звістці Посланця Аллаха ﷺ про цю подію!

Те, що зробила Італія, ясно показує приховану ненависть хрестоносців цих колоніальних країн до Ісламу і мусульман. Усе це відбувається на тлі ганебного мовчання влади Тунісу, яка навіть не виявляє бажання покласти відповідальність на владу Італії! Де ж права іммігрантів, біженців і тих, хто шукає притулку?!

Нехай Італія знає, що Уммі обіцяна перемога і завоювання Риму! Вивели Ахмад в «Муснаді» і Хакім в «Мустадраку» від Абдуллаха ібн Амра ібн аль-Аса:

بَيْنَمَا نَحْنُ حَوْلَ رَسُولِ اللَّهِ، صلى الله عليه وسلم، نَكْتُبُ إِذْ سُئِلَ رَسُولُ اللَّهِ، صلى الله عليه وسلم، أَيُّ الْمَدِينَتَيْنِ تُفْتَحُ أَوَّلاً، قُسْطَنْطِينِيَّةُ أَوْ رُومِيَّةُ؟ فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ: مَدِينَةُ هِرَقْلَ تُفْتَحُ أَوَّلاً، يَعْنِي قُسْطَنْطِينِيَّةَ

«Коли ми перебували навколо Посланця Аллаха і вели записи, його спитали про те, яке із двох міст буде завойоване першим: Константинополь чи Рим? Він відповів: «Місто Іраклія буде першим, тобто Константинополь».

Ісламська Держава, з дозволу Всевишнього Аллаха, буде встановлена у найближчий час, адже це — обіцянка Господа і радісна звістка Його Посланця ﷺ. Передає Муслім від Савбана, що Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّ اللهَ زَوَى لِي الْأَرْضَ فَرَأَيْتُ مَشَارِقَهَا وَمَغَارِبَهَا، وَإِنَّ أُمَّتِي سَيَبْلُغُ مُلْكُهَا مَا زُوِيَ لِي مِنْهَا، وَأُعْطِيتُ الْكَنْزَيْنِ الْأَحْمَرَ وَالْأَبْيَضَ، وَإِنِّي سَأَلْتُ رَبِّي لِأُمَّتِي أَنْ لَا يُهْلِكَهَا بِسَنَةٍ عَامَّةٍ وَأَنْ لَا يُسَلِّطَ عَلَيْهِمْ عَدُوّاً مِنْ سِوَى أَنْفُسِهِمْ فَيَسْتَبِيحَ بَيْضَتَهُمْ، وَإِنَّ رَبِّي قَالَ: يَا مُحَمَّدُ، إِنِّي إِذَا قَضَيْتُ قَضَاءً فَإِنَّهُ لَا يُرَدُّ، وَإِنِّي أَعْطَيْتُكَ لِأُمَّتِكَ أَنْ لَا أُهْلِكَهُمْ بِسَنَةٍ عَامَّةٍ، وَأَنْ لَا أُسَلِّطَ عَلَيْهِمْ عَدُوّاً مِنْ سِوَى أَنْفُسِهِمْ يَسْتَبِيحُ بَيْضَتَهُمْ وَلَوْ اجْتَمَعَ عَلَيْهِمْ مَنْ بِأَقْطَارِهَا، أَوْ قَالَ مَنْ بَيْنَ أَقْطَارِهَا، حَتَّى يَكُونَ بَعْضُهُمْ يُهْلِكُ بَعْضاً وَيَسْبِي بَعْضُهُمْ بَعْضاً

«Аллах склав (зібрав) переді мною усю землю, і я побачив її від сходу до заходу. І, воістину, володіння моєї Умми охоплять усе, що було зібрано і складено переді мною. Я отримав два скарби: червоний і білий (золото Шаму і срібло персів). Я попросив свого Господа не знищувати мою Умму цілорічним голодом і не давати влади над нею ворогу окрім неї самої, а інакше вона буде розколота. Мій Господь сказав: «О, Мухаммад! Воістину, коли Я приймаю рішення, то воно невідворотне. Я дав твоїй Уммі те, що вона не буде знищена цілорічним голодом, що її вороги не будуть володарювати над нею окрім неї самої. (Ці зовнішні вороги) не зможуть розколоти її єдність, навіть якщо зберуться проти неї з усіх боків. І так буде тривати до того часу, поки люди твоєї Умми не стануть вбивати і поневолювати один одного».

Ісламська Держава притягне до відповідальності кожного, хто наважився шкодити мусульманину!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Алі ібн Салім
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Тунісі
30 Джумада ас-сані 1445 р.х.
12 січня 2024 р.

Головне меню