Найбільш «моральна» армія у світі!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Прем’єр-міністр «Ізраїля» Біньямін Нетаньяху звинуватив ЮАР в «малодушності» і брехні за поданий проти в Тель-Авіву позов зі звинуваченням в геноциді, заявивши, що «лицемірство ЮАР волає до небес, адже відомо, що «ізраїльська» армія — найбільш «моральна» у світі» (alaraby.com).

Коментар:

Коли я прочитав цю новину, вона мене сильно розсмішила, і не думаю, що мене одного!

Перш ніж коментувати цю «новину», зазначу, що якщо б не підлість і зрадництво арабських і мусульманських правителі, то цей зарозумілий і аморальний чоловік не наважився б відкрити свій рот!

Про яку мораль говорить цей чоловік? Про вбивства дітей, жінок і старих, про руйнування домів, шкіл і лікарень? Або про помираючих з голоду дітей? Або про позбавлення їх ліків, води, одягу і даху над головою? Якщо б він міг позбавити їх повітря, він би зробив це!

Або ж він говорить про боягузтво і страх, які живуть в серці його солдатів, деякі із яких померли від страху? Або ж про тих, хто від жаху вбиває один одного?

Він був обдурений своєю владою, якою він володіє у мить нехтування Ісламською Уммою своєю місією і зрадництва з боку її правителів. Так він порахував, що ця влада дала йому право встановлювати стандарти моралі. Якщо він забув, то ми йому нагадаємо, що єврейський народ до нещодавнього часу залишався ізгоєм в усьому світі за свою «високу» моральну поведінку. Нехай згадає про єврейські гетто в Європі і закон «Cum nimis absurdum». А до цього їх спіткало прокляття за те, що вони не утримувались від злочинів, вбивали пророків, робили наклеп на Всевишнього Аллаха і ображали Його, а сьогодні вони наважились говорити про «мораль»!

قُلْ هَلْ أُنَبِّئُكُم بِشَرٍّ مِّن ذَلِكَ مَثُوبَةً عِندَ اللهِ مَن لَّعَنَهُ اللهُ وَغَضِبَ عَلَيْهِ وَجَعَلَ مِنْهُمُ الْقِرَدَةَ وَالْخَنَازِيرَ وَعَبَدَ الطَّاغُوت أُوْلَـئِكَ شَرٌّ مَّكَاناً وَأَضَلُّ عَن سَوَاء السَّبِيلِ

«Скажи: «А чи не повідомити вам про тих, хто отримає іще гіршу відплату від Аллаха? Це — ті, кого Аллах прокляв, на кого Він розгнівався, кого Він перетворив на мавп і свиней і хто поклонявся тагуту. Вони займуть іще більш огидне місце і іще більше збились з прямого шляху» (5:60).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад, Йорданія
3 Раджаба 1445 р.х.
15 січня 2024 р.

Головне меню