Правителі мусульман відстоюють право на продаж алкоголю, а не життя мусульман!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

В Абу-Дабі відкрилось перше підприємство по виробництву спиртних напоїв в Об’єднаних Арабських Еміратах. ОАЕ ввели податок у розмірі 30% на алкогольні напої, а також пом’якшили правила ліцензування точок продажів. Даний крок був виправданий зміцнення туризму, розвитком фінансового сектора і культурної толерантності.

Коментар:

У той час, як мусульмани страждають від нестачі продуктів харчування і ліків, правителі-мільярдери займаються організацією розваг для немусульман!

Умма в усьому світі стикається зі зростаючими атаками, тому це зрадництво неодмінно повинно бути викрито. Америка і Британія почали бомбардування Ємену, який зміг порушити маршрути пароплавства до єврейського утворення. І це були сміливі дії окремих мусульман, а що здійснила б регулярна армія Халіфату?

Ми не згодні з тим, куди витрачаються наші багатства, ми не згодні з бездіяльністю наших армій, адже Всевишній Аллах заборонив залишати мусульман без допомоги перед ворогом:

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَٰذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيّاً وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيراً

«Чому б вам не битись на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок і дітей, які говорять: «Господь наш! Виведи нас із цього міста, жителі якого є беззаконниками. Признач нам від Себе покровителя і признач нам від Себе помічника»?» (4:75).

Хадіс Посланця Аллаха ﷺ ясно дав зрозуміти, що мусульмани подібні одному тілу: якщо одна частина відчуває більш, то усе тіло реагує лихоманкою і безсонням. Правителі, які знехтували словами Всевишнього Аллаха і Сунною Його Пророка ﷺ, неодмінно відчують запал вогню Пекла. Ми повинні знайти рішення, щоб вивести Умму із цього принизливого положення, коли правителі-тирани дозволяють собі публічно висміювати релігію Аллаха!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умрана Мухаммад
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
11 Раджаба 1445 р.х.
23 січня 2024 р.

Головне меню