Ті, хто не на боці істини, стають стражами брехні

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган після засідання кабінету міністрів заявив: «Сумніви відносно турецької держави — це дебати, які закінчились проголошенням республіки 29 жовтня 1923 року. Ні у кого в цій країні немає проблем з республікою чи засновником цієї нації» («Anadolu», 16.01.2024).

Коментар:

Спроба об’єднати добро і зло, істину і брехню, справедливість і несправедливість — це марна спроба, яка нагадує служіння дияволу в демократичній системі, де будь-який засіб для досягнення політичних вигід вважається припустимим. Сьогодні ми бачимо, як цінності, якими дорожить суспільство, не становлять ніякої значущості для людини, яка потрапила у владу в цій системі.

Іслам служив світу протягом 13 сторіч, виводячи народи із пітьми до світла. Закони Ісламу, які гарантували мир і безпеку, остаточно були скасовані 3 березня 1924 року зрадниками, які співпрацювали з невірними. Замість Ісламської Держави була нав’язана Республіка, які цілком суперечила устоям суспільства. Ердоган, який намагається переконати громадськість гаслами «Слава Республіці!», занурюється у злочин, від якого приходять в жах навіть гори. Віруючому в Аллаха і в Останній день не годиться мати справу з вигаданою людиною системою.

Республіка, яка була нав’язана Заходом, завдала шкоди Ісламу і мусульманам, і вона є абсолютно чуждою і неприйнятною. Незважаючи на те, що мусульмани обрали Ердогана у якості лідера, його брехливі заяви не знаходять відгуку серед мусульман. Лідери, які не підтримують істину, виступають в ролі хранителів хибних систем. Сторічна епоха пригноблення для нас не закрита, її обговорення буде тривати до того часу, поки не запанує Халіфат — божественна система і розумна необхідність. Як можна закрити це питання, якщо влада належить людям, а не Аллаху, Творцю небес і землі?!

Маріонеткові режими були встановлені в країнах мусульман 100 років назад, вони не були закликані захищати життя, гідність і релігію мусульман, навпаки, вони були встановлені для збереження влади невіруючих на наших землях. Останні події в Газі — тому підтвердження. О, Ердоган, Ви роками використовували палестинське питання, щоб отримати голоси мусульман! Сьогодні, незважаючи на Ваші можливості, Ви спостерігаєте зі сторони і бажаєте закрити питання обговорення режимів, встановлених британськими агентами! Одне тільки питання Гази показало, наскільки важливо встановити Халіфат замість існуючих режимів.

Ми будемо продовжувати викривати брехню, обман і подвійні стандарти нікчемних рукотворних систем, поки не буде відновлений Халіфат, який реалізує закони Аллаха на землі. Ми будемо закликати мусульман відкидати рішення, які суперечать їх переконанням, щоб наш Господь дарував нам успіх в цій справі. З дозволу Всевишнього Аллаха, ця дискусія закінчиться встановленням Другого Праведного Халіфату.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмада Саба
16 Раджаба 1445 р.х.
28 січня 2024 р.

Головне меню