Захист пригнобленого — тероризм, а забезпечення злочинця — прагнення до миру!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Британський парламент схвалив класифікацію ісламською політичної партії «Хізб ут-Тахрір» як терористичної організації. Цей крок був вжитий після участі партії в організації маршів в Лондоні, зокрема — на підтримку палестинців в ході конфлікту між «Ізраїлем» і «ХАМАС».

Палата общин і Палата лордів підтримала цей крок, тим самим відкривши шлях до негайному вступу заборони в силу. З завтрашнього дня приналежність до «Хізб ут-Тахрір», заклик до її підтримки або демонстрація її символіки в громадських місцях буде вважатись кримінальним злочином (elbalad.news).

Коментар:

Захід в усіх своїх проявах продовжує відкрито показувати зуби, які він довгий час прагнув приховати від світу, особливо від мусульман. Усі гасла про свободу, права людини, свобідний світ, партійне різноманіття і демократію миттєво випарувались, ніби вони були краплею води, яка потрапила на розпечену плиту. Гасла Заходу не більше аніж ілюзія і брехня, яку вони продавали світу, щоб колонізувати країни і висмоктувати кров із народу, хоча їх система ніяким чином не придатна для практичного застосування.

Захід, щоб зберегти свою передову військову базу (єврейське утворення) в самому серці Ісламської Умми, одностайно надав військову, політичну, матеріальну і моральну підтримку, щоб сіоністські окупанти могли вбивати, винищувати і сокрушати невинних дітей і жінок в секторі Газа. Захід виправдав для себе цю жорстокість і цю підтримку, хоча його з євреями не об’єднує релігія, культура, раса чи мова, і немає нічого, щоб він міг використовувати у якості виправдання цієї підтримки, наприклад, словами: «Ми належимо до однієї релігії» чи «Одна раса, одна культура і одна мова». У якості виправдання Захід навіть не може заявити, що є прибічниками справедливості і людяності. Тим не менш, він продовжує забезпечувати єврейське утворення ракетами і бомбами, які знищують усе на своєму шляху. Прем’єр-міністр Великобританії прибув до «Ізраїлю» на військово-транспортному літаку, разом з цими руйнівними ракетами! Вони не відносять свої дії до тероризму і жорстокості, хоча вбивство цивільного населення, жінок і дітей, руйнування шкіл, лікарень і мечетей є верхівкою терору і жорсткості.

З іншого боку, хрестоносці вважають, що якщо мусульманин виразив підтримку своєму брату, який перебуває у пригнобленому стані, і побажав йому перемоги, навіть якщо ця підтримка полягала у словах і поглядах, то вони одразу ж відносять таких до терористів! Саме це призвело до заборони партії та її визнанню терористичною організацією! Дивно! Того, хто захищає пригнобленого, вони вважають терористом, а того, хто забезпечує злочинця зброєю, вони розглядають як голуба миру!

Тяжкі роки затягнулись для Ісламської Умми. Злочинний Захід, який не має цінностей і людяності, оповив істину брехнею, а брехню — істиною. Він обнажив свої ікла, не турбуючись ані про свій імідж, ані про свій народ, ані про мир. Їх протеже — єврейське утворення — провокує Ісламську Умму на зіткнення, але ж розплата не за горами, якщо того побажає Аллах. І тоді Всевишній Аллах погубить брехню, несправедливість і колоніалізм, утвердить істину і надасть допомогу мусульманам, щоб вони знов стали лідерами цього світу, скеровуючи його до справедливості, щастю і спокою. Ані Британія, ані Америка, ані Захід у цілому не зможуть завадити відродженню Умми та її поверненню на світову арену. Допомога Аллаха неминуча, і Його воля не може бути відкинута!

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Бахір Саліх
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Палестині
8 Раджаба 1445 р.х.
20 січня 2024 р.

Головне меню