Міжнародний Суд закликав окупанта бути стриманим у своїх злочинах!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Міжнародний Суд ООН почав вимагати, щоб «Ізраїль» вжив усіх заходів, щоб запобігти і покарати прямі і публічні заклики до скоєнню геноциду у відношенні палестинців в секторі Газа, а також зберегти докази, які стосуються будь-яких звинувачень в геноциді. Він також вимагає від «Ізраїля» вжити заходів по покращенню гуманітарної ситуації для палестинських цивільних осіб в секторі Газа, але у цей же час не було закликів до припиненню вогню («Reuters», 26.01.2024).

Тимчасова постанова суду зобов’язала «Ізраїль» вжити усіх заходів запобігання актів геноциду, запобігати і карати будь-яке пряме і публічне підбурювання до геноциду, а також вживати негайні і ефективні кроки для надання гуманітарної допомоги цивільному населенню в секторі Газа («Аль-Джазіра»).

Коментар:

Міжнародний Суд не виніс рішення, щоб зупинити війну в секторі Газа! Закликати окупанта самому контролювати себе у війні з Газою — це повний абсурд! Безпрецедентна підтримка була надана єврейському утворенню і його силам, заплямованим кров’ю. Заяви про відсутність доказів геноциду мирного населення, руйнування лікарень, шкіл і домів просто вражають! Як таке може бути в епоху прямих трансляцій і документування в реальному часі?!

Такою є істинна природа альянсу невірних проти мусульман. Вони не визнають реальність, навіть коли беззбройні жінки, діти і старі перебувають у вигнанні, укриваючись в школах і наметах ООН. І в цей же час Америка продовжує стверджувати, що єврейське утворення має право на самооборону, що, безумовно, призведе до іще більших руйнувань і смертей.

Це справжній урок для мусульман. Справедливість ніколи не буде досягнута судами міжнародної спільноти! Безглуздо і наївно очікувати того, що Європа чи Америка встануть на бік палестинського народу проти єврейського утворення, яке було засноване цими ж колонізаторами, що призвело до численних лих для народу Палестини.

ЮАР і країни, які її підтримують, вжили сміливий і благородний крок, намагаючись засудити жорстокість єврейського утворення, але, оскільки Америка є його головним союзником, не варто чекати від цього яких-небудь наслідків.

Справедливість для жителі Гази і Палестини буде досягнута тільки через ісламський суд, який застосовує свої рішення у межах могутньої ісламської держави — Праведного Халіфату, який захистить не тільки мусульман, але й поширить справедливість на усе людство, щоб захистити їх від геноциду. До відповідальності будуть притягнуті усі окупанти і вбивці мусульман, а також суду будуть піддані правителі мусульман, які бездіяли, дивлячись на війну проти мусульман зі сторони.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Менал Бадр
18 Раджаба 1445 р.х.
30 січня 2024 р.

Головне меню