Вбивство в ім’я «боротьби з тероризмом» припустимо!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Держдепартамент США підтвердив, що «Ізраїль» має право боротись з тероризмом в секторі Газа і на Західному березі за умовою, що це буде зроблено згідно з міжнародним правом.

Коментар:

Тероризм завжди був приводом для виправдання злочинів і пролиття крові. Після терактів 11 вересня хрестові походи отримали нову назву — «Боротьба з тероризмом»! Це дає зелене світло для облав в дома, арештів і тортур у в’язницях... Сирія та Ірак — це похмура історія «боротьби з тероризмом», хоча насправді це боротьба проти Ісламу і його народу. Міжнародні організації були створені для легалізації вбивств мусульман і продовження імперіалізму. Резолюція Генеральної Асамблеї ООН №181 надала євреям право заявити про створення своєї держави. А окупація Іраку відбулась під приводом наявності ядерної зброї і урану!

Хіба міжнародні закони не забороняють геноцид проти цивільного населення, журналістів і лікарів?! Але усі ці закони відходять на задній план, кули бомби і кули скеровані проти мусульман. Газа викрила лицемірство цих організацій; нікому не слід чекати добра від Заходу і його приспішників. Ганьба і зрадництво лежать на тих, хто дивиться на страждання своїх братів, бачить, як діти, жінки і невинні гинуть, і при цьому нічого не здійснює! Або ж ми очікуємо допомоги і підтримки з боку сторони ворога, який приховує в душі іще більшу ненависть? Всевишній Аллах ніколи не припинить допомагати щирим Своїм рабам і оберігати їх від панування невіруючих:

وَلَنْ يَجْعَلَ اللهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلاً

«Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Зайнаб Бенрахума
27 Раджаба 1445 р.х.
8 лютого 2024 р.

Головне меню