Сміливець Ердоган!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Ердоган: «Політика масових вбивств, яка проводиться гітлерівською адміністрацією Нетаньяху, кожен день перетинає нові червоні в лінії» («Ad-Diyar»).

Коментар:

Здається, що сміливість Ердогана досягла свою апогею: він зміг порівняти Нетаньяху з Гітлером і навіть наважився назвати його дії в секторі Газа масовими вбивствами. Як зазвичай, слідуючи своїм червоним лініям в Сирії, Ердоган так само звинуватив Нетаньяху в перетинанні червоних ліній в Газі. Кожен день Ердоган знаходить в собі сміливість різко висловився у відношенні єврейського прем’єр-міністра!

Ердоган — приклад мусульманських правителів, як арабів, так і неарабів. Коли ситуація напружується, він відкрито виражає своє засудження, можливо, він вважає, що таким чином зняв з себе відповідальність або його слова надали рішення на наявну проблему!

Умма не чекає від свої правителів ніякого блага, і вони це чудово розуміють. Аллах свідок, ми не заперечуємо їх хоробрість і мужність, але вона скерована проти Умми, а не проти євреїв, які перетнули усі можливі червоні лінії в секторі Газа! Не проти невіруючих держав, які розпалюють вогонь війни в наших країнах, вони смиренні перед невірними і жорстокі перед віруючими. Вони не бояться Аллаха і того дня, коли закотяться їх погляди. Вони лише бояться того дня, коли Умма об’єднається в єдине тіло і нанесе по ним удар. Всевишній Аллах утвердить істину, і світанок стане явним, невіруючі та їх прибічники із числа мусульманських правителів будуть повержені. Світанок сповістить про Праведний Халіфат, після чого не залишиться і сліду від євреїв, їх помічників і захисників.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммада/Йорданія
5 Шабана 1445 р.х.
15 лютого 2024 р.

Головне меню