Пси Заходу квапляться напасти на мусульман

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Росія готова сприяти зміцненню силових структур Іраку на тлі вимог про виведення іноземного контингенту, які пролунали в Багдаді.

Директор департаменту Близького Сходу і Північної Африки МЗС РФ Олександр Кінщак заявив: «РФ незмінно підтримує зусилля керівництва Республіки Ірак по забезпеченню стабільності, безпеки і правопорядку в цій дружній нам країні. Ми готові і далі сприяти зміцненню боєздатності іракських силових структур, перш за усе — в рамках двобічної військово-технічної співпраці». Він також зазначив, що «Ірак і країни регіону в змозі самостійно вирішувати питання забезпечення власної безпеки. Присутність на їх території американських військ лише загострює військово-політичну ситуацію в цих країнах і негативно впливає на обстановку в регіоні у цілому» («Shafaq News»).

Коментар:

Такою є реальність мусульманських країн після руйнування Халіфату і його розділення на дрібні держави, позбавлені суверенітету, на чолі з правителями-рувайбідат. З 2003 року Ірак окупований, іноземні військові сили залишаються в ньому, навіть якщо їх назви змінюються, будь то коаліція або стратегічна співпраця. Щодо обміну ударами між коаліційними силами і озброєними угрупуваннями або так звангої «ісламського опору» в Іраку, то він не впливає на реальність країни. Уряд Іраку, представлений прем’єр-міністром чи парламентом, має тільки можливість висловити заяви і засудження щодо ударів, які відбуваються з обох боків. Так званий «уряд» розуміє, що ситуація виходить з-під контролю, при цьому самому уряду доводиться підкорятись прийнятим рішенням!

Офіційний представник Об’єднаного оперативного командування ВС Іраку Тахсін аль-Хафаджи заявив: «Було остаточно підтверджено, що США за допомогою безпілотника нанесли удар по транспортному засобу, який належав «Силам народної мобілізації», що призвело до мученицької смерті її лідера. Ця агресія є порушенням усіх угод, до яких раніше ми прийшли на зустрічах». Спільна іраксько-американська військова комісія з питань виведення військ міжнародної коаліції з території Іраку відновила свою роботу у неділю. Про це заявив 8 лютого 2024 року офіційний представник головнокомандуючого ВС країни Яхья Расуль: «Вища військова комісія Іраку відновить зустрічі в Багдаді з представниками сил міжнародної коаліції в неділю 11 лютого». Таким чином, ми бачимо ступінь замішання, який відчувають іракські політики.

І тепер Росія об’являє про заміну американських окупаційних військ, як нібито вона краще! Росія забула чи ігнорує ту величезну послугу, яку вона надала Америці в підтриманні її агента в Сирії, і злочини, які вона робила проти повсталого сирійського народу. Її руки заплямовані кров’ю невинних мусульман Сирії!

О, мусульмани, таким є погляд Заходу на мусульманські країни: вони вважають, що ми не здатні управляти своїми справами і потребуємо їх напуття і допомоги в протистоянні групам, які вони створюють і підтримують. О, мусульмани, у нас немає іншого рішення, окрім як повстати проти існуючих нав’язаних режимів і повернутись до своєї ісламської ідентичності і Шаріату. Тільки тоді влада і безпека будуть в наших руках. Незважаючи на слабкість Османського Халіфату, євреї не змогли поселитись в Палестині; вони пропонували халіфу величезні суми, щоб право жити на земле Палестини, але халіф мусульман Абдульхамід II дав блискучу відповідь, яку слід записати золотими буквами в історії: «Раджу Герцлю не вживати ніяких подальших кроків по його проекту. Я не можу віддати навіть купку цієї землі, тому що вона не належить мені, вона належить усій Ісламській Уммі, яка боролась заради цієї землі і пролила за неї свою кров. Євреї можуть зберегти свої мільйони. Якщо Ісламський Халіфат в один день знищать, то вони будуть в змозі взяти Палестину безкоштовно. Але поки я живий, я швидше встромлю списа у своє тіло, аніж побачу землю Палестини вирізаної від Ісламської Держави і відданої іншим».

О, Аллах, прискор встановлення Праведного Халіфату і зроби нас із числа його солдатів і свідків!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Тані
1 Шабана 1445 р.х
11 лютого 2024 р.

Головне меню