Немає іншого рішення проблеми єврейського утворення, окрім військового

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Міністр іноземних справ Ірану під час прес-конференції в Бейруте заявив, що «події в Газі і на Західному Березі не мають іншого рішення, окрім політичного. Ми віримо, що майбутнє регіону буде свідком світу, стабільності і безпеки».

Коментар:

Перш ніж коментувати, ми хотіли б задати міністру іноземних справ Ірану декілька важливих питань:

  • Ви вважаєте, що в майбутньому регіон стане свідком миру, стабільності і безпеки, ви думаєте, що це відбудеться за умови існування єврейського утворення і сусідніх режимів, які оточують його і захищають, а також інших держав, створених згідно проклятій угоді Сайкс-Піко?!

  • Чи має право на існування політичне рішення з єврейським утворенням — ворогом і окупантом благословенної Палестини?! Чи припустимо по Шаріату вести переговори з окупантом ісламських земель, не говорячи вже про його визнання?! Як на вашу думку рішення може бути політичним, якщо єврейське утворення продовжує окупувати Палестину — землю, яка дорога для кожного мусульманина?! Вони вбивають, руйнують, ґвалтують, грабують і винищують, і серед мусульман немає нікого, хто міг би їх стримати, особливо серед правителів і армій! Більше того, ці правителі виконують повеління Америки, навіть якщо це суперечить велінню Господа світів і інтересам Ісламської Умми!

  • Сіоністський режим упевнений в своїй безкарності, тому продовжує вбивати військових і політичних лідерів, а також вчених в різних областях в країнах мусульманського світу, включаючи Ліван, Сирію, Ірак, Іран та інші. О, міністр, ви як і раніше вважаєте, що рішення з цим ворожим утворенням повинно бути політичним?! Хіба Іслам не вимагає боротись проти окупанта і відновити те, на що він замахнувся?! Тим більше, коли мова йде про окупацію Благословенної землі!

  • Ви знаєте, що ці «події» в секторі Газа і на Західному Березі представляють собою масові вбивства, осаду, голод, вимушене переміщення осіб, знесення, руйнування, приниження і, перш за усе, окупацію Благословенної Палестини. Невже ви думаєте, що рішення на ці події лежить в політичній площині? Адже політичне рішення має на увазі визнання єврейського утворення і його окупацію. Прямі і косвенні переговори з окупантами, щоб дати нашому героїчному народу в Палестині якісь крихти, означають визнання перед усі світом єврейського утворення, не дай Аллах! Цього не прийме жоден мусульманин! Мусульмани в своїй масі усвідомили, що в цьому питанні є халяль і харам, і відмова від Палестини є забороненим, а єдине вірне рішення — знищення єврейського утворення і повернення Благословенної землі в руки Умми, яка не дозволить нікому говорити від її імені, вести переговори про Благословенну Палестину або відмовитись від неї, незважаючи ані на що.

Ми упевнені, що Ісламська Умма чекає, коли володарі сили візьмуть ініціативу в свої руки, особливо в оточуючих Палестину країнах, таких як Єгипет і Йорданія, щоб скинути зрадницькі режими, встановити ісламське правління, скасувати кордони і відкрити фронти для джихаду. Це єдине рішення, яке звільнить благословенну Палестину без яких-небудь поступок і компромісів і не допустить втрати жодного дюйма її землі, а також інших мусульманських земель.

Уся надії тільки на обіцянку Всевишнього Аллаха, а потім — на щирих і свідомих синів Ісламської Умми, які — як і усі мусульмани — не приймуть зрадницькі проекти, якими б назвами вони не називались.

Єдине рішення — це визвольна війна, очолювана Імамом мусульман, який, з дозволу Аллаха, скоро з’явиться, щоб звільнити Палестину та інші мусульманські країни! О, міністр іноземних справ, не може бути в цьому питанні переговорів, політичного рішення чи компромісу!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Джабір
Членів Центрального комітету по зв’язкам в Лівані
5 Шабана 1445 р.х.
15 лютого 2024 р.

Головне меню