Історія не забуде вашого зрадництва!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

7 лютого 2024 року міністерство іноземних справ Саудівської Аравії проінформувало американську адміністрацію про свою тверду позицію, згідно якої не буде ніяких дипломатичних відносин з сіоністським утворенням, поки не буде визнана незалежна палестинська держава на міжнародному рівні в кордонах 1967 року, а також поки «ізраїльська» агресія проти сектора Газа не буде зупинена («France 24»).

Коментар:

Співпраця і зрадництво — це буденна справа саудівських правителів, підкорених спочатку Британії, а потім Америці.

Це було їх звичаєм з часів Шаріфа Хусейна, позбавленого честі і гідності, який підготував підґрунтя для євреїв, щоб ті окупували Палестину. Він також підбурював мусульман-арабів до «Великому арабському повстанню» проти мусульман-турок під час Першої світової війни, що, без сумніву, було великим зрадництвом. Це дозволило Заходу зруйнувати Османський Халіфат і допомогло йому розколоти мусульман і розбити їх єдність. Це один із зрадників минулого, сьогодні таких зрадників не порахувати! Учора Шаріф Хусейн догоджав Британії, а сьогодні Сальман і його син прагнуть догодити Америці, спричиняючи тиск на прийняття рішення про створення двох держав!

27585 мучеників і 66978 поранених — число жертв з початку агресії сіоністського утворення проти сектора Газа, а в цей час Саудівська Аравія ставить умови для нормалізації! Саме вона разом з ОАЕ і Йорданією прорвала морську блокаду, накладену на єврейське утворення, встановивши наземну лінію постачання. Єврейський канал «Решет 13» («Канал 13») опублікував репортаж про наземний торговий міст, який починається від Еміратів через Саудівську Аравію, потім Йорданію і досягає сіоністського утворення, щоб обійти військово-морську блокаду, введену хусітами в Червоному морі. В цей час в секторі Газа продовжується придушуюча блокада і закриття КПП Рафах, що перешкоджає проходу гуманітарної допомоги палестинцям, які піддаються жорстокому геноциду ось вже як чотири місяці.

Історія запам’ятає, як Саудівська Аравія відкрила сезон танців в Ер-Ріяді в кінці 2023 року. Газа палає від бомбардувань, а Ер-Ріяд танцює на крові, плачі дітей, криках жінок і горі тих, хто втратив свою родину і близьких.

О, мусульмани, не існує мирного врегулювання проблеми за допомогою створення двох держав! Рішення тільки одне — об’єднання Умми в межах єдиної держави, очолюваної Імамом, який звільнить Благословенну землю Палестини і очистить її від євреїв, відновивши мусульманам їх велич і честь.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Дуррату аль-Баккуш
29 Раджаба 1445 р.х.
10 лютого 2024 р.

Головне меню