«ХАМАС» сподівається на допомогу колонізатора і його агентів!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Щоб покласти край триваючій війні в сектор Газа, офіційні особи «Ізраїля», США, Єгипту і Катару провели переговори про припинення вогню у французькій столиці Парижі. Було зазначено, що ці переговори про припинення вогню і звільнення полонених стали «найсерйознішою спробою за останні декілька тижнів».

«Ізраїль» готується атакувати місто Рафах — останній притулок палестинців, — тому зусилля посередників по досягненню припинення вогню активізувались. В цьому контексті переговори, які відбулись в Парижі, почались з окремої зустрічі голови єврейської розвідки «Моссад» з офіційними особами Катара, Єгипту і США. Голова єгипетської розвідки Аббас Каміль направився в Париж для проведення переговорів по припиненню вогню після зустрічі з головою політбюро «ХАМАС» Ісмаілом Ханією в Єгипті.

Представник «ХАМАС», який побажав залишитись неназваним, заявив, що вони завершили переговори по припиненню вогню в Каїрі, і додав, що посередники чекають результатів переговорів в кінці тижня з «Ізраїлем». Він сказав: «Ми обговорили нашу пропозицію з єгиптянами і будемо чекати, поки вони повернуться із Парижу» («Euronews» 24.02.2024).

Коментар:

Єврейське утворення продовжує вбивати наших братів в Газі, руйнувати їх дома, залишаючи без їжі і води, а недалекоглядне керівництво «ХАМАС» шукає вихід через зустрічі з колонізаторами та їх агентами.

Хіба Єгипет і його армія не поводять себе так, ніби нічого не відбувається з їх братами-мусульманами прямо у них під носом, хіба вони не бачать, що жінки і діти не можуть знайти притулок від жорстокості єврейського утворення?! Хіба Єгипет не є співучасником у злочинах єврейського утворення, адже єгипетський режим не послав навіть шматка хліба і води своїм братам все секторі Газа, не говорячи вже про армію?! Ісмаіл Ханія, які у Вас відносини з головою єгипетської розвідки Аббасом Камілем?! Невже Ви не розумієте, що Єгипет, очолюваний зрадником ас-Сісі, діє згідно американським планам, і Ви обговорюєте рішення, по суті, запропоновані Америкою? Якщо Ви цього не розумієте, у що дуже складно повірити, то це вказує на Вашу некомпетентність і недалекоглядність, оскільки навіть 10-річні діти Гази знають про це. Але якщо Ви розумієте це і при цьому берете участь в цих зустрічах і переговорах, отож, Ви із числа зрадників.

О, лідери «ХАМАС»! Ми знаємо, що спроби колоніальної Америки скеровані не на те, щоб завадити єврейському утворенню вбивати мирне населення, а на те, щоб нав’язати проект «двох держав». Ваша участь в цьому проекті і співпраця з невіруючими означає, що Ви зрадили подвиги героїчних муджахідів проти єврейського утворення, Ви зрадили віру, терпіння настирливість і довіру, які продемонстрували жителі Гази!

Не шукайте порятунку у Заходу і його агентів, які зрадили свою Умму. Знайте, що єдиним порятунком для палестинського народу і для усіх окупованих мусульманських земель є наявність могутньої держави, яка знищить єврейське утворення і кине виклик колоніальним країнам та їх приспішникам. І ця могутня держава — Другий Праведний Халіфат.

О, лідери «ХАМАС»! Краще вам сидіти на місці і читати дуа за муджахідів і палестинський народ, аніж блукати по коридорам зрадництва! Говоріть істину або мовчіть, адже Посланець Аллаха ﷺ сказав:

مَنْ كَانَ يُؤْمِنُ بِاللهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ فَلْيَقُلْ خَيْراً أَوْ لِيَصْمُتْ

«Той, хто вірує в Аллаха і в Останній День, нехай говорить благе чи мовчить!» (Бухарі, Муслім).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Рамадан Абу Фуркан
17 Шабана 1445 р.х.
27 лютого 2024 р.

Головне меню