Правителі Йорданії, як і решта правителів мусульман, продовжують оберігати сіоністів

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Йорданська армія заявила, що її радарна система протиповітряної оборони виявила підозрілі повітряні переміщення із невідомого джерела уздовж кордону з Сирією. Армія заявила, що ескадрилья ВПС вилетіла, щоб переконатись, що повітряному простору не загрожує ніяка загроза. Згідно іноземним даним, йорданська армія перехопила два дрони, які вилетіли з боку Іраку у бік «Ізраїля» («Ma’an News»).

Коментар:

Це не новина, усім і так вже відомо, що правителі мусульман встали на бік єврейського утворення у його війні проти наших братів в секторі Газа. З одного боку, правителі мусульман забезпечили єврейському утворенню сухопутний міст, через який вони забезпечують злочинців їжею, одягом і усім необхідним.

З іншого боку, вони заперли свої армії в казармах і не дозволяють народу вийти і підтримати своїх братів і сестер в Газі. Вони докладають зусиль, щоб збити і перехопити — будь то в небі чи на землі — усе, що може завдати шкоди єврейському утворенню.

Паралельно з цим вони постійно і безрезультатно закликають міжнародну спільноту втрутитись і зупинити беззаконня, яке коїться в секторі Газа. На додаток до цього вони також закликають до американському проекту по ліквідації палестинського питання, до проекту двох держав. Це свідчить не тільки про їх боягузтво і підлість, але й також про зрадництво і змову проти Палестини та її народу.

Дійсно, правителі мусульман є коренем усіх лих і причиною процвітання колоніалізму. Якщо б не вони, євреям не вдалось би окупувати Палестину, знищити Газу і осквернити аль-Аксу. Докази цьому безкінечні. Ісламська Умма повинна скерувати свою енергію на скинення цих нікчемних правителів і Праведного Халіфату, який поведе армії мусульман до звільненню і піднесенню Палестини, аль-Акси і Гази! В іншому випадку ситуація в Палестині не зміниться, а Умма продовжить жити в стражданнях і приниженні!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Бахір Саліх
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Палестині
10 Рамадана 1445 р.х.
20 березня 2024 р.

Головне меню