Йорданія — кошмар євреїв

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

В Йорданії тривають протести проти існування єврейського посольства в країні, а також набирають обертів акції на підтримку Гази («Arabi21»).

Коментар:

Правий був Абу Убайда, коли назвав Йорданію кошмаром для окупантів. Дійсно, Йорданія — це кошмар євреїв, оскільки це найближча до Палестини мусульманська країна. Фактично, це Східний берег річки Йордан, у неї найдовші кордони з Палестиною, її народ жадає звільнити Благословенну землю, і у цієї країни є армія, яка здатна знищити єврейське утворення за лічені години. Армія єврейського утворення вже стикалась з йорданською армією і втратила істотну частину своєї військової техніки, у багато разів більше, аніж арабські армії знищили у війні 1967 року. Тому ми бачимо, як євреї вкрай зацікавлені в існуванні і збереженні йорданського режиму, створеного Британією з метою їх захисту. Нетаньяху згадував в своїх мемуарах, що король Йорданії Хусейн запросив його на секретну зустріч в свій дім під Лондоном. Нетаньяху прилетів на літаку, орендованому «Моссадом», і на зустрічі сказав: «Я вважаю, що існування Хашимітського королівства є життєво важливим «ізраїльським» інтересом, і якщо буде треба, ми втрутимось військовим шляхом, щоб запобігти нападу» («Metras»).

Якщо ситуація в Йорданії вийде з-під контролю, і до влади прийдуть ті, хто щиро боїться Аллаха, думає про Судний день і є прибічником Ісламської Умми, то йорданська армія вирушила б до Палестини і за декілька годин очистила б її від сіоністів. Член парламенту і колишній солдат йорданської армії, який в даний час перебуває у в’язниці в Йорданії, Усама аль-Аджарма говорив: «Я упевнений, якщо арабські режими озброяться тільки стрілецькою зброєю без ракет і танків і якщо усунути кордони, то, здійснивши ранкову молитву у себе вдома, обідню вони здійснили б вже в аль-Аксі».

Сьогодні ми бачимо, як йорданський режим під наглядом британського посла арештовує пропалестинських активістів і придушує протестуючих! Ми також бачили, як його братські арабські режими мобілізували свої ЗМІ, щоб демонізувати протести і атакувати кожного, хто підтримує ці протести і закликає армії вжити заходів і звільнити Благословенну землю. Усе це свідчить про страх Заходу, євреїв та їх агентів перед можливим несприятливим ісходом для них!

О, солдати йорданської армії! Ви повинні стояти поруч зі своїм народом, а не вистежувати, бити і арештовувати своїх же людей! Ви не повинні охороняти вантажівки з паливом і овочами, щоб заслужити прихильність євреїв та їх прибічників! Армія Йорданії повинна повернути собі гідність і честь, вона повинна захистити свій народ, своїх братів в Газі і Палестині, очистивши Благословенну землю від євреїв! Адже це є відповіддю на наказ Всевишнього Аллаха і непослухом наказів маріонеткових режимів!

Всевишній Аллах сказав:

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попросять вас про допомогу у справах релігії, то ви повинні допомогти» (8:72),

وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُمْ مِنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ

«Вбивайте їх, де б ви їх не зустріли, і виганяйте їх звідти, звідки вони вас вигнали» (2:191).

Посланець Аллаха ﷺ сказав:

لَا طَاعَةَ لِمَخْلُوقٍ فِي مَعْصِيَةِ الْخَالِقِ

«Немає послуху створінню в непослуху Творцю».


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдульазіз аль-Маніс, Кувейт
29 Рамадана 1445 р.х.
8 квітня 2024 р.

Головне меню