Організація ісламської співпраці продовжує упиратись у брехні!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

В своїй заключній заяві ... саміт Організації ісламської співпраці закликає міжнародну спільноту покарати «Ізраїль» і покласти край нормалізації відносин («Аль-Джазіра»).

Коментар:

Організація ісламської співпраці, до якої входять 57 мусульманських країн, як і раніше відволікає мусульман від шаріатського рішення проблем мусульманських народів. Вона бажає зберегти свою залежність від міжнародних організацій та інститутів, які були створені виключно для захисту Заходу, щоб той міг безкарно грабувати багатства мусульманських країн, проливати кров дітей і виражати свою ненависть до Ісламу і мусульман!

Вже більше семи місяців єврейське утворення коїть геноцид братського палестинського народу, руйнує і вимушує до переміщенню, від його злочинів не знаходяться в безпеці навіть дерева і каміння! Захід під керівництвом Америки надає євреям безпрецедентну підтримку, також цю підтримку надають правителі мусульман — захисники євреїв, які прийняли позицію ганьби і зрадництва по відношенню до Аллаху, Його Посланцю ﷺ і віруючим. Правителі-рувайбідат надали Заходу усе необхідне, вони відкрили свій повітряний простір, надали військові бази і аеродроми, щоб західні літаки моли вбивати мусульман і забезпечувати єврейське утворення усім необхідним для продовження різанини. Справа дійшла до того, що режими Туреччини і Еміратів почали змагатись у забезпеченні єврейського утворення. Ганебний йорданський режим не здійснив жодного пострілу у бік євреїв, але запустив ракети, щоб захистити їх. Єгипетський режим зводить стіни, щоб не допустити пропуск допомоги палестинському народу… Заключна заява п’ятнадцятого саміту підтверджує, що ця і подібні до неї організації існують лише для того, щоб віддалити мусульман від ісламського рішення, роками вони продовжують брехати і упиратись в своїй брехні!

Якщо б можливості і потенціал, якими володіють мусульманські країни, знаходились в руках щирого і благочестивого керівництва, вони б, безперечно, сиділи на троні світу, поширюючи справедливість і благополуччя. Але як ці правителі-рувайбідат можуть об’єднатись на благо мусульман, якщо з самого початку вони отримали владу за підтримкою Заходу?! Вони збираються разом тільки для того, щоб обговорити нове зрадництво проти мусульман. Фактично, їх існування є частиною змови з метою нападу на мусульман, і немислимо, щоб рішення проблем було їх ініціативою, навпаки, рішення полягає у їх викоріненні. Усе, що залишається мусульманам, так це зайняти позицію, якою задоволений Всевишній Аллах, а саме — зректись від кожного зрадника і надати керівництво тому, хто буде правити згідно з законами Аллаха, очолить армії для джихаду на шляху Аллаха і відіб’є агресію ворогів. Так нехай в цьому змагаються віруючі. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються» (Муслім).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдульілях Мухаммад, Йорданія
3 Зуль-када 1445 р.х.
10 травня 2024 р.