Армії мусульман — надія на звільнення

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Представник Держдепартаменту США Меттью Міллер заявив, що США, «Ізраїль» і Саудівська Аравія «дуже близькі» до досягненню угоди по двобічній частині більш крупної угоди, скерованої на нормалізацію відносин між «Ізраїлем» і Саудівською Аравією.

Міністр іноземних справ Саудівської Аравії принц Фейсал ібн Фархан заявив, що єдиний шлях до безпеки і стабільності на Близькому Сході, і в «Ізраїлі» — в тому числі, це створення палестинської держави.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган у п’ятницю 3 травня 2024 року заявив, що призупинення Анкарою торгових відносин з «Ізраїлем» скеровано на те, щоб примусити останнього припинити вогонь в секторі Газа.

Марокканський король підкреслив, що говорити про майбутнє сектора Газа можна тільки в умовах припинення агресій проти палестинського народу. Сектор Газа — палестинське питання і частина єдиної палестинської території, яка повинні жити у мирі і незалежності у межах рішення про створення двох держав, згідно з міжнародними резолюціями.

Коментар:

Це приклад новин про групу людей, які погодились стати списами Заходу проти Ісламської Умми. Це так звані мусульманські правителі!

Правителі Країни Двох Святинь готові до нормалізації відносин з єврейським утворенням «за умовою» створення демілітаризованої палестинської держави, як того хочуть американці.

Правителі Туреччини «призупинять» торгівлю з цим утворенням для припинення вогню, а це означає, що вони відновлять торгівлю після припинення вогню!

Правителі Марокко по спливанню 7 місяців після початку різанини в Газі почали повторювати слова американців про рішення двох держав і міжнародні резолюції.

Наведені приклади — лише невелика частина зрадництва цих правителів по питанню, яке є одним із найважливіших для мусульман. Насправді, прикладів занадто, вони очевидні і не вимагають коментарів!

Ми звертаємось до тих із числа Ісламської Умми, хто здатен усунути зрадництво і підкорення ворогу, ми звертаємось до озброєних сил мусульман! О, армії мусульман, Умма прагне змінити своє положення, звільнити свої країни і підняти свій прапор вище решти інших! Не зраджуйте свою Умму, не будьте заодно з її ворогами — хрестоносцями, євреями і лицемірами! Будьте разом зі своєю Уммою і підтримайте її партію «Хізб ут-Тахрір», щоб встановити Другий Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються».


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдульазіз Маніс, Кувейт
29 Шавваля 1445 р.х.
8 травня 2024 р.