Народ Йорданії шокований заявами наслідного принца

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Наслідний принц йорданського режиму Хусейн ібн Абдуллах II сказав: «Неймовірно, увесь світ не в змозі зупинити трагедію, яка відбувається в секторі Газа. Ми усі шоковані нездатністю світу зупинити цю різанину. Люди нашого регіону втратили довіру до міжнародної спільноти, і вони праві».

Коментар:

Наслідний принц йорданського режиму! Знайте, що увесь народ Йорданії шокований тим, що Ви прикидаєтесь безпорадними і покладаєте відповідальність на інших. Народ вже давно втратив довіру до Вас і Вашої системи, немає Вам довіри!

Режим, на чолі якого Ви стоїте, маючи величезну армію, прикидається безпорадним. Ви не рушили з місця, щоб допомогти жителям Гази і усьому народу Палестини, але Ви просите світову спільноту зупинити цю різанину! Ви не дозволяєте своїй армії вирушити з місця, Ви арештовуєте благородний йорданський народ за його солідарність з жителями Гази, але при цьому Ви просите інших, щоб вони вирушили на допомогу?! Яку міжнародну спільноту Ви маєте на увазі?! Америку і Захід, які створили єврейське утворення, забезпечують його захист і надають усе необхідне для виживання?! Невже Ви не знаєте, що єврейське утворення є передовою західною базою в самому серці мусульманських країн для боротьби з Ісламом і мусульманами?! Єврейський президент Герцог і прем’єр-міністр Нетаньяху неодноразово заявляли, що їх утворення «засновано на захисті західних цінностей».

25 травня 2024 року в інтерв’ю саудівському каналу «Аль-Арабія» наслідний принц йорданського режиму сказав: «На сьогоднішній день вбито 35000 людей, 70% із яких — жінки і діти. Якої кількості ми повинні досягти, щоб світ почав діяти?». Дивні і суперечливі слова. Він просить людей зі сторони вжити заходів, але при цьому перебуваючий по сусідству йорданський режим не вживає ніяких дій, щоб підтримати народ Гази! Ну, окрім гуманітарної допомоги, скинутої з літака — і то з дозволу єврейського утворення! Більше того, йорданський режим постачає фрукти і овочі єврейському утворенню і відкрив шлях для іще одного зрадника — ОАЕ, який направляє фури для підтримки сіоністів!

Режим заявляє: «Йорданія веде дипломатичну і політичну боротьбу з самого початку кризи»! Як же виглядає ця боротьба, якщо йорданський режим не розірвав дипломатичні і політичні відносини з цим злочинним утворенням?! Йорданський режим не розриває відносини з сіоністами, не відмовляється від їх визнання і продовжує нормалізацію! Найменше, що міг би зробити цей режим, — розірвати усі зв’язки з цим злочинним єврейським утворенням.

«Ми робимо усе, що в наших силах, щоб допомогти нашим братам!». Чи зробили ви хоч найменшу справу, щоб допомогти своїм братам, ви хоча б розірвали відносини з єврейським утворенням?! «Палестинська проблема — це наша проблема». Той, хто розглядає палестинську проблему як свою власну, розриває відносини з окупантами, робить усе необхідне для порятунку Палестини, об’являє окупанта ворогом, готується до війни і відправляє свою армію до річки, щоб хоробрі солдати могли переправитись через неї в Палестину.

«Моїм пріоритетом є забезпечення безпеки і стабільності країни, тому що тільки сильна Йорданія може захистити праву палестинців і надати найбільшу підтримку палестинському народу». Якщо б ви були вірні своїм словам, ви б мобілізували йорданську армію для захисту палестинського народу!

«З часів Угод в Осло число поселенців на Західному березі збільшилось з 200 тисяч до більше аніж 700 тисяч. Це не приведе до миру». Хіба ви не бачите, що угоди в Осло, підписані «Організацією Звільнення Палестини», і угода «Ваді-Араба», підписана йорданським режимом, були порушені ворогом, і тому ці угоди повинні бути відкинуті! Але ж з самого початку було відомо, що ці угоди є зрадництвом і служать зміцненню ворога, який відомий порушенням обіцянок і угод.

«Важливе для нас усіх сьогодні питання: чи є ціллю нормалізації сама нормалізація?». Відповідаючи на це питання, йорданський режим заявив: «Йорданія і араби закликають до миру з миті Арабської мирної ініціативи, висунутої Саудівською Аравією в 2002 році, і серед арабів існує консенсус, що єдине рішення — надати палестинцям їх права і покласти край окупації в обмін на відносини з «Ізраїлем». Так що ціль нормалізації — збереження єврейського утворення, а палестинцям надаються права тільки в межах Західного берега і Гази, а те, що євреї окупували в 1948 році, вони вже називають «Ізраїль»! Йорданський режим, як і решта режимів регіону, був встановлений Англією за підтримкою Франції. Їх пращур Хусейн ібн Алі скоїв найбільше зрадництво, співпрацюючи з англійцями проти Османського Халіфату, і сьогодні йорданський режим успадкував від нього зрадництво і віроломство; вони прагнуть реалізувати британський проект, прийнятий усім невірним Заходом і очолюваний сьогодні Америкою. Цей проект має на увазі під собою концентрацію євреїв в Палестині, підсилення їх присутності і обман палестинського народу і усіх мусульман тим, що Палестина знаходиться за межами землі, яку вони назвали «Ізраїль». Таким чином, вони розглядають частину Західного берега і сектор Газа як Палестину. Коли для палестинців буде встановлена демілітаризована влада, яка знаходиться під безпекою і владою єврейського утворення, тоді її назвуть «державою» і палестинці отримають свої права після того, як 80% Палестини буде віддано євреям!

О наслідний принце, ми тут не коментуємо Ваші заяви, оскільки не хочемо, щоб Ваш режим зберігся, а Ви стали королем. Ми критикуємо Ваші заяви і роз’яснюємо правду не для того, щоб вплинути на Вас і на позицію йорданського режиму, навпаки, ми це робимо для того, щоб розкрити зрадництво Вашого режиму. Ваш режим заснований на зрадництві і лицемірстві, він виступає у якості буферної зони між Уммою і єврейським утворенням, щоб ніхто не зміг напасти на нього. Ми бачили, як 21 квітня цього року ваші ракети разом з американськими і європейськими збивали іранські ракети і безпілотники, які летіли у бік єврейського утворення. Ваш режим дозволив США і європейським країнам створити військові бази для захисту єврейського утворення. Коли єврейське утворення піддається нападу, Ви протистоїте цьому і заявляєте, що це порушення суверенітету Йорданії. Якщо хтось проникає із Йорданії в Палестину, щоб нанести удар ворогу, його арештовують чи вбивають, і Ви називаєте це «порушенням суверенітету держави»! Коли люди протестують біля єврейського посольства в Аммані, Ви арештовуєте їх сотнями під приводом, що це порушення закону і угод з іншими країнами. Ви постійно обманюєте і лицемірите, як і ваші англійські хазяї. Навіть якщо Ви станете королем, Ви продовжите шлях зрадництва … як показали Ваші заяви, Ви продовжите іти по стопам Вашого батька і діда, короля Хусейна, який зрадив Західний берег, включаючи Єрусалим і аль-Аксу, євреям в 1967 році.

Ми просимо Всевишнього Аллаха, щоб Він дав можливість народу Йорданії скинути нікчемний режим і встановить на його місці ісламську систему, щоб Йорданія стала опорною точкою Ісламського Халіфату, який об’єднає усіх мусульман і з якого мусульмани вирушать звільнювати аль-Аксу і усю Палестину.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Асад Мансур
24 Зуль-када 1445 р.х.
1 червня 2024 р.

Головне меню