ОАЕ виконує свій обов’язок, вдовольняючи потреби єврейського утворення!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Сайт «Emirates Leaks» в опублікованому звіті 5 вересня 2024 року повідомив про координацію між міністерством оборони єврейського утворення і урядовим комітетом ОАЕ по організації регулярних поїздок єврейських солдатів в ОАЕ для проведення відпусток перед поверненням до бойових дій в Газі.

В межах програми за останні два місяця п’ять тисяч єврейських солдатів отримали привілеї, які дозволяють провести відпустку в Дубаї. Відносини між ОАЕ та «Ізраїлем» значно зблизились після підписання «Угод Авраама», і тепер Абу-Дабі повністю втягнутий до процесу інтеграції єврейського утворення до регіону.

Коментар:

ОАЕ, які публічно нормалізували відносини з єврейським утворенням, продовжують своє зрадництво по відношенню до Аллаху, Його Посланцю ﷺ і віруючим! Не вдовольняючись своїм зрадництвом і мовчанням у відношенні масових вбивств в Газі, ОАЕ, які також брали участь у кровопролитті в Ємені, забезпечили доставку товарів до єврейського утворення по суходолу, щоб уникнути Червоного моря, де торгові судна, які вирушають до окупаційного утворення, наражаються на атаки з боку хусітів. Більше того, Емірати продовжують писати сторінки ганьби і приниження в хроніці свого зрадництва, розважаючи вбивць із єврейської армії, щоб підняти їх бойовий дух і надихнути на продовження масових вбивств і геноциду з новою силою!

Хвала Аллаху, Господу світів, що Ісламській Уммі розкрилось зрадництво правителів. Немає різниці між тими, хто відкрито підтримує нормалізацію відносин з євреями, і тими, хто закликає до рішенню «двох держав». Хвала Аллаху, незважаючи на страждання і пригноблення з боку правителів-рувайбідат, незмінним залишається те, що Благословенна палестинська земля наповнена вірою. Ми точно знаємо, що земля Ісри і Міраджа буде звільнена богобоязливими синами Ісламської Умми, які вірні Аллаху і непричетні до того, що викликає Його гнів, вони люблять і ненавидять тільки заради Аллаха. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

أَوْثَقُ عُرَى الْإِيمَانِ الْمُوَالَاةُ فِي اللهِ وَالْمُعَادَاةُ فِي اللهِ وَالْحُبُّ فِي اللهِ وَالْبُغْضُ فِي اللهِ عَزَّ وَجَلَّ

«Найміцніші вузли віри — це дружба заради Аллаха, ворожнеча заради Аллаха, любов заради Аллаха і ненависть заради Всевишнього Аллаха» (ат-Табарані).

Відданість Аллаху вимагає, щоб влада належала тільки Йому. Відданість вимагає звільнення від Заходу і його слуг із числа правителів мусульман. Також вона вимагає створення держави, яка буде запроваджувати закони Аллаха і встановлювати Його кордони, держави, яка поверне армію до її початкової цілі — до джихаду на шляху Аллаха, щоб звільнити Палестину та інші окуповані землі мусульман.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Дуррату аль-Баккуш
5 Рабі уль-авваль 1446 р.х.
8 вересня 2024 р.