Перед мусульманами Туреччини залишився усього лише один крок

Статті
Друкарня

Мусульмани Туреччини, вийшовши на вулиці та площі своєї країни, , вставши обличчям до обличчя проти бунтівних кемалістів – англійських агентів – і зірвавши їх переворот, уособили ключову концепцію Ісламу – що влада належить Уммі .

А після того, як вони продемонстрували, що влада Умми знаходиться у їх руках, і, здебільшого, очистили свою країну від англійських агентів -кемалістів та їх послідовників – ворогів Ісламу із армії, органів безпеки, судочинства, освіти та інших сфер, то зараз перед мусульманами Туреччини залишився один єдиний крок. Це довгоочікуваний крок прийде одночасно з остаточною очисткою своєї країни, цього разу, від американських агентів з усіх політичних, військових, поліцейських, академічних, економічних та інших посад . Він полягає у наданні влади Шаріату Аллаха шляхом ствердження та застосування Його законів і у присязі мусульман на вірність халіфу, який від імені Умми буде втілювати закони Ісламу в усіх сферах життя: економічній, соціальній, внутрішньо - та зовнішньополітичній.

Надання головування Шаріату Аллаха та втілення Його законів у Туреччині – напружена, невідкладна і праця, а ви здатні його здійснити так само, як ви показали усьому миру свою могутність та силу вашої віри та волі, а також свою готовність пожертвувати життями перед світсько -кемалістськими агентами та іншими ворогами Ісламу та його Умми ! Як тільки-но ви зробите це, Туреччина, з дозволу Аллаха, раптово знов перетвориться на Халіфат та поверне Уммі її славу та велич, знищені Мустафою Кемалем та його приспішниками, які ухопилися за його могилу.

О сини останньої столиці халіфату, невпинна завзятість у справі надання головування Шаріату Аллаха виявить назовні усіх ворогів Умми та вашої країни, які замислюють зло, відкрито ворогують з вами та розв’язали люту війну проти цієї благородної та законної справи Умми, яка угодна Аллаху та Його Посланцю ﷺ. Після того, як предстануть перед вами рештки цих ненависних американських та англійських агентів в усіх посадах та постах в уряді, армії, органах безпеки, університетах та партіях, перед вами один крок – а ви бачили, як сили невірних затамували подих від безпорадності перед вашою волею та готовністю на жертви на цьому шляху, – так здійсніть же його та зробіть Туреччину знов другим Праведним Халіфатом за методом пророцтва! Завдяки цьому на вас чекає велич у дунья та ахіра, а Туреччина, як і колись, стане плюсом світової політики ! Перед вами і перед величчю та славою Умми лежить усього один крок – і який же він благородний і яка велика за нього буде нагорода!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мамдух Абу Савактішат
16 Шавваля 1437 х.
21.07.2016 г.

Головне меню