О імам Забороненої мечеті! Досить вводити Умму в оману у пошуках вдоволення можновладців та гнівити Господа людей!!!

Статті
Друкарня

Генеральний голова по справах мечеті аль-Харам та мечеті Пророка Абдуррахман ас-Судайс заявив, що саудівський король Сальман ібн Абдуль-Азіз та президент США Дональд Трамп «ведуть світ до благополуччя та стабільності».

Учора саудівський телеканал «Аль-Іхбарія» виставив у своєму аккаунті у «Twitter», відеозапис інтерв’ю з Абдуррахманом ас-Судайсом — імамом мечеті аль-Харам, де він говорить: «Саудівська Аравія та США — це два впливових полюси світу. Хранитель двох святинь та американський президента ведуть світ та людство до безпеки, благополуччя та стабільності». Шейх відзначив, що конференція підкреслила важливість цивілізованого спілкування між ісламським світом та іншими, особливо між Саудівською Аравією та Америкою: «При обставинах, що склалися, усе людство повинно встати на боротьбу з тероризмом , екстремізмом та сектантством». Ас-Судайс промовив ці слова у період проведення конференції Організації Ісламського світу, яка відбулась у Нью-Йорку під покровительством короля Саудівської Аравії, його сина Мухаммада ібн Сальмана та Ліги Ісламського Світу.

Така заява ас-Судайса викликала велику критику у соціальних мережах через його хвалу на адресу Сполучених Штатів. Користувачі соцмереж говорили про згубний вплив Америки в арабських країнах, проте це не завадило невігласам, лицемірам, мракобісам, які обманулись Заходом та його культурою, виразити масу позитивних емоцій відносно заяви ас-Судайса, яка прийшлась їм до душі. Також з боку учасників конференції була зроблена заява про те, що той, хто суперечить словам ас-Судайса, намагається спровокувати людей на заколот.

Хочеться воздати хвалу Аллаху за те, що Умма, яка є найкращою із общин, більше не іде на приводі брехливих заяві політиків та придворних вчених, навпаки, розуміння ідей Ісламу,його законів у мусульман тільки росте. Вони стали тими, хто зможе сказати слова істини в обличчя тирану; ми це можемо спостерігати у їх твітах, які вони розташовують на сайтах. Я хотів би процитувати деякі із них:

Один із користувачів пише: «Слова Абдуррахмана ас-Судайса: «Саудівська Аравія та США — це два впливових полюси світу. Хранитель двох святинь та американський президента ведуть світ та людство до безпеки, благополуччя та стабільності». Ось я ніяк не можу зрозуміти, як він може казати таке?! Адже він — той, хто читає Книгу Аллаха вдень та вночі. Ах, ас-Судайс, що ти наробив? Ти зрадив Умму! Ти зрадив Іслам! Ти зрадив Посланця Аллаха ﷺ! Ти вчинив віроломно! Ти зрадив мільйони мусульман! Ти зрадив себе! Відповіси нам, у чому причина цього? Тобі не вистачає грошей? Тобі не вистачає знань? Схаменись, адже ти знаходишся наприкінці життєвого шляху. Хіба не ти плачеш і не виражаєш покірність та страх перед Господом світів, коли очолюєш намази мусульман? Як жаль, що ти дотримуєшся такої позиції, адже ти — вже однією ногою у могилі, а коїш подібне?».

Інший користувач пише: «Нехай благословить тебе Аллах,о шейх ас-Судайс! Я любив раніше молитись за тобою, любив слухати читання Корану твоїм голосом, але після тієї огидної промови, яку ти сказав, любов пішла, прийшло обурення . Знай, Америка та єврейське утворення («Ізраїль») — ці оплоти порочності та тероризму в ісламському світі . Проси пробачення у Аллаха, о людина! Покайся перед Ним! Може бути, Він прийме твоє покаяння».

Хочеться привести твіт нашого шановного брата Ісмаіля аль-Вахваха під назвою «Шейх ас-Судайс розкриває нову та небезпечну інформацію про себе», де він з іронією описує ситуацію, яка склалася: «Наскільки я знаю,шейх ас-Судайс, імам мечеті аль-Харам, розповів нам те, про що ніхто не говорив раніше уголос». Потім він стисло виклав усю новину у двох пунктах:

1. Світом сьогодні управляють два полюси: Саудівська Аравія та Сполучені Штати Америки.

2. Завдяки керівництву двох полюсів світ сьогодні знаходиться у безпеці, благополуччі, стабільності та процвітанні.

І наприкінці свого твіту він написав наступне: «Ніяких коментарів — нутро вчених отруєно».

З приводу цієї ситуації та на адресу шейха ас-Судайса один арабський поет написав вірш під назвою «Відкрили завісу та обнажилась брехня»:

تَبَاكَيْتَ يَا سُدَيْسُ حَتَّى خَدَعْتَنَا وَأَدْمَيْتَ مِنَّا الْقَلْـبَ حَتَّى تَصَدَّعَا!

أَتَزْعُمُ بَعْدَ الْيَــوْمِ أَنَّكَ عَــابِدٌ وَأَنَّـكَ يَا سُدَيْسُ تَبْكِي لِتَخْشَعَـــا؟

كَذَبْتَ وَمَا الْخُشُوعُ فِيكَ سَجِيَّةٌ وَمَا سَالَ مِــنْكَ الدَّمْعُ إِلَّا لِتَخْدَعَا

وَلَمْ تَبْكِ يَا سُدَيْسُ فِي اللهِ خَشْيَةً بَلِ الْـمَالُ يَا سُدَيْسُ أَبْكَى وَأَدْمَعَا

Ти так щиро, о Судайс, лив сльози, що усі ми повірили,

Ти покорив наші серця та примусив її обливатись кров’ю.

Чи вважаєш ти себе після цього дня тим, хто преклонився?

О Судайс, хіба плачеш ти через покору?

Адже покора твоя — це тільки прикриття.

А сльози твої — лише для обману.

Не страх перед Аллахом примусив плакати тебе,

а лише розкіш та гроші схилили тебе.

Ми сподіваємось, що імам мечеті аль-Харам Абдуррахман ас-Судайс прислухається до нашого послання, визнає свій гріх , покається та повернеться до Аллаха!

О імам мечеті аль-Харам та мечеті Пророка Абдуррахман ас-Судайс! Якщо ти боїшся говорити слово істини, то неодмінно перетворишся на рупор брехні. Якщо ти так боїшся бути німим шайтаном, який не говорить правду в обличчя несправедливому правителю, то і не будь говорючим шайтаном, який прикрашає брехню для правителів-друзів Заходу!

О імам мечеті аль-Харам! Задай собі питання та намагайся сам відповісти на нього, коли предстанеш ти перед Господом, і Він спитає тебе: «Хіба не читав ти Мої слова у Корані щодо категоричної заборони для віруючих брати собі у друзі невіруючих? Так чому ти порушив цю заборону? Адже Я сказав:

يَٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَا تَتَّخِذُواْ عَدُوِّي وَعَدُوَّكُمۡ أَوۡلِيَآءَ تُلۡقُونَ إِلَيۡهِم بِٱلۡمَوَدَّةِ وَقَدۡ كَفَرُواْ بِمَا جَآءَكُم مِّنَ ٱلۡحَقِّ يُخۡرِجُونَ ٱلرَّسُولَ وَإِيَّاكُمۡ أَن تُؤۡمِنُواْ بِٱللَّهِ رَبِّكُمۡ إِن كُنتُمۡ خَرَجۡتُمۡ جِهَٰدٗا فِي سَبِيلِي وَٱبۡتِغَآءَ مَرۡضَاتِيۚ تُسِرُّونَ إِلَيۡهِم بِٱلۡمَوَدَّةِ وَأَنَا۠ أَعۡلَمُ بِمَآ أَخۡفَيۡتُمۡ وَمَآ أَعۡلَنتُمۡۚ وَمَن يَفۡعَلۡهُ مِنكُمۡ فَقَدۡ ضَلَّ سَوَآءَ ٱلسَّبِيلِ ١ إِن يَثۡقَفُوكُمۡ يَكُونُواْ لَكُمۡ أَعۡدَآءٗ وَيَبۡسُطُوٓاْ إِلَيۡكُمۡ أَيۡدِيَهُمۡ وَأَلۡسِنَتَهُم بِٱلسُّوٓءِ وَوَدُّواْ لَوۡ تَكۡفُرُونَ٢

«О ті, які увірували! Не беріть ворога Мого та ворога вашого своїм покровителем та помічником. Ви відкриваєтесь їм з любов’ю, хоча вони не вірують в істину, яка явилась вам. Вони виганяють Посланця і вас за те, що ви вірите в Аллаха, вашого Господа. Якщо ви виступили, щоб битися на Моєму шляху та знайти Моє вдоволення, то не відчувайте до них любові потайки. Я знаю те, що ви приховуєте, і те, що ви обнародуєте. А хто із вас робить таким чином, той збився з прямого шляху. Якщо вони випадково зустрінуться з вами, то вони виявляться вашими ворогами, будуть шкодити вам своїми руками та язиками і захочуть, щоб ви стали невіруючими» (60:1,2).

О імам мечеті аль-Харам! Хіба ти не знаєш, що правителі твоєї країни, тобто країни двох святинь (мечеть аль-Харам та мечеть Пророка) є друзями невіруючого колонізатора, який вбиває мусульман по усій землі під приводом боротьби з тероризмом? Цей колонізатор привласнює собі їх майно та грабує їх багатства у тебе на виду . Хіба ти не читав слова Всевишнього:

وَإِذۡ أَخَذَ ٱللَّهُ مِيثَٰقَ ٱلَّذِينَ أُوتُواْ ٱلۡكِتَٰبَ لَتُبَيِّنُنَّهُۥ لِلنَّاسِ وَلَا تَكۡتُمُونَهُۥ فَنَبَذُوهُ وَرَآءَ ظُهُورِهِمۡ وَٱشۡتَرَوۡاْ بِهِۦ ثَمَنٗا قَلِيلٗاۖ فَبِئۡسَ مَا يَشۡتَرُونَ

«Ось Аллах взяв заповіт з тих,кому було даровано Писання: «Ви обов’язково будете роз’яснювати його людям і не будете приховувати його». Але вони кинули його за спини та продали його за жалюгідну ціну. Яким же огидним є те, що вони набувають!» (3:187),

إِنَّ ٱلَّذِينَ يَكۡتُمُونَ مَآ أَنزَلۡنَا مِنَ ٱلۡبَيِّنَٰتِ وَٱلۡهُدَىٰ مِنۢ بَعۡدِ مَا بَيَّنَّٰهُ لِلنَّاسِ فِي ٱلۡكِتَٰبِ أُوْلَٰٓئِكَ يَلۡعَنُهُمُ ٱللَّهُ وَيَلۡعَنُهُمُ ٱللَّٰعِنُونَ ١٥٩ إِلَّا ٱلَّذِينَ تَابُواْ وَأَصۡلَحُواْ وَبَيَّنُواْ فَأُوْلَٰٓئِكَ أَتُوبُ عَلَيۡهِمۡ وَأَنَا ٱلتَّوَّابُ ٱلرَّحِيمُ

«Воістину, тих, які приховують ниспослані Нами ясні знамення та вірне керівництво після того, як Ми роз’яснили це людям у Писанні,прокляне Аллах та проклянуть проклинаючи, за винятком тих, які розкаялись, виправили скоєне і почали роз’яснювати істину . Я приму їх покаяння, адже Я — Приймаючий покаяння, Милосердний (2:159,160).

Так чому ти не роз’яснюєш людям зрадництво правителів?

О імам мечеті аль-Харам! Справи оцінюються за її результатом. Ти прожив вже стільки,скільки вже не проживеш. Покайся перед Аллахом! Ми просимо у Аллаха доброго підсумку для тебе, щоб, коли ви зустрінетесь, Він був задоволений тобою. Будь на стороні віри, а не на стороні невір’я , будь з тими, хто діє для встановлення істини та усунення брехні, тобто будь з тими, хто веде діяльність для появи держави Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Саме ця держава забуде імена невіруючих та намовляння шайтана , як і скасує держави та прапори Сайкс–Піко. Халіфат встановить на їх місце чорний прапор Посланця Аллаха ﷺ аль-Укаб, на якому буде написано:

لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهِ

 

Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрир
Мухаммад Ахмад ан-Наді
20.09.2017

 

Головне меню