Тільки Іслам придатний для керівництва. Таким є закон Аллаха. І закону Аллаха немає альтернативи!

Статті
Друкарня

При побіжному погляді на світ видно, що скрізь панують війни та голод, безробіття та бідність! А люди живуть злощасним життям, приховуючи в собі образу, біль та страждання від усього, що їх оточує!

Багато хто із жаданням дивиться на західні країни, бажаючи подражати їм, приєднатись до них та жити там. Незважаючи на пропаганду процвітаючого життя на Заході, періодично різними організаціями викривається прихована правда, посилаючись при цьому на тривожні цифри у статистиці про численні проблеми, породжені капіталістичною системою, що панує у цих країнах та в усьому світі!

Свідомий мусульманин не може залишатись байдужим, спостерігаючи, як світ кидає із боку у бік у пошуках причалу від лих, які з’явилися внаслідок керівництва згідно особистим інтересам та користі.

При такому керівництві, заснованому на невизнання Творця, видаються неповноцінні закони. Потім же слідує спроба виправити цю помилку прийняттям іншого неповноцінного закону. Увесь світ мовчки спостерігає, як помилка іде на зміну іншій помилці, один злочин — іншому злочину. Як таке керівництво може принести людству благо, якщо воно прагне замінити божественні закони на закони, вигадані людьми?!

Людство, відмовившись від істинного та єдиного придатного керівництва від Аллаха, знов занурилось у часи невігластва (джахілії). У день скасування Ісламської держави світ загубив світло та систему, що упорядковує життя та вирішує проблеми людства , і запанувала пітьма несправедливості та гніту, були порушені усі критерії та гармонія, а на зміну духовним, моральним та гуманним цінностям прийшла пристрасть до матеріальних багатств та влади!

Куди б ми не глянули, то у кожному куточку Землі ми знаходимо, як жителі блукають у лабіринті мук, якими їх забезпечили уряди, щоб править ними вогнем та мечем так, як їм заманеться ,згідно зі своєю точкою зору, розподіляючи матеріальну користь на свій розсуд. Вони знехтували людськими життями, відвівши їм просто порядковий номер у загальній статистиці.

Горе такому правлінню тим, кого воно влаштовує! Яким чином джахілія може вернутись у наше життя? Адже Іслам позбавив нас від цього! Яким чином джахілія може керувати нами? Адже наші пращури зреклись її та прийняли Іслам у якості релігії, системи та керівництва! А отож, і ми не можемо прийняти іншого керівництва окрім Ісламу!

Як може мусульманин приймати закони, вигадані людиною, якщо це життя створено Аллахом?! Хіба може хто-небудь окрім Аллаха видавати закони?!

Сьогодні світом правлять вороги Аллаха. Вони повстали проти Його волі, вважаючи себе господами та видаючи закони, що стосуються врегулювання життя!

Як мусульманин може довірити себе та своє життя тому, хто не тільки не дотримується повелінь та заборон Аллаха, але й возомнив себе «Богом»?! Горе тому, хто насмілився вийти проти Того, Хто створив його, Всесвіт та життя. Хіба він не знає, що творити та повелівати — це прерогатива Аллаха, що Йому відомо усе, що знаходиться на небесах і на землі, усе, що сховано та явно?!

Без особливих зусиль можна помітити, що Ісламська Умма перебуває у розколі, слабкості, приниженні, гніті та залежності. Умма втратила курс та залишилась позаду, тільки-но Захід почав керувати мусульманами. Мусульмани втратили віру у свою релігію та концепцію. Втративши віру в Іслам та його здатність вирішувати проблеми людства, вони вирішили сховатися у нори. Хіба слідування керівництву Ісламу накликало на Умму нещастя так, що мусульмани були вимушені шукати альтернативу? І скільки лих прийшло на голови людей з поверненням до невігластва?!

Як жахливо, що мусульмани живуть без віри у здатність ісламського керівництва вирішити проблеми людства! Як ж сильно ми потребуємо швидкого повернення до цього керівництва, щоб стати кращою Уммою (аль-умма аль-васат), яка буде висвітлювати шлях інших народів та виведе їх із пітьми до світла! Адже не вистачає сьогодні тих, хто, взявши людей за руки, вказав би їх шлях порятунку!

Прийшов час мусульманам усвідомити, що їх релігія — благородніша та така, що найбільш здатна вирішити проблеми людства:

فَمَنِ ٱتَّبَعَ هُدَايَ فَلَا يَضِلُّ وَلَا يَشۡقَىٰ ١٢٣ وَمَنۡ أَعۡرَضَ عَن ذِكۡرِي فَإِنَّ لَهُۥ مَعِيشَةٗ ضَنكٗا وَنَحۡشُرُهُۥ يَوۡمَ ٱلۡقِيَٰمَةِ أَعۡمَىٰ ١٢٤ قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرۡتَنِيٓ أَعۡمَىٰ وَقَدۡ كُنتُ بَصِيرٗا ١٢٥ قَالَ كَذَٰلِكَ أَتَتۡكَ ءَايَٰتُنَا فَنَسِيتَهَاۖ وَكَذَٰلِكَ ٱلۡيَوۡمَ تُنسَىٰ ١٢٦

«Всілякий, хто послідує Моєму вірному керівництву , не виявиться заблудшим та нещасним. А хто відвернеться від Мого Нагадування , на того чекає тяжке життя, а у День воскресіння Ми воскресимо його сліпим». І скаже він: «Господи! Чому Ти воскресив мене сліпим, якщо раніше я був зрячим?». Аллах скаже: «Ось так! Наші знамення явились до тебе, але ти забув їх. Таким же чином сьогодні ти сам будеш забутий» (20:123–126).

О Ісламська Умма, виведена для людства! Прокинься та стряхни з себе пил невігластва, нав’язаного Заходом. Відмовся від маріонеткових правителів та західної гнилої системи!

Хіба правильно жити по законам, не ниспосланими Аллахом? Адже Аллах, будучи Творцем людини і знаючи, що відповідає її потребам та інстинктам, надав людям правильну систему, яка приносить заспокоєння , спокій та вдоволення! Як може той, хто говорить: «Ля іляхаілляллах» (іншими словами — «нема гідного поклоніння та підкорення окрім Аллаха, Він — мій Творець»), — приймати іншого законодавця , який видає недосконалі закони?!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Зінату ас-Саміт
9 Мухаррама 1439р.х.
29.09.2017р.

Головне меню