Наскільки хороший Хізб ут-Тахрір! У тебе багато ворогів та багато друзів!

Статті
Друкарня

О Хізб ут-Тахрір, як ти зміг одночасно зібрати таку кількість друзів та ворогів!

Ворога, який атакує твою чисту ідею, праведний шлях, мобілізує полчища проти тебе, докладає усіх своїх зусиль, щоб збити тебе зі шляху та поставити поставить заслони перед тобою. Захід використовує будь-яку лазівку у своїх законах, аби тільки не дати тобі розгорнути свою діяльність у його володіннях. Іноді вони докоряють тобі у тому, що ти використовуєш фізичні дії заради підриву основ влади невір’я, іноді звинувачують у тероризмі, стверджуючи, що ти заслуговуєш лише на тюремне життя, вигнання та тортури. Це ми бачимо у Росії, Німеччині, Франції, Англії, Америці та в інших.

Наприклад, у Росії навіть за діяльність, схожу на твою, саджають на довгі строки, у Німеччині та Франції виганяють тих, чиє членство буде підтверджено, в Англії мобілізують помічників невір’я та деспотії, щоб дезорганізувати тебе. Що стосується Америки, то вона намагається огородити твоїх шабабів від людей, щоб не допустити проникнення твоїх думок у її суспільство та в оточення мусульман.

Також у мусульманському світі правлячі режими під керівництвом Заходу, не приховуючи, використовують усі наявні засоби проти шабабів Хізба. Це видно в Йорданії, Єгипті, Тунісі, Туреччині та інших країнах. Шабабів Хізба переслідують, саджають, катують, описують огидними якостями та звинувачують у забороненій діяльності.

Подібне зло не обійшло боком Палестину, де Хізб ут-Тахрір веде свою кампанію по відродженню народу та звільненню земель Ісра та Мірадж. Палестинська влада відкрито координує свої дії з євреями, плете змови проти шабабів Хізба. Вони знають, до чого ми закликаємо і що ми ніколи не намовляємо ані на кого брехню. Змови та репресії не обійшли боком і землі Шаму. Проте шабаби Хізб ут-Тахрір знають усі виверти Заходу та його приспішників, у його шабабів немає страху перед цим, адже вони уповають на Аллаха, покладають на Нього надії.

Вороги Хізба можуть бути одним із трьох:

— невігласом, який не знає, що робити, проте є ймовірність, що він стане із числа тих, хто буде вести діяльність на благо Ісламу, якщо, звичайно, встане на істинний шлях.

— агентом, який бореться з Хізбом за мирські блага. Такі люди — усього лише пішак у цій грі. Сюди відносяться палестинська влада та найманці у Сирії. Вони ніколи не зможуть здолати ідею, яка укріпилась у розумах мусульман, тобто ідею щодо відродження Умми під керівництвом Хізба.

— колонізатором; цей ворог більше решти інших ворожий до Хізбу, він зрозумів, що його участь буде плачевна, коли Хізб досягне своєї мети. Він більш освічений про силу мусульман під керівництвом Хізба.

І на завершення хотілось би додати, що число шабабов Хізба зростає з кожним днем, адже Хізб складається із синів цієї Умми, його ідея витікає із акиди Ісламу. Жодна ідея у світі не здатна протистояти ідеї Хізба. Саме Хізб є ключем від двері, у яку стукає Умма, і тепер настав час її відкрити. А ті, хто думають, що  Хізб змінив свою ідею та відійшов від свого методу, є тими, хто втратив свій розум. Шабаби Хізба твердо стоять на діяльності по позбавленню Умми та усього людства від зла та тиранії. Вони не звертають уваги на репресії з боку тиранів та їх помічників. Хізб та його шабаби ніколи не кинуть у біді своїх друзів, не ослабіють і не розчарують Умму. Усе це робиться ними заради повернення Ісламу у життя та його поширення в усіх куточках земної кулі, щоб він правив над усіма народами.

Треба розуміти, що усе у владі Всевишнього. Тепер ми звертаємось з питання до невірних та їх помічників: ми щирі перед Ним, а ви пішли проти Його волі, так кому Він подарує перемогу?

Махір Саліх/Америка
Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
13 Шабана 1439.х.
29.04.2018.

Головне меню