Знаючи про непридатність своєї системи, Захід побоюється продовження революцій в Уммі

Статті
Друкарня

Коли ж мусульмани усвідомлять досконалість ісламської системи?

Під заголовком «На Близькому Сході розгортається нова «Арабська весна»?» «BBC» опублікувала статтю, яка висвітлює події і демонстрації в Іраку і Лівані. Автор статі пише: «Так це «Арабська весна»? Більше усього на це вказує те, що залишилась незавершена робота після 2011 року». Страх і жах охоплює Захід від будь-якого руху у мусульманських країнах. Вони сходять з глузду і мобілізують свої сили.

Невірний Захід сьогодні повністю усвідомлює непридатність своєї капіталістичної системи і знає, що падіння його режиму неминуче. Люди ідуть на стихійні демонстрації, щоб виразити свій гнів і незгоду з несправедливістю по відношенню до них з боку злочинних режимів, підтримуваних Заходом. На демонстраціях піднімаються заклики: «Люди хочуть падіння режиму». Це лякає невірних, тим більше, що ці рухи виникли стихійно, і за ними не стоїть жодна із країн, які мають вплив. Тому вони боялись і досі бояться, що народний рух може очолити сила, не пов’язана з Заходом.

Через свої побоювання щодо подальшої долі ісламського світу західні сили поквапились вивести на арену лідерів опозиційних партій, щоб ті очолили невдоволені маси людей. Як тільки опозиція вийшла на передній план, вона одразу ж почала пропонувати діалоги, переговори та угоди з правителями та їх властителями-невірними. Ці нові «лідери» послідували за тими самими властителями. Згодом змінились обличчя, але збереглись системи. Так невір’я утримало своє панування у мусульманських країнах. Через ненависть до народів, які опиралися його правлінню, Захід установив над ними карні режими. Дійсно, ці нові правителі завдали відповідного удару по народам с особливою жорстокістю. Вони заглушили голоси, розграбували багатства, підсилили шпигунство і розвідку,участили насильство і арешти, відкрити тисячі візниць і розробили новітні методи тортур.

Усе описане нами — лише верхівка айсбергу злочинів, що практикуються невірними над мусульманами через своїх агентів. Мета цих утискань і переслідувань полягає у тому, щоб посіяти страх і вселити трусіть у серця людей, щоб вони боялись не те, що говорити, а навіть думати про революцію чи зміну режиму.

По волі Аллаха, зусилля невірних виявились марними. Революції у мусульманських країнах з 2011 року не закінчились і не вмерли. Тепер загорілось полум’я революції в Іраку, у якому лютували західні держави, вбиваючи, руйнуючи і катуючи населення. Люди вийшли на вулиці, проклинаючи своїх правителів і закликаючи до скинення режиму, і, незважаючи на утискання і пригноблення, протестний рух триває.

Народ Алжиру вийшов на протести, вимагаючи скинення правлячої клики, і революція там усе іще триває. Захід же продовжує здійснювати спроби зупинити хвилю демонстрацій.

Народ Лівану, який був обдурений гаслами «опору» з боку чалманосців, що використали силу і ресурси країни в інтересах невіруючих, сьогодні вилився на вулиці, закликаючи до скинення усіх правителів без винятку.

Усі ці протести і демонстрації в ісламському світі примушують Британію (за допомогою таких каналів, як «BBC») і Америку відстежувати події у мусульманських країнах. Капіталістична ідеологія спонукає їх підкорити мусульман, пожирати їх багатство і контролювати їх ринки, наповнивши своєю продукцією. Молодь мусульман не може дозволити собакам капіталізму розривати плоть Ісламської Умми і грабувати її багатство.

Дорогі мусульмани! Знайте, що корінь ваших проблем — один, і тиранія, яка нависла над вами, не розділена штучними кордонами Сайкс–Піко. Рішення теж одне, і воно полягає у тому, щоб викорінити існуючі режими і встановити на їх руїнах панування Ісламу. Цього ж можна досягти, лише об’єднавшись навколо проекту конституції і системи, яка витікає із ісламської віри. Партія «Хізб ут-Тахрір» надає вам проект, якого немає у жодної іншої групи, оскільки усі вони розчинились у рукотворних системах і стали співучасниками у тиранії.

Ми у Хізб ут-Тахрір закликаємо вас. Ісламська Держава та ісламська система не встановляться без зусиль Умми, так скеруйте свої зусилля на шлях Аллаха. Знайте, що гідне життя без Ісламу та його правління неможливе, тому будьте щирі з Аллахом. Тримайтесь міцно за Його вервь. Не слідуйте за тими, хто намагається підкупити вас грошима. Ми застерігаємо і розкриваємо сплетені проти вас схеми невірних. Слухайте, що ми вам говоримо, і підтримайте партію, яка відкрито проголошує істину, стоїть на стороні пригноблених проти кожного пригноблювача, закликаючи і працюючи для відновлення ісламського образу життя шляхом відновлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, який обіцяний нам Аллахом і нашим Пророком ﷺ. Надайте допомогу проекту Ісламу і встановленню держави, яка втілить у життя Іслам. У цьому — великий успіх і велич. Всевишній Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

«О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то і Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7).

 


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
д-р Ахмад Каббас, Ємен
8 Рабі аль-авваль 1441 р.х.
05.11.2019 р.

Головне меню