Приховані наміри західних організацій, а також роль Умми у протистоянні їм для скинення тиранічних режимів

Статті
Друкарня

До другої половини XIX сторіччя Захід не міг здійснювати вплив на мусульман, але потім за допомогою різноманітних секретних місій та організацій під різними назвами він зміг добитися своєї задачі.

Далі трапилась страшна трагедія, велике горе: падіння Османської держави. Саме падіння Халіфату відкрило двері для проникнення західного зла і порочності. У результаті призупинилось правління на основі Корану і Сунни,землі мусульман були розірвані на шматки, життя піддавались небезпеці, багатства почались розграбовуватись, поширились злочини і гріхи. Мусульмани втратили досягнення у науках і технологіях, але ж саме вони були піонерами в усьому цьому. Джихад був зупинений, його значення було спотворено, і у результаті джихадом почали називати битви між мусульманами за абсурдні речі. Правління почало здійснюватись на основі законів невір’я руками сучасних правителів. Правителів, які зрадили Аллаха, Його Посланця ﷺ і мусульман.

Також на землях мусульман стали з’являтись західні організації як гриби після дощу. Саме вони прийняли естафету від правлячих режимів по демонтажу інституту ісламської родини і знищення її цінностей. Захід створив сприятливі умови для подібних організацій, що дозволило їм безперешкодно вести свою діяльність. Більше того, Захід доручив нікчемним правлячим режимам наших земель оберігати ці організації.

Підходяще середовище для західних організацій

Захід прагне створити сприятливі умови для поширення своїх організацій, щоб вони втілили у життя його цілі. Захід прагне розпалити етноконфесійні і націоналістичні конфлікти для реалізації свого порядку денного, інтересів і розграбування багатств. Більше того, він вилучив величезну вигоду від продажу зброї. У результаті країни мусульман були охоплені озброєними конфліктами, розрухою, вбивствами, вигнанням, лихами, кризами. У той же час саме західні організації лили і ллють крокодилячі сльози по дітям і жінкам у мусульманських країнах. Що стосується ЗМІ, то вони в описі цих організацій звели їх задачі до гуманітарної діяльності: забезпеченню продуктами харчування, прокладанню доріг, виплаті заробітної плати і т.п., що підкупило людей, і вони погодились з їх існуванням.

Видима мета даних організацій — це полегшення людських страждань у зв’язку з озброєними конфліктами на землях мусульман. Проте правда полягає у тому, що вони мають злочинні, приховані цілі.

Приховані і злочинні цілі західних організацій

Західні організації мають комплекс прихованих, злочинних цілей проти Умми. Ось деякі із них:

1) Поставити під сумнів акиду мусульман.

Ці організації, одягнувшись у людське вбрання, скерувались поширювати порочні ідеї, заявляючи, що саме ці ідеї здатні виправити помилки, викликані культурою мусульман. Наприклад, усунення страждань, які виникли через війни між мусульманами, бо мусульмани — носії ідей насильства. Або надання прав пригнобленим жінкам, щоб вони мали рівні права з чоловіками у роботі і спадку,адже,за словами Заходу, мусульманок позбавили можливості брати участь у громадському  житті. Саме під такими гаслами Захід поширював порочні ідеї.

Зокрема, він поширював серед простих людей думку, що невірні — на правильному шляху, що вони — само милосердя, а їх погляди і закони несуть в собі турботу про людей. Тому, на думку Заходу, перше, що повинні зробити мусульмани, це залишити Іслам і послідувати за західними поглядами і цінностями. У результаті знайшлись ті, хто став атеїстом, хто публічно відмовився від Ісламу і заявив про перехід у християнство.

Так західні організації проводили діяльність по дискримінації  ісламської акиди, по виставленню Ісламу у якості пригноблювача жіночих прав, у якості того, хто прагне до насильства і вбивств. Вони заявили, що саме Іслам привів до етноконфесійним війнам в Ємені, Іраку, Лівії та в інших країнах, виставивши це як доказ існування ісламського тероризму і насильства. Але при цьому Захід не згадав, хто розпалив Першу світову війну, у ході якої загинуло більше 50 млн. людей, не згадав, як Америка знищила більше 20 млн. індейців — корінних жителів Північної Америки.

2) Знищення благородних цінностей і нравів.

Західні організації зосереджені на тому, щоб зіпсувати мусульманок, знищити ісламські цінності і нрави. Тому вони долучають у свої ряди жінок, створюють жіночі організації, які будуть цілеспрямовано псувати жінок під приводом жіночих прав. Але для прийняття на роботу західні організації стали ставити різного роду умови: зняття платка, змішування статей там, де заборонив Шаріат, і т.д. Бути створені місця розваг для жінок і чоловіків, щоб зламати бар’єр між статями, прищепити розбещеність і аморальність,привчити до бруду і порочності. Усе це скеровано на руйнування ісламських цінностей, нравів, прищеплення ідеї гендерної рівності.

3) Спотворення погляду щодо турботи про справи мусульман.

Західні організації прагнуть ввести в оману мусульман, спотворити ісламський погляд щодо турботи про інших. Адже турботу про інших здійснює халіф, бо саме він править на основі законів Ісламу. Тому західні організації ведуть діяльність над скасуванням цього погляду, бо його відсутність дозволить частково поглинути гнів Умми і дозволить заспокоїти бушуючі революції. Отож, нікчемні правителі продовжать сидіти у своїх кріслах. Західні організації не ведуть діяльність по скасуванню тиранічних режимів, по встановленню влади Ісламу, їх задача — поширити західну культуру у розумах мусульман.

4) Організації роблять мусульман залежними від себе.

Подібні організації одягаються у людське вбрання, роздають продукти харчування (часто вони не придатні для вживання) і ставлять тих, хто отримує від них допомогу, в залежність, для того, щоб люди не стали замислюватись щодо діяльності цих організацій.

5) Отримання крупних сум грошей впливовими людьми і працівниками організацій.

Коли організації борються за права людей, за полегшення їх страждань, ллють крокодилячі сльози, тоді до них з усіх боків починають стікатись величезні грошові засоби. Як наслідок більша частина засобів, які надійшли, розграбляється між впливовими людьми і працівниками організацій. І лише мала частина цього досягає простих громадян.

6) Мусульмани повинні протистояти діяльності західних організацій.

Діяльність західних організацій несе в собі величезну небезпеку для Умми. Їх цілі — злочинні і огидні. Тому сини Умми повинні рішуче протистояти їм, а саме:

а) Мати усвідомлення того, що подібні організації є однією із опор для втілення планів колонізатора, для пропаганди його культури, для дискримінації Ісламу.

б) Вести діяльність по викриттю даних організацій та їх діяльності за допомогою об’єднання людей навколо щирого політичного керівництва, яке має проект по перетворенню.

в) Відмовитись від співпраці з подібними організаціями і вигнати їх керівництво, бо у більшості випадків вони приїхали з Заходу для захисту тиранічних режимів.

г) Приєднатись до Хізб ут-Тахрір у діяльності по скиненню тиранічних режимів у мусульманських країнах — по встановленню Другого Праведного Халіфату. Адже саме Халіфат поверне владу Ісламу, проявить турботу про справи мусульман і поверне Уммі її колишню велич.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Шайіф Шараді — Ємен
7 Рабі ус-сані 1441 р.х.
04.12.2019 р.

Головне меню