Тривають змови Америки та її прихвоснів у мусульманських країнах

Статті
Друкарня

Америка, ворог Ісламу і мусульман, через своїх лакеїв плете змови у мусульманських країнах.

Кожного разу, як Ісламська Умма долає довгий шлях у розкритті зловмисної змови, за нею слідує нова змова. Умма продовжить викривати ворожі плани, поки є вірні і свідомі сини, які прагнуть пробудити свідомість своєї нації. Тому ісламська просвіта і політика, а також їх розуміння і діяльність по їх поширенню вважаються наріжним каменем і найважливішим пунктом у звільненні від оков Заходу і поширенні Ісламу шляхом заклику і джихаду.

Нещодавно, читаючи статтю про відносини між Америкою, Іраном та Іраком, я був здивований, коли дійшов до строк: «Немає ніякої шкоди у цих відносинах, якщо вони відповідають вигоді та інтересам».

Що це за ствердження таке? Що за метод мислення? Хіба автор статті та йому подібні не розуміють, що рішення повинно ґрунтуватись лише на Ісламі, а не вигодах та інтересах? Хіба він не знає, що в Ісламі є рішення на усі питання? Немає місця розуму у винесенні рішень. Робота розуму полягає у тому, щоб зрозуміти реальність і знайти рішення на неї у Корані і Сунні. Аллах говорить:

أَلَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ

«Невже цього не буде знати Той, Хто створив, якщо Він — Проникливий, Відаючий?» (67:14).

Мова, яку розуміє Умма Мухаммада ﷺ, — це мова Шаріату, і ніяка інша. З того часу, як Посланець Аллах ﷺ прийняв владу у Медині, і навіть до цього, коли він знаходився у Мецці, його путівником був Шаріат. Це компас, який вказує на найправильніший шлях, що веде до вдоволення Господа.

Чи входив Посланець Аллаха ﷺ у військові союзи з невірними і чи співпрацював з ними у якій-небудь війні? Посланець Аллаха відповів відмовою тим, які мали намір битися разом з ним як окремий загін зі своїм стягом. Він заборонив їм приносити свої стяги і дозволив їм приєднатись до нього лише у тому випадку, якщо вони будуть битися під стягами Ісламу. Але такі країни, як Іран, Єгипет, Саудівська Аравія, Катар, Туреччина та інші згодні бути в одному альянсі з Америкою! Як вони можуть входити у союз зі вбивцею мусульман?! Зовсім нещодавно Америка, яка є союзником Іраку та Ірану, вбила заступника командуючого Сил народної мобілізації і командуючого силами «Аль-Кудс». Мусульмани іще пам’ятають, що трапилось з групою «Аль-Каіда», яка допомогла Америці позбутися від Радянського Союзу в Афганістані. Так Америка вчиняє зі своїми союзниками і сьогодні. Не може бути правильним те, що побудовано на неправильності. Іран допоміг американцям вторгнутись в Ірак та Афганістан, зруйнувати Сирію і вбивати мусульман у цих країнах. Релігійні лідери Іраку видали фетви, які забороняють воювати з американцями, що примусило мусульман зустрічати ворожі війська з квітами у руках, бажаючи позбутися від проанглійського баасистського режиму, який був замінений американськими агентами.

Америка вбила Касема Сулеймані та Абу Махді аль-Мухандіса по декільком причинам:

1) Спроба заспокоїти революції у Лівані, Іраку і навіть у самому Ірані, відволікаючи увагу людей американсько-іранським конфліктом.

2) Перетворення внутрішнього конфлікту у зовнішній. Цією ліквідацією США спонукають народи згуртуватись навколо своїх лідерів, щоб протистояти американцям.

3) Прагнення до нової ядерної угоди на нових умовах. Незважаючи на усе це, відповідь пролунала не тому рівні, на якому Іран погрожував Америці. Більше того, відповідь виявилась вкрай ганебною. Іран наніс удари по порожнім базам НАТО. Міністр закордонних справ Ірану Мухаммад Джавад Заріф обмежився принизливими коментарями, що доводять слабохарактерність іранських правителів. Він сказав, що Іран гідно відповів і що будь-яка ескалація зіштовхнеться з більш сильною і різкою відповіддю, і у випадку агресії буде уражено п’ятдесят цілей. Чи є більша ескалація, аніж вбивство старших військових командирів?!Хіба це не ескалація?!Чим же зайнятий Корпус Стражів Ісламської революції?!Де ядерна сила і балістичні ракети, якими Іран погрожує своїм сусідам?! Де проіранські ополченці Іраку, Ємену, Лівану та інших країн?! Якщо ці сили не будуть використані сьогодні, то коли?!Якщо б вони були чоловіками і боялись Аллаха, тоді вони б працювали на єдність мусульманських країн, застосували б Ісламський Шаріат і об’явили б всезагальну мобілізацію і джихад. Але, з волі Аллаха, цієї честі вшануються вірні раби Аллаха, а не послідовники Заходу.

4) Америка розуміє, що Британія підштовхує іудеїв нанести удар по Ірану. Вбивши Сулеймані, США зупиняє євреїв ввід нанесення подібного удару.

Тепер перейдемо до інших країн, які слідують вказівкам Америки. І це Туреччина, яка зберігає американські бази на своїх територіях, зберігає теплі відносини з сіоністським утворенням, зберігає світську систему та економіку, засновану на лихварстві і заборонених угодах. Сьогодні президент Туреччини втручається у лівійську кризу, як учора втручався у сирійську, де бушує англо-американський конфлікт. Він втручається у Лівію, де Єгипет і Хафтар служать інтересам США, а Сарадж — інтересам Британії. У Лівії Ердоган бажає тільки служити Америці, хоча робить вигляд, що допомагає Сараджу. Він робить те ж саме, що робив у Сирії. Він зіграв ключову роль у придушенні сирійської революції, осипавши брудними грошима повстанські загони, щоб захистити від них сирійський режим. Ердоган уклав перемир’я та угоди, вилучив зброю, встановив зони деескалації і вивів революційні угрупування із точок дотику з сирійським режимом, пере направивши їх у курдські райони, щоб режим Асада отримав можливість повертати собі території. Сьогодні ми спостерігаємо ту ж саму гру, але у Лівії. У результаті Лівія буде передана Хафтару, якому допомагає Єгипет та ООН. Це аналогічно плану в Ємені, де метою стоїть політична перемога хоусітів. Але там це здійснюється за допомогою Ірану, КСА та ООН, яка визнала їх легітимність і підтримує під приводом гуманітарної допомоги.

Держава, яка застосовує Іслам, повинна зробити акиду і систему Ісламу основою життя, а не те, що роблять зараз мусульманські правителі. Нинішні країни регулюються не інтересами Ісламу, а інтересами капіталізму, які перетинаються з інтересами правителів у мусульманських країнах.

Ісламський світ повинен скинути своїх правителів і послідувати за тими, хто закликає до застосування і поширення Ісламу, так, щоб релігія стала твердим переконанням Умми, її правителів, військових і громадянських. І усі вони приймуть Шаріат як головного суддю їх життя. Всевишній Аллах говорить:

وَأَنزَلْنَا إِلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ مُصَدِّقًا لِّمَا بَيْنَ يَدَيْهِ مِنَ الْكِتَابِ وَمُهَيْمِنًا عَلَيْهِ فَاحْكُم بَيْنَهُم بِمَا أَنزَلَ اللّهُ وَلاَ تَتَّبِعْ أَهْوَاءهُمْ عَمَّا جَاءكَ مِنَ الْحَقِّ لِكُلٍّ جَعَلْنَا مِنكُمْ شِرْعَةً وَمِنْهَاجاً

«Ми ниспослали тобі Писання з істиною у підтвердження колишніх, і для того, щоб воно охороняло їх (або свідчило про них; або піднеслось над ними). Суди ж їх згідно тому, що ниспослав Аллах, і не потурай їх бажанням, ухиляючись від істини, яка явилась до тебе. Кожному із вас Ми встановили закон і шлях» (5:48).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуррахман аль-Амірі, Ємен
21 Джумада аль-уля 1441 р.х.
16.01.2020 р.

Головне меню