Владу хусітам на півночі Ємену подарувала Америка, або ж Аллах підкорив її хусітам?

Статті
Друкарня

Американська політика ділить своїх агентів на дві категорії:

1) Агенти, зв’язок яких з Америкою відкритий і очевидний. З їх зрадництва у відношенні Ісламу і мусульман вже було зірвано покривало. Ці агенти запроваджують американські плани вдень і вночі без краплі сорому. До числа таких зрадників відносяться Абдуль-Фаттах ас-Сісі, Ердоган, Нарендра Моді.

2) Агенти, зв’язок яких з Америкою не тільки прихований, але вони до того ж продовжують заявляти про свою ворожнечу до неї. Вони запроваджують плани Америки і грають більш небезпечну роль, аніж ті хто є відкритим агентом. Америка намагається приховати свій зв’язок з ними в ім’я своїх інтересів. До числа таких агентів відносяться Хасан Рухані, Башар Асад, хусіти і лідери іранських озброєних формувань в Іраку і Лівані. Це ті, чиї політичні ігри необхідно викривати перед Уммою, щоб вона стереглась їх і відмовилась від них так само, як відмовилась від їх попередників.

Хусіти піднімають антиамериканські гасла скрізь, навіть у мечетях. Більше того, хусіти під вивіскою «Коранічний марш» (Quranicmarch) промивають мозки людям про те, що вони — із числа тих, хто іде по шляху Ісламу, і це робиться з метою долучити нових бійців на фронти битв.

Коли ж люди почали усвідомлювати сутність хусітів, Америка наказала своєму агенту Сальману ібн Абдуль-Азізу надати хусітам допомогу у зміцненні їх влади в Ємені. Про це Хізб ут-Тахрір неодноразово згадував у своїх виданнях і публікаціях. Більше того, Хізб направляв до хусітів делегацію для донесення до них ідеї відновлення ісламського образу життя під затишком Другого Праведного Халіфату. І коли хусіти не знайшли доводів, щоб спростувати аналіз Хізб ут-Тахрір, і не змогли виправдати своїх лідерів, то вони заявили: «Аллах підкорив Америку і КСА нашим лідерам, тому що вони — авлія (улюбленці) Аллаха і Його помічники!».

Чи дійсно Аллах зробив так, що Америка і КСА стоять на службі у хусітів? Або ж Америка, використовуючи свого агента Сальмана, намагається закріпити владу хусітів в Ємені, або, як мінімум, на півночі країни?

Правда полягає у тому, що Аллах підкоряє те чи інше лише тим, хто іде по шляху Ісламу, хто править на основі його законів, не змішуючи їх зі світськими законами, хто веде війну так, як того вимагає Шаріат, а не в ім’я забаганок і інтересів.

Хто бажає, щоб Аллах підкорив йому щось, той повинен:

1) Суворо слідувати шляху Ісламу, запроваджувати його закони в усіх сферах життя.

2) Відмовитись від світських принципів і законодавств.

3) Нести послання Ісламу усьому людству.

4) Відкинути рішення невірних, відкинути їх гуманітарну допомогу, яка використовується як привід для встановлення влади невірних над мусульманами.

5) Вигнати західні організації, які під видом благодійності поширюють єресь, нечестя, знищують ісламські цінності і моральність.

6) Зректись від невірних, їх поглядів, дружби з ними. Невірні повинні бути у рангу ворогів, а взаємовідносини з ними повинні будуватись на основі законів Ісламу.

Якщо ми усі ці умови застосуємо до хусітів, то не знайдемо навіть однієї! Навпаки, ми станемо свідками того, що:

— вони запроваджують секуляризм на підконтрольних їм територіях, просувають своє національне бачення, яке іде врозріз з акидою Ісламу і його законами,оскільки їх бачення ґрунтується на принципі: людина — законодавець. Але ж Аллах сказав:

وَأَنِ ٱحۡكُم بَيۡنَهُم بِمَآ أَنزَلَ ٱللَّهُ وَلَا تَتَّبِعۡ أَهۡوَآءَهُمۡ وَٱحۡذَرۡهُمۡ أَن يَفۡتِنُوكَ عَنۢ بَعۡضِ مَآ أَنزَلَ ٱللَّهُ إِلَيۡكَۖ

«Суди між ними згідно тому, що ниспослав Аллах, не потурай їх бажанням і стережись їх. Щоб вони не відвернули тебе від частини того, що ниспослав тобі Аллах» (5:49);

— вони обрали невірних у якості друзів, зокрема, мова йде про атеїстичні Росію, яка вбиває мусульман Шаму, а мусульман вони помістили у статус ворога і борються з ними за крісло влади;

— під час небезпеки вони звернулись по допомогу до Америки, щоб та врятувала їх своїм політичним рішенням, взмолились про якнайшвидшу відправку спецпосланця Мартіна Гріффітса, щоб швидше зупинити битву у в Ходейді у 2018 р., оскільки вона майже перейшла у руки англійських агентів. Далі Америка вимусила англійських агентів до переговорів у Швеції. У результаті Ходейда повернулась під контроль хусітів, що стало свого роду ковтком свіжого повітря для них, адже стратегічне положення Ходейди — свого роду фінансові «легені», які дозволяють хусітам дихати;

— вони погодились прийняти політичні рішення невірних, оскільки їх «Коранічний марш» не надавав рішень для проблем суспільства. Причина цього полягає у тому, що хусіти відокремили Сунну від Корану, хоча і те і друге — Божественне Одкровення. Більше того, Сунна роз’яснює загальні положення, викладені у Корані;

— вони опираються на американські організації як на фінансове джерело, при цьому хусіти знають про їх істинні наміри, про їх бажання поширювати єресь, порочність, про  бажання знищити високі ісламські цінності і моральність.

Підбиваючи підсумки:

Прийняття хусітами ідеї секуляризму; правління на його основі; обрання невірних у якості друзів, а мусульман — ворогами; мовчання про наміри західних організацій; прийняття американських політичних рішень; звернення по допомогу до Америки; мовчання Америки про злочини хусітів; отримання хусітами продовольчої допомоги; заборона прибічникам ОАЕ захопити Ходейду; невнесення хусітів в американський список терористів, як це було зроблено з «Аль-Каїдою»; безперешкодний захват тих чи інших районів … усе це говорить про одне: хусіти — агенти Америки, а КСА була направлена в Ємен для зміцнення їх влади.

Конфліктуючі сторони в Ємені, будь то англійські агенти (Абд Раббо Хаді,Алі Мохсен аль-Ахмар, ОАЕ та їх прибічник у Перехідній Раді) або американські агенти (КСА, хусіти, Іран, рух Хасана Баума) — усі вони разом принесли Ємену і його народу зло, порочність, вбивства, розруху, поширення хвороб. Хоча їх боротьба і відбувається за владу у країні, але при цьому вони відкидають головування Шаріату і встановлення Другого Праведного Халіфату. Вони бажають правити на основі секуляризму і реалізовувати західний порядок денний.

Порятунок народу Ємену і решти мусульман полягає у діяльності Хізб ут-Тахрір. Діяльність Хізба скерована на викорінення маріонеткових режимів у мусульманських країнах і встановлення на їх місці Другого Праведного Халіфату — Халіфату, який знов наповнить Землю світом справедливості.

О, мусульмани! Ви повинні сісти на корабель перетворень, яким управляє амір Хізб ут-Тахрір Ата ібн Халиль Абу ар-Рашта, щоб вирушити до здійснення великого фарду: встановленню Другого Праведного Халіфату.

Ми просимо Аллаха, щоб Він вшанував Умму можливістю присягнути халіфу мусульман якомога швидше.

وَإِذَا قَضَى أَمْراً فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُن فَيَكُونُ

«Коли він приймає рішення, то варто Йому сказати: «Будь!», як це збувається» (2:117).

 

Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Шайіф Шараді — Ємен
6 Шабана 1441 р.х.
29.03.2020 р.

Головне меню