Мистецтво злочину! Як приклад злочин ліквідації сирійської революції

Статті
Друкарня

У кожній професії і ремесла є своя майстерність і мистецтво, так само і у злочину є своя майстерність. Такий вираз нам, мусульманам, може здатись дивним, адже наша релігія забороняє будь-якого роду злочини. На жаль, сьогодні наші народи і країни перебувають в центрі цих злочинів і страждають від них більше за усіх.

Раніше, коли мова йшла про організовану злочинність чи мистецтво злочину, то перше, що спадало на думку, це були злочинна банда чи мафія. Але насправді, які б не були великі злочини мафії, вони не є навіть десятою частиною тих злочинів, які коять крупні держави проти народів світу. Злочин, скоєний з тонкою витонченістю, свідчить, що швидше за усе, злочинець — виходець із крупних держав, оскільки ці країни володіють високопрофесійними закладами, які спеціалізуються на скоєнні злочинів і прихованні їх слідів і доказів. Це такі організації, як ЦРУ, МІ-5 та до них подібні.

Злочини крупних держав є частиною їх зовнішньої політики, яка заснована на розширенні впливу і контролю над слабкими народами і країнами. Це і є колоніалізм в усіх його видах і проявах. Колоніалізм — майстер злочинів і організованої злочинності.

Злочини крупних країн — це законна і ретельно вивчена стратегія, розроблена експертами, радниками і професорами в усіх областях і на усіх рівнях. Вони працюють над злочином колективно і організовано, з використанням високих технологій і з крайньою точністю, вони прикрашають свої злочини потрібною ідеологією і поняттями, щоб світ сприйняв ці злочин в потрібному світлі. Дійсно, народи світу можуть бути введені в оману до такої міри, що починають виправдовувати і навіть підтримувати такі країни.

Наведемо яскравий приклад американської організованої злочинності. Мова піде про ліквідацію сирійської революції. Реальність Сирії до революції полягала в тому, що це був алавітський режим, який правив сирійським народом під жахом диктатури, несправедливості, корупції, збідніння і приниження, починаючи з часів Хафеза Асада і продовжуючи по сей день. З приходом до влади Хафеза Асада Америка змогла розширити свій вплив в Сирії, і з того часу Сирія є одним із володінь Америки на Близькому Сході та її ударною силою. Щоб приховати цей факт, Америка покрила злочини режиму арабським націоналізмом. Також Сирія виконувала роль того, що вона є частиною вісі опору і підтримує звільнення Палестини, а її пропаганда і ЗМІ були скеровані проти Америки і світового імперіалізму. Америка на протязі десятиріч зображала злочинний режим Асада як націоналістичній і ворожий до єврейському утворенню, але це повна маячня, в неї повірять тільки сплячі і заблудші. З того часу Америка повністю контролює Сирію та її багатства; вона також змогла повністю усунути британський вплив із країни. Це був перший організований злочин, скоєний Америкою з обережністю і майстерністю.

Потім почалась сирійська революція, скерована на скинення цього потворного режиму, який пригноблював і вбивав народ Сирії. Америці необхідно було покінчити з цією революцією, тому що вона підривала її вплив в Сирії (і в регіоні — в цілому). Америці немає діла до Асада і його родини, але їй важлива робота, яку режим Асада виконував для захисту американського впливу. Щоб захистити режим Асада, Америка вдалась до низки злочинів, починаючи з придушення революції і закінчуючи спробою взяти під контроль її лідерів, сіючи між ними розбрат і усуваючи їх одного за другим.

На самому початку революції Асад жорстко намагався її придушити, але це призвело до розширенню революції по усій території Сирії. І це підштовхнуло Америку до розробки плану, який полягає в наступному:

1. Використання режимів і угрупувань, які підкоряються наказам Америки або перебувають під її впливом. Це Іран і його партія в Лівані, а також його угрупування в Іраку.

2. Для скоєння злочинів і звірств необхідне було повітряне прикриття, і тут Америка була вимушена координувати свої дії з Росією.

3. Необхідний був «друг» революції для прийому інакодумних офіцерів і солдатів, а також поранених революціонерів. І цю роль виконав турецький режим, який знаходився під американським впливом.

4. Необхідна була політична рада, з якою велись би переговори і приймались остаточні рішення, і в той же час за допомогою цієї ради відбувалось би приборкання революції.

5. Революцію необхідно було спонсорувати, щоб купити лояльність її лідерів, що в подальшому призведе до міжусобної боротьби і роздробленості. Основну роль тут виконували Туреччина, Саудівська Аравія і Катар.

6. Для дискредитації революції, зіставляючи її з тероризмом і варварством, була створена державоподібна організація.

7. Приниження сирійського народу в таборах за межами Сирії в так званих «дружніх» країнах, де біженці голодували і використовувались, а врешті решт їх передавали в руки режиму. Усе це робилось для зниження морального духу бійців опору, революціонерів і героїчного сирійського народу.

Це зверхній приклад організованого злочину на чолі з Америкою, учасників якого багато, і кожна країна і угрупування виконує свою роль. Загальна картина була такою:

1. Росія разом з іранським режимом, його угрупуваннями і партіями повинна боротись напряму проти революції.

2. Турецький режим виконує м’яку частину цього плану, і він полягає у прийнятті біженців і лідерів революції для їх контролю і подальшого повернення в лоно сирійського режиму. І, звичайно, Туреччина це робить в обмін на вирішення курдського питання. Ці слова можуть когось засмутити, але, на жаль, ця м’яка роль турецького режиму в американському плані закликана остаточно поховати революцію.

3. Роль інших «дружніх» країн полягала в тому, щоб зломити бойовий дух сирійських переселенців і схилити їх до політичному рішенню, яке прийме Америка в подальшому.

4. Окрас усіх цих злочинів і їх учасників в красиві і приємні слова, такі як рівність, права людини, права жінок і дітей, демократія, свобода, право на самовизначення, співіснування і мир та інші «прикраси» були зроблені для приховання організованої злочинності.

У кожного організованого злочину повинен бути свій планувальник, виконавець, «той, хто омиває тіло, і той, хто прочитає заупокійну молитву».

Злочин по ліквідації сирійської революції — усього лише верхівка айсберга, це крапля у морі тих злочинів, які коять крупні держави. Зовнішня політика цих держав заснована на різних формах колоніалізму, і полягає вона у пануванні над світом, над слабкими народами і країнами в різних сферах життя. Таким чином, організована злочинність — це буденна справа і невід’ємна якість крупних держав.

До того часу, поки мусульманські народи, та й інші пригноблені народи не пізнають суті зовнішньої політики крупних держав, а особливо Америки, будь-які дії або революції не призведуть до бажаних змінень. Для досягнення бажаної мети з мінімальними втратами і жертвами необхідна політична свідомість перед кожною справою, і не важливо, велика вона чи ні.

Всевишній Аллах сказав:

قُلْ هَذِهِ سَبِيلِي أَدْعُواْ إِلَى اللَّهِ عَلَى بَصِيرَةٍ أَنَا وَمَنِ اتَّبَعَنِي وَسُبْحَانَ اللَّهِ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُشْرِكِينَ

«Скажи: «Такий мій шлях. Я і мої послідовники закликаємо до Аллаху згідно переконанню. Пречист Аллах, і я не є одним із многобожників» (12:108).

О, Аллах! Ниспошли Свою допомогу і полегши революцію в Сирії, Палестині, Іраку та в решті земель мусульман! Амін.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Фарадж Мамдух
12 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
8 жовтня 2022 р.

Головне меню