Халіфат повинен бути повернутий будь-якою ціною

Статті
Друкарня

Досить! Вже більше ста років, як немає Халіфату через зрадництво Хусейна ібн Алі і його родини після нього, а потім — зрадництва Мустафи Кемаля і кемалістів після нього. Шаріат Аллаха повністю зник із політичного життя і був замінений на людський закон — закон колонізаторів, невір’я і тиранії.

Минуло більше ста років, як мусульмани розірвані на більше аніж п’ятдесят утворень, які або зв’язані, або є посібниками країн невірних і колонізаторів в лиці Америки, Великобританії, Франції, Росії і навіть єврейського утворення.

На протязі довгих сторіч мечеть аль-Акса кричить і стогне, волаючи про допомогу армії і офіцерів, які не відгукуються на ці воління і не надають допомогу ані старим,ані жінкам, ані дітям в Палестині. Минуло вже багато років, як Шам залишений напризволяще жорстокості режиму Нусайрі, руських і Ірану за допомогою Ердогана, і жодна армія не вирушила у регіон, що рятувати наш народ в Шамі від жорстокості, систематичних вбивств і маси смертей. Декілька десятиріч тому назад Ірак і його народ після американської окупації відчув на собі шалену несправедливість і гніт, вбивства і пролиття невинної крові. Потім були Лівія і Ємен, а до цього — Сомалі, Боснія і Кашмір; і цей список стає усе довше і довше з кожним днем з того часу, як зникло сяйво Халіфату і запровадження законів Аллаха.

Халіфат повинен бути повернутий будь-якою ціною і будь-якою необхідною жертвою, заради панування ясної і очевидної істини. Усі утворення в ісламських землях є кривавими утвореннями, створеними колонізаторами та їх прибічниками після руйнування Халіфату так само, як вони створили єврейське утворення в Палестині. Ці утворення є ворогами Аллаха, Його Посланця ﷺ, Його релігії і Його Умми, вони були створені, щоб зміцнити розкол і розлад між нами і зміцнити лояльність до колоніальних країн, які їх заснували, і це — беззаперечний факт. Такою є реальність в ісламських землях сьогодні.

Тому абсурдно намагатись реформувати системи, які були створені з метою розділити нас, розколоти, пригноблювати, примусити приклонятись перед нашим ворогом і віддалити нас від нашої релігії і нашого правильного шляху. Єдине рішення відносно цих систем — замінити їх усіх на систему Халіфату.

Усі прошарки в наших мусульманських народах із числа офіцерів, військових, поліції, охорони, вчених, шейхів, торговців, мислителів, письменників, поетів, лікарів, інженерів, професорів, ремісників і простих людей повинні розуміти, що ці режими є коренем наших страждань і лих, тому кожен повинен діяти, виходячи із цього. Ці режими — вороги Аллаха і Його Посланця ﷺ, а також наші, адже ми — мусульмани, а вони вірні лише колоніальному Заходу.

Халіфат повинен повернутись знов, чого б це не коштувало, усі сили повинні зібратись і об’єднатись для цілеспрямованої і чіткої цілі, яка полягає в тому, щоб відновити Халіфат і позбутись від режимів Сайкс-Піко. Це можна здійснити, якщо військові допоможуть справі Хізб ут-Тахрір, скерованої на встановлення Халіфату, а також якщо невійськові із числа решти населення старанно нададуть підтримку ідеї повернення Халіфату і поширенню інформації про ідею Халіфату, де кожен із них використовує усі свої можливості, здібності і положення.

Повинна бути жертва, і повинна бути ціна, яку Умма повинна заплатити за встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва. Ця благородна мета не може бути досягнута без втрат і жертв. Кожен повинен розуміти, що зараз це найважливіша справа. Халіфат повинен бути повернутий будь-якою ціною.

Всевишній Аллах сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَجِيبُواْ لِلّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُم لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О, ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).

 


20 Зуль-када 1443 р.х.
19.06.2022 р.

Головне меню