Закликом до спокійності або делегаціями, які висловлюють співчуття з приводу шахідів

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Закликом до спокійності або делегаціями, які висловлюють співчуття з приводу шахідів, не надаси допомогу Газі. Лише потужна армія, вразивши сіоністське утворення, насправді надасть допомогу Газі.

Четвертий день поспіль Сектор Газа наражається на бомбардування сіоністами з усіх боків , з моря, суші та повітря. Десятки мертвих тіл, сотні поранених…, а правителі у мусульманських країнах, зокрема пов’язані між собою родинними узами (!) займаються підрахуванням шахідів та поранених, змагаючись, хто голосніше засудить і висловить обурення, висловлюючи у своїй м’якій промові, точніше галасі, ноти протесту! Міністр іноземних справ Катару, хрещений батько сіоністського утворення у регіоні, погрожує, розмахуючи страусиним пером зі свого палацу, що єврейська агресія «не повинна залишитися непокараною»!

Потім вони пов’язуються між собою і базікають про трагедії, які відбуваються у секторі Газа, демонструючи сум через те, що відбувається. Вони обіцяють відправити посередників, щоб утихомирити ситуацію, або делегації, щоб висловити співчуття…, потім бомбардування Гази тривають, і ці ж делегації стають всьому свідками, але жодної реакції з боку правителів! Більш того, найкращий з них починає свій день зі словами: «Незадовго до світанку я подзвонив американському президенту Обамі і між нами відбулася розмова про важливість припинення цієї агресії, щоб вона більше не повторювалася». Він починає свій день розмовою із захисником безпеки сіоністського утворення Обамою про важливість припинення агресії…! Замість того, щоб почати свій день з ранкової молитви і привести у рух військо, щоб воно надало допомогу жителям Гази, яких вбивають руками сіоністів, щоб його стан казав сам за себе: «Кров за кров і зніс дому за зніс». Замість цього він починає свій день з розмови з Обамою! Гірше цього бачити, коли запитуєш їх прибічника: яка різниця тоді між вами та усунутим правителем, який відкликав посла, засуджував агресію і точнісінько так дзвонив Обамі…? І він відповідає: є істотна різниця! Ми це робимо швидше, а цей усунутий правитель зі своїми соратниками усе це робили повільно!

Шановні мусульмани: дивно та чудно бачити, коли мусульманські землі окупуються, потім вони у штовханині втрачають свою самостійність і починається пошук будь-яких рішень, окрім єдино вірного. Людей вводять в оману обставинами, що склалися, немовби у євреїв склалася держава, і існують проблеми, пов’язані з кордонами між нами та ними. Потім ми начебто повинні підписати таємні або відкриті угоди в Кемп-Девіді або Ваді Араба або в Досі (!), а потім закликати до поваги міжнародного права та припинення перестрілок, які відбуваються між країнами на кордонах, а потім ми повинні шукати на місцевому чи регіональному, а то й міжнародному рівні посередників, при всьому цьому вважаючи, що ми потрапили у саму точку і Аллах позбавив віруючих від битви!

Насправді усе виглядає інакше, шановні мусульмани. Факти кажуть про те, що сіоністи окупували Палестину та утворили там свою державу, вислали звідти жителів. Ця держава не зникне і Палестина не повернеться до своїх жителів, доки за справу не візьметься сильна, міцна своєю вірою армія, готова відповісти і виконати рішення Аллаха з семи небес відносно тих, хто вбиває нас і виселяє із наших будинків:

وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُمْ مِنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ

 «Вбивайте їх (багатобожників), де б ви їх не зустріли, і виганяйте їх звідти, звідки вони вас вигнали» (2:191). 

Чи існує такий, хто ще не відає про ту обставину, окрім тих, на серця яких Аллах наклав печатку, а на вуха та зір покривало? Чи існує інше рішення повернути Палестину її населенню, окрім ліквідації утворення, яке ці землі окупувало, і вигнання звідти, звідки вони вигнали її жителів?
 
Шановні мусульмани: наша біда полягає у наших правителях і шайці їх прибічників… Вони розповсюджують серед людей думку, що ми не в змозі  протистояти, воювати з євреями, у нас немає такого озброєння і у нас немає таких соратників!

كَبُرَتْ كَلِمَةً تَخْرُجُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ إِنْ يَقُولُونَ إِلا كَذِبًا

 «Тяжкі слова, які виходять з їх ротів. Вони кажуть одну лише брехню» (18:5). 

У дійсності ж ми з усіх сторін оточуємо сіоністське утворення і зброї у нас предостатньо, але вона не направляється проти євреїв-агресорів і невірних колонізаторів. Її використовують проти населення мусульманських країн, проти бойовиків на Синайському півострові, які озброїлися для битви проти сіоністського утворення, яке окупувало палестинські землі. Також ця зброя застосовується проти всього живого та неживого у Сирії. Ми бачимо різноманітність зброї в руках режиму, раніше якого жоден ніколи не спостерігав! Світу показуються пакистанські винищувачі, які бомбардують мусульманські племена на користь американців, також ці винищувачі з’являються при утиску людей у Судані, у той час як відбувається відділення Півдню Судану…! І багато інших обставин, коли правителі постають перед нами, не соромлячись ані Аллаха, ані Його Посланця, ані мусульман. Що ж стосується розмов про союзників євреїв, то наш покровитель Аллах, а вони не мають покровителя:

ذَلِكَ بِأَنَّ اللَّهَ مَوْلَى الَّذِينَ آمَنُوا وَأَنَّ الْكَافِرِينَ لا مَوْلَى لَهُمْ

 «Це тому, що Аллах є Покровителем віруючих, а у невіруючих немає покровителя» (47:11). 

Крім того, правителі самі є першими союзниками сіоністського утворення, оберігають його безпеку і вводять людей в оману стосовно сили цього утворення, тоді як якщо б вони відкрили шлях для мусульманських армій, щоб вони зі всією щирістю вступили з ними в бій, тоді б вони побачили дійсну силу цього утворення, не більшу ніж крихкий дім павука…

Шановні мусульмани: пролиття чистої невинної крові Гази не здатна зупинити нейтральна посередницька сторона, яка навідує Газу у ролі посередника, щоб заспокоїти ситуацію. Також нічим не в змозі допомогти делегація, направлена до Гази, щоб висловити співчуття. Так само як нічим не можуть допомогти пристрасні заяви королів, президентів та емірів, які далі їх кімнат не чутні. Усе це насмішка над бородами невігласів! Нічого з цього ворог не сприймає серйозно. Так само як і розумні люди, з числа цієї Умми від всього цього спантеличені, окрім людей, очі яких осліпли, які рукоплескають тому або іншому правителю, тому що він направив до них свої співчуття з приводу горя, яке спіткало їх, у той час як сіоністське утворення продовжує кидати на них бомби при тому, що ця сама делегація зі співчуттями знаходиться поряд!...

Надати допомогу жителям Гази, яких вбивають, неможливо ні тим, ні іншим. Необхідно привести у рух армії з боку Синаю, ріки Йордан, с півдню до ріки Літані і з боку Голанських височин. Уся ця армія або її частина покладе кінець сіоністам. Це ті армії, які будуть нести з собою обіцянку Абу Бакра (р.а.), що він змусить ворога забути намовляння сатани. Таким чином, одного разу, шановні мусульмани, надали допомогу Палестині солдати Салахуддіна. Так само їй допоміг аль-Захір Бейбарс. І тому сьогодні їй повинні допомогти мусульманські солдати, спонукувані тугою за битвами з сіоністським утворенням. Лише таким чином можливо допомогти жителям Гази і зупинити проливаєму  там кров, окрім цього усе інше недієве. Жодна людина зі здоровим глуздом не може казати інакше, окрім сліпця, який закрив свої очі у відношенні цього світу і Останнього:

وَمَنْ كَانَ فِي هَذِهِ أَعْمَى فَهُوَ فِي الآخِرَةِ أَعْمَى وَأَضَلُّ سَبِيلا

 «А хто сліпий у цьому світі, той буде також сліпий в Останньому житті і опиниться іще більш заблуканим» (17:72). 

О щирий солдат мусульманської армії: невже серед вас не знайдеться праведного чоловіка, через якого ці правителі будуть змушені мати справу з євреями лише на основі меча, тим самим прийдуть у рух армії, щоб покінчити з цим утворенням?

Невже серед вас немає серйозного, міцного вірою мусульманина, який повстане проти цих правителів і висунеться зі своїм корпусом або батальйоном на Джихад, щоб покінчити з цим окупаційним утворенням? Воістину, перший поштовх, який зробить цей загін, підтягне за собою багато інших підрозділів і деспотичний правитель буде вже не в змозі це зупинити. Таким чином, ви можете стати першими і випередившими у благу і в наданні допомоги:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ

 «О ті, які увірували! Якщо ви допоможете Аллаху, то й Він допоможе вам і зміцнить ваші стопи» (47:7).  

Хіба серед вас не знайдеться праведного чоловіка, який надасть допомогу релігії Аллаха, Його Посланцю та працюючим на Його шляху заради встановлення Халіфату рабам.  Тим самим ви оживите історію ансарів, і станете свідками величного положення у цьому світі та Наступному. Всевишній Аллах вшанує вас честю здійснити вашими руками обіцянку Посланця Аллаха ﷺ про встановлення Халіфату за методом пророкування знов, а також обіцянку Посланця Аллаха ﷺ щодо бою з євреями та перемозі над ними. Згодом, набувши величі у цьому світі і в Наступному, і нехай зрадіють віруючі.
 
О щирі солдати:

Хізб ут-Тахрір щиро повчає вас. У Аллаха є чоловіки, які з’являються на зламних періодах історії, так станьте ж із їх числа… 

Всевишній Аллах обов’язково надасть допомогу у встановленні Халіфату – величі Ісламу, і тоді ви будете захищатися і битися за Халіфом… 

Наскільки прекрасна вершина Ісламу – Джихад, перемога або шахада…

Наскільки прекрасна торгівля, яка врятує вас від болючого покарання, якщо ви послідуєте за кращою та найправдивішою мовою – словами Всевишнього Аллаха:  

انْفِرُوا خِفَافًا وَثِقَالا وَجَاهِدُوا بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ ذَلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ

 «Вступайте в похід, легко вам це буде або важко, і бийтеся на шляху Аллаха своїм майном та своїми душами. Так буде краще для вас, якщо б ви лише знали» (9:41).

Хізб ут-Тахрір                                
03 Мухарам 1434 р.х.                                        
17.11.2012

 

Головне меню