Асамблея місяця Мухаррама 1434р.х. Жінки-вчені та активісти разом з Уммою мають намір захистити гідність та честь жінок

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Будучи відправленим для розповсюдження Ісламу, Посланець Аллаха (с.а.в.) приніс священну релігію не лише для того, що вона приймалась тільки на словах, але і втілювалась усім людством. Отож, сьогодні в ісламському світі виникла потреба в ісламській державі, яка запроваджує Іслам в усіх його аспектах. Ця держава скерує усі свої зусилля на забезпечення процвітання, заклик до джихаду заради досягнення справедливості і розповсюдження добра  по усьому світу. Ця ісламська держава – ідеальна модель держави, яка закликана принести добробут та гідність своєму народу. Встановлення ісламської держави у Медині – вирішальний момент історії, який став новою віхою у житті Умми. Більше того, в епоху халіфа Умара ібн аль-Хаттаба, рік хіджри був прийнятий за початок мусульманського календаря.

При відсутності цієї держави, нашим обов’язком є скерувати наші зусилля на відновлення цієї моделі правління. Її відсутність кинуло Умму у жахливий, лихий та огидний стан. На носіях заклику із числа мусульманок-вчених, які мають більше ісламських знань у порівнянні з Уммою, лежить велика відповідальність за зусилля у цьому напрямку, враховуючи те, що відновлення Халіфату, ісламської держави на методі пророцтва, є нашим обов’язком та обіцянкою Аллаха.


وَفِي ذَٰلِكَ فَلْيَتَنَافَسِ الْمُتَنَافِسُونَ
 «Нехай же заради цього змагаються ті, хто змагається!» (83:26)

Заходи, які проводяться у межах кампанії Асамблея Мухаррама 1434г.х. у головних містах Індонезії, виявляють сильну прихильність носіїв заклику та Умми до справи збереження гідності та честі жінки шляхом роботи по відновленню ісламської держави Халіфат. Тому жінки із Хізб ут-Тахрір заявляють:
 
1. Носії заклику є опорою у рішенні проблем Умми. Своєю стратегічною роллю носії заклику заслуговують на звання піонерів істинних змін, які спонукають та скеровують Умму до набуття слави.
 
2. Носії заклику до теперішнього часу скеровували жінок до їх ролі матерів та хранительок родинного вогнища. За ними у цьому повинні піти інші, щоб таким чином виховати жінок, які будуть здатні стати матерями та виростити наступні покоління воїнів Ісламу, а також здатні стати вчителями для цього покоління.
 
3. Носії заклику не повинні обмежувати свою роботу по тлумаченню ісламських законів тільки виключно мораллю та поклонінням, але також повинні роз’яснювати всеохоплюючі та вичерпні закони Ісламу, які включають сферу економіки, внутрішньої та зовнішньої політики, освіти, фінансової системи та інше.
 
Це є єдиним шляхом для того, щоб носії заклику та Умма підготували себе для участі у політичних справах, таких як ідеологічна та політична боротьба і прийняття інтересів народу. Ці політичні дії , згідно до наших переконань, дозволять мусульманам досягти політичної влади у відновленні Халіфату.

Тому давайте віднині разом розпочнемо заклик. Деспотизм та несправедливість не зникнуть, права жінок не будуть отримані, а велич не буде гарантована, доки не виникне ісламська держава Халіфат, яка буде наказувати та правити священними законами Аллаха ﷻ. Воістину, Халіфат вже близько. Тому примкніть до шляху Істини та приєднайтесь до щирих у цій Уммі із числа Хізб ут-Тахрір у справі встановлення ісламської держави Халіфат.
   
Іффах Аінур Рочмах
Офіційний представник жіночого відділення Хізб ут-Тахрір в Індонезії.
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Індонезії
№ 45/PN/11/12
03 Мухаррам 1434 г.х.
17/11/2012

 

Головне меню