Режими поспішають зберігати безпеку слабкої єврейської країни замість того, щоб підняти свої війська для її знищення

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Зусилля малодушних режимів згуртувались пліч-о-пліч із зусиллями держсекретаря США Хілларі Клінтон для того, щоб досягти перемир’я з метою збереження безпеки окупаційної країни на південному фронті з Газою. Хілларі Клінтон під час спільної прес-конференції з міністром закордонних справ Єгипту Мухаммедом Камелом, де о середі ввечері вони заявили про досягнення перемир’я, сказала: «Наступними днями американська сторона буде працювати з єгипетською стороною для досягнення гарантії безпеки Ізраїлю і полегшення для жителів Гази».

Арабські режими під час конференції міністрів закордонних справ, що відбулася у Каїрі минулої суботи, заспокоїли єврейське окупаційне  утворення словами про те, що не будуть воювати. Більше того, міністр закордонних справ Катару впевнив у тому, що арабські правителі є слабовольними та покірними. Потім, з прибуттям Клінтон до регіону, прискорились зусилля Катару,Єгипту та Туреччини у плані сприяння Америці та Ізраїлю по досягненню перемир’я з владою Гази та осередками опору з метою збереження безпеки окупаційної країни, так само як влада у Рамаллі зберігала безпеку окупації на західному березі ріки Йордан.    
    
Згубні правителі замість того, щоб скористатись слабкістю Ізраїлю, яка ясно проявилась під час восьмиденної війни, а також стійкістю жителів Гази та учасників опору із незначною зброєю перед лицем розвиненої військової машини Ізраїлю, і привести до руху свої війська для знищення цієї агресорської країни, замість цього правителі у мусульманських країнах зібрали своїх діячів та засоби з метою зберегти єврейську окупаційну країну та її безпеку шляхом посередництва, залякувань та заохочень з владою Гази та іншими організаціями.  
    
Слабкість єврейської країни проявлялась неодноразово, починаючи з битви при Караме (1968 рік), потім війни 1973 року, далі війни 2006 року та закінчуючи останньою агресією на Газу. Кожна людина зі здоровим глуздом розуміє,що ця країна не є такою сильною, як її малюють. При щирому намірі армії країн-сусідів або частина із них у змозі повністю ліквідувати єврейську країну, яка просто безслідно зникне з обличчя землі.    
    
Проте правителі, і зокрема керівники Єгипту, замість того, щоб підняти величезні єгипетські війська, які жадають джихаду, замість того, щоб допомогти Газі, допомогти усім жителям Палестини, звільнити її на покінчити із загарбницьким єврейським утворенням, замість цього правителі Єгипту, Туреччини, Катару та інших країн погодились стати посередниками поміж окупацією та жертвою, нібито є іноземною стороною, чужими та далекими для жителів Гази та палестинської проблеми.  
    
Велика кількість організацій та політичні керівництва казали про перемогу палестинського опору у Газі в останніх зіткненнях, казали про битву при Караме та про перемогу у липневій війні у Лівані. Якщо єврейська країна зазнає поразки перед організаціями, у яких малий людські ресурс та незначне військову оснащення, то перед арміями держав його поразка стане іще більш легкою та швидкою. Чому у такому випадку в офіційних арабських зверненнях і в зверненнях палестинських організацій відсутній заклик до звільнення Палестини та викорінення загарбницького єврейського утворення. Хіба не краще для цих організацій та народів вимагати звіту з правителів та примушувати їх нести свою відповідальність перед Палестиною. Будь-яке обговорення палестинської проблеми за межами звільнення та військового наступу є марною тратою часу та руйнуванням свідомості Умми.
    
Звільнення Палестини та знищення єврейської країни є величезною честю, милістю та великою перемогою від Аллаха, на яку не заслуговують малодушні правителі. У найближчий час по волі Аллаха це станеться зусиллями військ Умми у державі другого праведного Халіфату, і тоді зрадіють  віруючі перемозі Аллаха.


فِي بِضْعِ سِنِينَ لِلَّهِ الأمْرُ مِنْ قَبْلُ وَمِنْ بَعْدُ وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ (٤) بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ
«Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він Могутній, Милосердний» (30:4,5).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/123
П’ятниця , 09 Мухаррам 1434 р.х.
23/11/2012

 

Головне меню