Не вбивайте нас з повітря, а вбивайте з землі!!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Перша щоденна газета, випущена в Ємені у четвер 24.01.2013р у номері 626 наводить звістку про зустріч Хурії Машхур, міністра з прав людини в уряді Мохамеда Салема Басіндва з агентством Рейтер у Дубаї у вівторок 22.01.2013р. , де вона сказала, що схвалює зміну теперішньої стратегії по боротьбі з тероризмом на іншу більш ефективну. Вона піддала критиці американські удари, сказавши що це викликає гнів населення переслідуваного регіону і закликала до використовування наземних операцій!!

Цей виступ міністра з прав людини дав виправдання Америці продовжувати вбивати людей у Ємені і її заява збентежила тих, хто думає, що вона захищає їх і вона не віддзеркалює управлінську натуру справами людей. В основі людина, ким би вона не була  - повинна бути невинною, доки не буде доведено її провину. І чи можна нам вбивати її просто через те, що вона схожа на якусь іншу людину?! Так яка ж це справедливість, якою вони користуються?!

Американці, лідери капіталістичної ідеології сьогодні, які вже давно оспівують права людини, займаються вбивством поза правовими межами згідно з американським сайтом (Examiner). Один з американських конгресменів Денніс Кусініч критикує адміністрацію своєї країни за використовування програми з нанесення ударів безпілотними літаками поза межами без дозволу або нагляду з боку Конгресу або будь-якої іншої юридичної особи. І це було під час його звернення перед палатою представників 15.11.2012р.

Минулий тиждень став очевидцем послідовних ударів американських безпілотників у Ваді-Обейда провінції Маріб у неділю 20.01.2013р, де три людини було вбито і аль-Хаджла у провінції Джауф у середу 23.01.2013р., де було вбито 5 осіб. І в Зарх Баснхан у провінції Сана у середу 23.01.2013р. було вбито сім осіб. Після цього через півгодини в аль-Манасх Бкифа у провінції аль-Байда було вбито три людини і поранено дві. Чи пожертвували жертви американських ударів собою заради засідання Ради Безпеки у Сані, де буде прийнято мовчати про їх дії? Число жертв у Ємені сягнуло 1952 особи до 15.11.2012р, згідно з даними Денніса Кусініча.

Не зміг правлячий режим у Ємені, який оспівує незалежність і суверенітет, довго дурити людей. Спочатку йому вдалося обдурити, сказавши що це його літаки бомбардують! Коли люди дізналися правду і він не зміг понести відповідальність, то йому більше нічого не залишалося, як попросити американців, щоб вони обстрілювали з суші.

Як погоджується Абд Раббо Мансур Хаді з усіма вбивствами, що кояться американськими безпілотниками? Хіба Хаді, який дозволив американцям вбивати за допомогою безпілотників або з пілотованих літаків, не взяв урок з Салеха, де авіаудари сьогодні переслідують його країну і випадково його може наздогнати ракета. Американці шукають слуг і не надають їм значення після того, як вони гублять крісло.

Гра по правам людини стала очевидною і це права західної людини, а не іншого. І вони  призначені для його захисту, коли він практикує свої ідейні відхилення як очорнення Бога і замахи на релігію та пророків, поклоніння сатані під час утамування інстинктів аномальним чином і створення родин з двох чоловіків або двох жінок, виходячи за межі людської природи. І коли він втамовує свої органічні потреби, поїдаючи людське м’ясо і торгуючи їм. Ми не знаємо, нащо були створені міністерства з прав людини в таких ісламських країнах як Ємен?

Воістину, ми у Хізб ут-Тахрір\вілаят Ємену негайно звертаємося із закликом до Хурії Машхур, міністра з прав людини і Мохамеду аль-Міхляфі, міністра з правових питань в уряді Мохамеда Салема Басіндва, щоб вони зупинили вбивства, що відбуваються у Ємені, заради виправдання себе, і щоб їх міністерства працювали над тим, щоб не узаконити вбивства, що здійснюються американськими безпілотниками у Ємені. Також ми звертаємося з цим же закликом до юристів, суддів та законознавців – зупинити ці вбивства.

Мусульмани сьогодні потребують того, хто буде керувати їх справами на основі Ісламу у затінку держави Халіфат. Більш того, сьогодні світ потребує тих, хто встановить істину і буде захищати її від зарозумілості і пихатості Америки та її несправедливості до людей та до всього живого.


Інформаційний офіс ХТ, Ємен

Головне меню