Франція керує новим хрестовим походом до Малі.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Раніше у цьому місяці 11 січня 2013р. французький президент Франсуа Олланд проголосив про початок французької інтервенції до Малі у вигляді висадки піхоти з підтримкою з повітря. Олланд заявив, що ці війська залишаться «на стільки, на скільки це буде необхідно» для «гарантування безпеки у Малі, законної влади, здійснення виборного процесу і повного усунення терористичної загрози для цілісності країни». Австралійський уряд підтримав ці напади на Малі: міністр іноземних справ Боб Карр позитивно оцінив і висловив вдячність французькому керівництву.

Хізб ут-Тахрір/Австралія висловлюючи своє крайнє и зрозуміле засудження західному нападові на Малі і позиції австралійського уряду у відношенні до цього, акцентує увагу на наступному:

1. Напад на Малі з боку Франції, який ми засуджуємо крайнім чином, ніщо інше як колоніальний напад в економічних і політичних цілях. Цим нападом Франція бажає консолідувати свій економічний і політичний вплив у Малі і Західній Африці у цілому.

2. Австрійський уряд у черговий раз слідує по п’ятам за репресивною зовнішньою політикою західних сил, які, судячи з усього, не отримали урок зі своїх провалів в Іраку та Афганістані. Австралійський уряд повинен знати, що він у черговий раз хоче співучасті у справі нападу та вбивств мусульман, яку мусульмани у всьому світі не забудуть.

3. Франція не має права на дане вторгнення. Ц є жахливим свідоцтвом того, що вона – колонізатор.

4. Заяви про бажання допомогти народу Малі і встановити демократію є усього лише димовою завісою. Франція та її спільники підтримували диктаторів в ісламському світі на протязі десятиліть і продовжують робити це сьогодні в Саудівській Аравії, Бахрейні, Йорданії та будь де іще.

5.  Напад на мусульман у Малі розцінюється як напад на усіх мусульман.

6. Ми закликаємо мусульман продовжити працю зі встановлення Халіфату. Лише Халіфат покладе край тривалому політичному, економічному і військовому пригнобленню мусульманського світу ворожими державами.

Хізб ут-Тахрір/Австралія завтра, у середу 23 січня відправляє делегацію до французького посольства для вручення відкритого листа. Навпроти консульства відбудеться невелика акція протесту із засудженням західної інтервенції у Малі, керованої Францією.


Інформаційний офіс  Хізб ут-Тахрір в Австралії

Контакти: Усман Бадар, офіційний представник. Электр.пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Тел: 0438 000 465.

Головне меню