Шановні мусульмани у Шамі

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Шановні мусульмани у Шамі:
Ваша революція розкрила усе навколо. Ваша битва схожа на битву біля Рву (Хандак). Одного лише Аллаха достатньо, щоб вразити їх.

Менше аніж через тиждень після того, як Нурі аль-Маліки попереджав про наслідки міжконфесійного розділення в Іраку у випадку перемоги революційного руху у Сирії, незважаючи на акції протестів  та масштабні демонстрації в Іраку з вимогами про бажання народу скинути режим, аль-Малікі від слів став до дій, наказавши своїм силам втрутитися у конфлікт, атакувавши прикордонний перехід у районі міста Йарубія, після того як його захопили повстанці 02.03.2013 року.  Внаслідок цього багато людей було вбито, багато хто отримали поранення. У той же час війська аль-Малікі поквапились на допомогу, також щоб надати меддопомогу  силам сирійського режиму, що зазнали поразки.  Вони почали брати в облогу повстанців на території прикордонного переходу. Таким чином, аль-Малікі показав своє обличчя як один із механізмів американської змови, скерованого на надання допомоги м’яснику Башару проти сирійської революції , якої почали боятися правителі-маріонетки регіону, а саме за свій порожній трон, так само як цього боїться доволі відомий правитель яї Башар Асад.

Шановні мусульмани, учасники та свідки благословенної революції, що розкриває обличчя кожного зрадника.

Подібним чином тирани покривають один одного. Правителі арабських та мусульманських країн зібрались разом, нехай Аллах позбавить їх благословення, щоб без сорому та страху вбивати вас, не має значення, хто серед них знаходиться – той, хто засуджує, заперечує, демонструє свою підтримку або просто мовчать. Від Лівану до Йорданії, до Туреччини та Іраку, до «ізраїлю» серія змов проти вас триває, щоб завести вашу революцію у глухий кут та провалити ваш доленосний проект. Усього цього не відбувалось би, якщо б ваші вороги не знали, що ця революція – істина; що ваш проект, скерований на відродження ісламського способу життя шляхом встановлення другого праведного Халіфату – це відмінний культурний проект; і що ви не погодитесь з правителем як мінімум, який не буде правити згідно до того, що низвів Аллах. У зв’язку з усім вищевказаним вони і зібрались, щоб боротися з вами.
   
Шановні мусульмани, революціонери, які проявляють стійкість:
 
Радійте сьогоднішній події «Навалі союзних племен» (Ахзаб) проти вашої ісламської революції. Це доказ близькості вашої перемоги, за допомогою Всевишнього Аллаха, такої ж самої, коли Всемогутній Аллах допоміг мусульманам при битві біля Рву. Під час навали союзних племен, у часи благословенного Мухаммада ﷺ. Ви чудово обізнані щодо героїчних подвигів ваших попередників, і що Аллах дарував їм перемогу, навіявши страх ворогам та надавши допомогу віруючим військами, яких не бачило око людське. Всевишній Аллах каже:


يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ جَاءَتْكُمْ جُنُودٌ فَأَرْسَلْنَا عَلَيْهِمْ رِيحًا وَجُنُودًا لَمْ تَرَوْهَا وَكَانَ اللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرًا (٩) إِذْ جَاءُوكُمْ مِنْ فَوْقِكُمْ وَمِنْ أَسْفَلَ مِنْكُمْ وَإِذْ زَاغَتِ الأبْصَارُ وَبَلَغَتِ الْقُلُوبُ الْحَنَاجِرَ وَتَظُنُّونَ بِاللَّهِ الظُّنُونَا (١٠) هُنَالِكَ ابْتُلِيَ الْمُؤْمِنُونَ وَزُلْزِلُوا زِلْزَالا شَدِيدًا
 «О, ті, які увірували! Згадайте милість Аллаха, яка була надана вам, коли воїни  виступили проти вас. Ми наслали на них вітер та воїнів, яких ви не бачили. Аллах бачить те, що ви коїте. Ось вони напали на вас зверху та знизу, і тоді  погляди завмерли, серця досягли горла, і ви стали робити припущення про Аллаха. Там віруючі підпали під випробування та сильне потрясіння» (33: 9-11).

Всевишній Аллах хвалить віруючих мусульман за прояв щирої, наповненої чистої віри позиції, яку вони зайняли. Аллах каже:


وَلَمَّا رَأَى الْمُؤْمِنُونَ الأحْزَابَ قَالُوا هَذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَمَا زَادَهُمْ إِلا إِيمَانًا وَتَسْلِيمًا
 «Коли віруючі побачили союзників, вони сказали: «Це  - те, що обіцяли нам Аллах та Його Посланець. Аллах та Його Посланець сказали правду». Це збільшило в них лише віру та покірність» (33:22).

Так будьте ж стійкими та терплячими, продовжуйте слідувати прямому шляху від вашого Господа. Не обертайтесь у бік ворога, вбраного у шати друга, який дає поради, але ворогує з Аллахом та Його Посланцем. Ваш проект струсонув увесь світ та примусив тиранів світу здригнутися, незважаючи на незначність вашої сили та нестачу вправності, а що казати, якщо ви правили б по-справжньому по Ісламу, присягнули б вашому Халіфу, встановили б державу та втілили б тим самим слова Всевишнього Аллаха:


الَّذِينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الأرْضِ أَقَامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّكَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الأمُورِ
 «Якщо Ми обдаруємо їх владою на землі, вони будуть робити намаз, сплачувати закят, веліти робити схвалене та забороняти засуджуване. А кінець усіх справ – у Аллаха» (22:41).


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-102-06-026
Понеділок, 22 Рабіъ ас-Сані 1434 р.х.
04/03/2013

 

Головне меню