Угода та політика Йорданії та палестинська влада не звільнять святиню та не зможуть запобігти спаплюженню святості мечеті аль-Акса

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Учора о неділі король Йорданії та голова палестинської автономії підписали угоду, яку брехливо назвали «угодою по захисту аль-Кудса та святинь». І це у той час, коли сотні євреїв увірвались до благословенної мечеті аль-Акса,  опоганюючи її  та порушуючи її недоторканість, спираючись при цьому на військову силу проти віруючих мусульман. Вони стали плентатися по мечеті без будь-якого нагляду, стали розпивати спиртне та намагалися помочитися у ній. Вони продовжують чинити злочини проти місця переселення Пророка ﷺ, здійснюють кроки по його євреїзації та стирають його ісламські ознаки на додачу до триваючих небезпечних підкопів під благословенну мечеть аль-Акса, щоб підірвати її основи.

Сльози короля Йорданії, нащадка родини, яка зрадила Аллаха, Його Пророка, віруючих, Палестину, її мечеті та святині за мечеть аль-Акса та святині – це хитрість , на яку попадеться тільки сліпий на зір та розум. Угода палестинської автономії з королем Абдаллою стосовно «координації та співпраці для захисту та опіки благословенної мечеті аль-Акса та решти усіх інших мусульманських та християнських святинь в Єрусалимі», як сказав Хабаш – це доручення палестинської автономії королю продовжувати політику введення Єрусалиму та Палестини у несправедливі міжнародні угоди, які підтримують єврейську окупацію за місце викриття йорданського режиму за надання західного узбережжя євреям та недбальство у докладанні реальних зусиль для приведення до руху армій, зокрема, йорданської армії, яка жадає джихаду на шляху визволення Палестини.
     
О, мусульмани:

Проти вашої релігії йде відкрита війна. Вашого Пророка Мухаммада ﷺ кривдять та неодноразово замахуються на ваші святині. А ваші брати у Палестині, Сирії, Мьянмі та решті інших країн наражаються на жорстокі війни. Ви знаєте, що ваші правителі, як нові та і старі,  зрадили Аллаха, Його Пророка  та віруючих і не намагаються надати допомогу своїй релігії та Уммі. Навпаки, вони – друзі ворогам Аллаха  і вони  до свого слабкого слабоумства небайдужі. Остання угода, яку брехливо було названо «угодою по захисту Єрусалима та святинь»! не має жодного відношення до назви.
 
Воістину, євреї – найпідліші творіння, на яких пав гнів, сіють розпусту на благословенній землі, паплюжать мечеть аль-Акса та проливають кров ваших братів, тому що вони убезпечені тими режимами, які навколо них. Всевишній Аллах спитає вас у день Суду за це. Це честь для вас бути рабами Аллаха, руками яких здійсняться слова Всевишнього Аллаха:


فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا
 «Коли ж прийде строк останньої обіцянки, Ми дозволили вашим ворогам опечалити ваші обличчя, увійти до Єрусалимської мечеті подібно тому, як вони увійшли тули уперше, і до підґрунтя зруйнувати усе, що потрапляло їм до рук» (17:7).

Захистити Іслам та його святині зможе тільки ісламська держава. Благословенна мечеть аль-Акса волає до ісламської Умми та до тих, хто у ній із числа віруючих солдатів, щоб вони прийняли цей заклик та доклали усіх зусиль для руйнування цих режимів та встановлення Халіфату – держави Ісламу та мусульман, який приведе у рух армії для звільнення аль-Акса та усієї Палестини та решти усіх окупованих ісламських земель. Воістину, це здійсниться з волі Аллаха всупереч бажанням невіруючих та тиранів.


إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلا غَالِبَ لَكُمْ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ
 «Якщо Аллах надасть вам підтримку, то ніхто не здолає вас. Якщо ж Він позбавить вас підтримки, то хто допоможе вам замість Нього? Нехай же на Аллаха уповають віруючі» (3:160).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ S/B N 013/142
Понеділок, 20 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
01/04/2013

 

Головне меню